Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 53
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: dexjul
Forum: Server Operation 11th June 2010, 10:32
Replies: 1
Views: 4,063
Posted By dexjul
Hi All, Any Idea to solve this problem. ...

Hi All,

Any Idea to solve this problem.


Dexter
Forum: Server Operation 1st June 2010, 02:53
Replies: 1
Views: 4,063
Posted By dexjul
Heartbeat failover problem.

Hi Guru's,

I have encounter problem regarding heartbeat, I successfully install heartbeat and up and running.

I saw the virtual ip on the primary node then I continues ping the virtual ip and...
Forum: Server Operation 21st May 2010, 02:59
Replies: 3
Views: 5,170
Posted By dexjul
Hi, Thank you for reply. We are now...

Hi,

Thank you for reply.

We are now able to trace who are attacking.


Thank you

Dexter
Forum: Server Operation 20th May 2010, 02:27
Replies: 3
Views: 5,170
Posted By dexjul
how to monitor pop3 port 110 connection

Hi Guys,

How can i monitor pop3 port 110 connection in my Centos box. I think some one attacking port 110.

How can I prevent the attack. Any tool to see the incoming connection in port 110.

...
Forum: Installation/Configuration 5th May 2010, 07:21
Replies: 3
Views: 7,067
Posted By dexjul
Hi Mark, I can now sucessfull installed the...

Hi Mark,

I can now sucessfull installed the drdb and hearbeat.

drdb are working on 2 nodes but they are not auto failed over on the secondary node

I got this error [root@postfix1 /]# mount...
Forum: Installation/Configuration 27th April 2010, 04:51
Replies: 3
Views: 7,067
Posted By dexjul
softwareraid + LVM + drbd

Hi All,

I am confused on the how to of drbd.

Im configure my disk in software raid and lvm

Here's my disk slice and same with the other server

######################
Forum: Server Operation 19th April 2010, 08:48
Replies: 5
Views: 12,026
Posted By dexjul
Anybody can answer my question. Thanks, ...

Anybody can answer my question.


Thanks,

Dexter
Forum: Server Operation 14th April 2010, 03:09
Replies: 5
Views: 12,026
Posted By dexjul
postfix migration from old box to new box

Hi Gurus,

We need to migrate postfix mail server from old box to new box with same configuration, what the procedure need to do and what files needed to be copy in old box to new box. Also more...
Forum: Installation/Configuration 2nd February 2009, 10:16
Replies: 1
Views: 3,084
Posted By dexjul
squid bandwidth sahping

Hello,

Any Idea regarding squid bandwidth shaping?

Thank you.
Forum: Installation/Configuration 15th January 2009, 03:42
Replies: 3
Views: 2,404
Posted By dexjul
Hi, I already did that. and what next step?...

Hi,

I already did that. and what next step?

Thank you,

Regards,
Forum: Installation/Configuration 14th January 2009, 09:18
Replies: 3
Views: 2,404
Posted By dexjul
Install bins in source or tarballs

Hi,

How to install bind in source code or tarballs.

Thanks,
Forum: Installation/Configuration 14th January 2009, 09:09
Replies: 7
Views: 3,225
Posted By dexjul
This problem has been fixed. Here's my...

This problem has been fixed.

Here's my main.cf

dexter.a@electronicscience.com


Postfix config

[root@neoserver ~]# postconf -n
Forum: Installation/Configuration 14th January 2009, 08:31
Replies: 4
Views: 3,036
Posted By dexjul
This problem has been resolved... I removed...

This problem has been resolved...

I removed the sendmail and installed a postfix mail server.

Thanks for your reply...

Regards,
Forum: Installation/Configuration 13th January 2009, 02:26
Replies: 7
Views: 3,225
Posted By dexjul
Thank for your reply, But I already an email...

Thank for your reply,

But I already an email account on the other server using qmail.

Regards,
Forum: Installation/Configuration 12th January 2009, 04:55
Replies: 7
Views: 3,225
Posted By dexjul
Here's the mail log Here's the con ...

Here's the mail log


Here's the con



The account is on other server and using qmail. I dont know why not sending in same network.

Regards,
Forum: Installation/Configuration 12th January 2009, 03:25
Replies: 7
Views: 3,225
Posted By dexjul
Here's the mail log Here's the con ...

Here's the mail log


Here's the con



The account is on other server and using qmail. I dont know why not sending in same network.

Regards,
Forum: Installation/Configuration 9th January 2009, 10:17
Replies: 7
Views: 3,225
Posted By dexjul
sneding Postfix to qmail unknown user error

Hi,

I install postfix by defaut in our local server and if I send in our mail server (qmail) it bounce back <dexter.a@electronicscience.com>: unknown user: "dexter.a" , but this account is valid....
Forum: Installation/Configuration 8th January 2009, 04:44
Replies: 4
Views: 3,036
Posted By dexjul
Thanks for reply The virtusertable is empty....

Thanks for reply

The virtusertable is empty. How I solve this problem.

Regards
Forum: Installation/Configuration 7th January 2009, 08:55
Replies: 13
Views: 5,592
Posted By dexjul
Here's for domain.com [root@neoserver...

Here's for domain.com



[root@neoserver init.d]# dig mx domain.com

; <<>> DiG 9.3.4-P1 <<>> mx domain.com
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status:...
Forum: Installation/Configuration 7th January 2009, 08:54
Replies: 13
Views: 5,592
Posted By dexjul
Here's for domain.com [root@neoserver...

Here's for domain.com



[root@neoserver init.d]# dig mx domain.com

; <<>> DiG 9.3.4-P1 <<>> mx domain.com
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status:...
Forum: Installation/Configuration 7th January 2009, 03:32
Replies: 4
Views: 3,036
Posted By dexjul
sendmail DSN unknow user

Hi,

I have a problem with sendmail.

DSN: User unknown but the user email account is valid. I can send email in other domains like yahoo. hotmail, etc, but in our domain is not.

Regards,
Forum: Installation/Configuration 7th January 2009, 02:20
Replies: 13
Views: 5,592
Posted By dexjul
Hi, The account is valid in our domain. Do...

Hi,

The account is valid in our domain. Do you have any idea on this problem?

Regards,
Forum: Installation/Configuration 6th January 2009, 10:59
Replies: 13
Views: 5,592
Posted By dexjul
Hi, What should i do? I can send email in...

Hi,

What should i do? I can send email in yahoo, hotmail, gmail but in our domain sending fail.

Here's bounce mail error.

The original message was received at Tue, 6 Jan 2009 16:47:15 +0800...
Forum: Installation/Configuration 6th January 2009, 10:48
Replies: 13
Views: 5,592
Posted By dexjul
Here's the result [root@neoserver mail]# dig...

Here's the result

[root@neoserver mail]# dig mx localhost

; <<>> DiG 9.3.4-P1 <<>> mx localhost
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NXDOMAIN,...
Forum: Installation/Configuration 6th January 2009, 10:33
Replies: 13
Views: 5,592
Posted By dexjul
Hi, I dont have a test.com on...

Hi,

I dont have a test.com on /etc/mail/local-host-names, only localhost.localdomain and localhost.

How to point the mx record to google?

any example.

Also I dont have binds running in my...
Showing results 1 to 25 of 53

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.