Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 107
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: DantePasquale
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 26th March 2014, 17:17
Replies: 7
Views: 497
Posted By DantePasquale
Hi Till, you are correct. I do see the...

Hi Till, you are correct. I do see the sub-folders in the Maildir as hidden files.

How do I get Thunderbird to see the .Archives etc? Do I just add them to the ´Subscriptions' file?

Here is...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 26th March 2014, 01:17
Replies: 7
Views: 497
Posted By DantePasquale
Hi Till, The script worked great for the...

Hi Till,

The script worked great for the Inbox, but the subfolders did not get transfered :( My programming skills are not good enough to modify the php script to do this.

Do you think it is...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 24th March 2014, 19:41
Replies: 7
Views: 497
Posted By DantePasquale
The old one used courier for IMAP.

The old one used courier for IMAP.
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 24th March 2014, 05:41
Replies: 7
Views: 497
Posted By DantePasquale
How to sync email from backup to ispconfig3

Hi,

I've had a bad weekend :( But I finally got my new server configured with Ubuntu 12.04 Server running ISPConfig and things seem to be working.

Now the problem, I only have backups from the...
Forum: Server Operation 3rd February 2014, 21:20
Replies: 0
Views: 772
Posted By DantePasquale
Samba4 File Share Access issue wrong group

Hi,

I'm running Ubuntu 12.04 server with Samba4 setup as a DomainController - following the OpenChange Cookbook. Everything works, except for file shares not using the user's group. All users view...
Forum: Installation/Configuration 11th December 2013, 20:12
Replies: 0
Views: 1,125
Posted By DantePasquale
OpenChange Samba4 Setup with Bind9 DLZ MySQL Reverse Lookup Failing

Hi All, not sure if anyone can help out here, but I'm running Ubuntu 12.04 64 and am trying to get OpenChange up and running as a proof-of-concept on a dev server. I'm using Bind9 DLZ so that I can...
Forum: General 21st November 2013, 20:21
Replies: 5
Views: 726
Posted By DantePasquale
Will that work even though I've been using the...

Will that work even though I've been using the ispconfig_update.sh script? It looks like that script downloads to /tmp - so it may not be there :( Also, will that alter anything else, like certs?
Forum: General 21st November 2013, 19:06
Replies: 5
Views: 726
Posted By DantePasquale
Hi Til, It looks like the crontab entry is...

Hi Til,

It looks like the crontab entry is gone -- I switched over to using LuckyBackup and maybe when that updated the crontab there was an issue.

What should the crontab entry look like?
...
Forum: General 21st November 2013, 03:41
Replies: 5
Views: 726
Posted By DantePasquale
ISPConfig3 3.0.5.3 Monitor Screens show old stale data

Hi, I had an issue with a bad backup that filled up / and since then the monitor screens in ISPConfig have not updated.

For example:

IPTables Rules (Server : inferno.cocoanet.us)

Data from:...
Forum: Installation/Configuration 8th July 2013, 05:07
Replies: 1
Views: 824
Posted By DantePasquale
Postfix sender IP address configurations

Hi,

My ISP gave me a new subnet and I think I changed everything IP and network wise (dns, hosts, web sites, mysql, apache, etc). Everything is working fine but sometimes emails being sent from my...
Forum: HOWTO-Related Questions 18th February 2013, 22:01
Replies: 1
Views: 1,304
Posted By DantePasquale
Thawte SSL Cert - Apache shows waring CN does not match server name

Hi All,

I recently requested a thawte SSL cert for one of my customers. i have downloaded the crt and installed via the ISPConfig 3 CP. I have also included their 'bundle' crt.

Things are...
Forum: General 14th August 2012, 20:26
Replies: 2
Views: 1,646
Posted By DantePasquale
Thanks - That seems to have worked fine!

Thanks - That seems to have worked fine!
Forum: General 10th August 2012, 18:30
Replies: 2
Views: 1,646
Posted By DantePasquale
PHP Warnings from Squirellmail

Hi, I can't seem to find the problem with squirelmail complaining when opening some (not all) emails. Does anyone have a solution?

ISPConfig Version: 3.0.4
SquirrelMail version 1.4.22

Warning:...
Forum: Server Operation 30th April 2012, 21:16
Replies: 0
Views: 1,150
Posted By DantePasquale
Exclamation SASL PLAIN authentication failed: no mechanism available

I see that this is a common issue with Ubuntu 11.10. After an accidental upgrade, I've spent 24 hours fixing stuff and this seems to be the final hudle. I've tried all the solutions I've found in the...
Forum: General 8th November 2011, 17:56
Replies: 2
Views: 1,392
Posted By DantePasquale
Hi Falko, Here's what I ended up doing in...

Hi Falko,

Here's what I ended up doing in the Control Panel->Sites->MySite->Options:


# I need to rewrite the webpage from the old webapp to the new webapp:
RewriteEngine On
#
RewriteRule...
Forum: General 6th November 2011, 20:47
Replies: 2
Views: 1,392
Posted By DantePasquale
ISPConfig3 single website using mod_jk connector

Hi All,

I'm just looking for advice on this setup that I'm planning for a customer. I've installed ISPConfig3 latest update on Ubuntu 11.10 64. The customer will have a single website,...
Forum: Installation/Configuration 19th August 2011, 19:44
Replies: 1
Views: 2,648
Posted By DantePasquale
Ubuntu 11.04 Apache MPM Worker instead of PreFork

Hi,

This isn't an ISPConfig question per se, but in order to help out a customer of mine, I need to test with Apache using MPM worker instead of prefork, which is what is installed with Ubuntu...
Forum: Installation/Configuration 14th April 2011, 15:50
Replies: 2
Views: 2,121
Posted By DantePasquale
Good question. The answer is "I don't know". I...

Good question. The answer is "I don't know". I just installed it via apt-get or synaptic. The only thing I changed was the logging optioin from 4->1 per other threads here.

I could possibly have...
Forum: Installation/Configuration 14th April 2011, 05:17
Replies: 2
Views: 2,121
Posted By DantePasquale
awstats history pages giving errors

Hi,

If I go directly to the domain/awstats the first page displays fine (except for some missing data like search phrases and referrers). But if I select the OK button at the top for any...
Forum: General 27th February 2011, 21:22
Replies: 3
Views: 7,814
Posted By DantePasquale
Hi Falko, I'm pretty sure these didn't originate...

Hi Falko, I'm pretty sure these didn't originate at my server. As far as I can tell from analyzing the logs, I think you are correct taht some spammer is usning one of my domains. I checked...
Forum: General 26th February 2011, 23:55
Replies: 3
Views: 7,814
Posted By DantePasquale
Bombarded with e-mails "Undelivered Return To Sender"

Urgent help needed. My server is getting bombarded with e-mails with the subject "Undelivered Return To Sender".

I checked for open relay and it comes back negative. Has my smtp auth been...
Forum: Installation/Configuration 10th February 2011, 01:50
Replies: 5
Views: 2,478
Posted By DantePasquale
Hi Till, Thanks I was wondering about that. ...

Hi Till, Thanks I was wondering about that.

However, I may have a different issue, then.

In ISPConfig -> Sites -> cocoanet.us -> Options -> Apache Directives there is nothing displayed. Can I...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2011, 19:20
Replies: 5
Views: 2,478
Posted By DantePasquale
Hi Falko, No errors reported in apache logs....

Hi Falko,

No errors reported in apache logs.

Seems I have a mix of AllowOverride statements in the vhost file, but I think it should be OK the way it is. What are your thoughts?

Here's the...
Forum: Installation/Configuration 8th February 2011, 22:33
Replies: 5
Views: 2,478
Posted By DantePasquale
rewriting url from one directory to top of another

Hi, I thought I had a simple solution for this problem. I want to redirect all users accessing http://www.cocoanet.us/dantepasquale/gallery2/* to...
Forum: General 14th December 2010, 02:34
Replies: 5
Views: 3,607
Posted By DantePasquale
Well, the power went out for 8 hours, when the...

Well, the power went out for 8 hours, when the server came back online amavisd-new was back to using 100% CPU. So I ran it in debug mode via


service amavis debug


and see this spewing out...
Showing results 1 to 25 of 107

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.