Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 23 of 23
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: claudioimai
Forum: General 10th February 2012, 23:09
Replies: 41
Views: 32,755
Posted By claudioimai
Lightbulb ispconfig2 login refused

I was just now reading this thread to find out why my login was not accepted, and this was the reason: if one enables "site validation" in webdeveloper, the login is refused.
This info may not fix...
Forum: Installation/Configuration 23rd November 2010, 16:25
Replies: 1
Views: 3,962
Posted By claudioimai
Unhappy ISPConfig 2 x PHPList limit numer of emails sent per hour

Hello, I was looking for this information in the threads, but didn't find anything so far:

I have a Debian Lenny Perfect setup with ISPConfig 2, and 2 accounts with PHPList installed

This...
Forum: Installation/Configuration 19th July 2009, 19:46
Replies: 0
Views: 5,595
Posted By claudioimai
Question DNS server error: cannot fetch SOA record

Hello.

I have a server with ispconfig2 installed (debian perfect install), and a website with 2 domains pointing to it. One is <mydomain>.com and the other is <mydomain>.com.br

The main domain...
Forum: General 8th December 2008, 17:53
Replies: 2
Views: 3,780
Posted By claudioimai
Thumbs up Thanks, Till Sorry for the delay for...

Thanks, Till

Sorry for the delay for answering. I will investigate this further and try to figure out more.
Will post any results, good or bad ;)
Forum: General 4th December 2008, 18:06
Replies: 2
Views: 3,780
Posted By claudioimai
Lightbulb Automating DNS entries for Gogle Apps in ISPConfig 2/3

Hi, I looked for some thread like this in the forum, but didn''t manage to find any.

So: I have been working on implementing a few domains in my servers to use Google Apps, and found it to be...
Forum: Installation/Configuration 28th November 2008, 02:31
Replies: 11
Views: 12,301
Posted By claudioimai
Thanks, Falko It worked!

Thanks, Falko

It worked!
Forum: Installation/Configuration 27th November 2008, 04:43
Replies: 11
Views: 12,301
Posted By claudioimai
Question Problem using ISPConfig, Google Apps and PHP's sendmail()

Hi,

I just fixed one problem in another thread, and stuck on another one.

The DNS problem for using Google Apps is all discussed in this thread, so I successfully set them, and my mail goes to...
Forum: Installation/Configuration 25th November 2008, 11:21
Replies: 13
Views: 9,586
Posted By claudioimai
Smile I just wanted to keep a note here for others with...

I just wanted to keep a note here for others with similar problems.
I've been using the server today, and no other problems appeared.:D

Thanks very much for your help and for this great piece of...
Forum: Installation/Configuration 25th November 2008, 04:05
Replies: 13
Views: 9,586
Posted By claudioimai
Talking Hi, Falko I reinstalled, as you said, and it...

Hi, Falko

I reinstalled, as you said, and it looks like the installer has fixed the problem.

Thanks a lot, as always.:D

If I can abuse you a little bit more, this reinstall procedure could...
Forum: Installation/Configuration 24th November 2008, 02:04
Replies: 13
Views: 9,586
Posted By claudioimai
Hi, Till I restarted the server, but nothing...

Hi, Till

I restarted the server, but nothing changed. I even restarted the server, but I still can't create webs, users, or even change the email setting (change from local server to external...
Forum: Installation/Configuration 22nd November 2008, 14:53
Replies: 13
Views: 9,586
Posted By claudioimai
Arrow I attached the screenshot for the DNS settings ...

I attached the screenshot for the DNS settings


Sorry, I should have provided this before. It's a Debian etch 64, hosted at hetzner.de with the minimal install and set according to your Debian...
Forum: Installation/Configuration 21st November 2008, 17:10
Replies: 13
Views: 9,586
Posted By claudioimai
And thanks for the tip on the DNS servers. I...

And thanks for the tip on the DNS servers. I wasn't sure if I would mess everything trying this setup (as these servers are not for testing)
Forum: Installation/Configuration 21st November 2008, 17:09
Replies: 13
Views: 9,586
Posted By claudioimai
Lightbulb Hello, Falko Thanks for the reply. ...

Hello, Falko

Thanks for the reply.

/root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/writeconf.php

Gives a warning:

Warning: array_unique(): The argument should be an array in...
Forum: Installation/Configuration 21st November 2008, 00:58
Replies: 13
Views: 9,586
Posted By claudioimai
Unhappy Logfile found, but...

I couldn't find the reason for this behavior. In the log, I found:

19.11.2008 - 12:00:16 => DEBUG - Endereço de e-mail duplicado.<br><br><br> <a href='../../isp_manager/frame_start.php?'>Next...
Forum: Installation/Configuration 20th November 2008, 16:17
Replies: 13
Views: 9,586
Posted By claudioimai
Question where are the error logs for ISPConfig?

Hello, guys.

I set up another ISPConfig server this week, with the version 2.2.27. Everything looks fine, but after I created 4 sites with subdomains from the same domain (and a few other tasks),...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2008, 19:18
Replies: 4
Views: 3,126
Posted By claudioimai
Question Hi, Falko As far as I can see, the co-domain...

Hi, Falko

As far as I can see, the co-domain doesn't have an option to select a different IP from the main domain. (unless we are talking about different things/settings- I assume that I am...
Forum: Installation/Configuration 19th June 2008, 03:03
Replies: 4
Views: 3,126
Posted By claudioimai
Thumbs up found solution

Hi,

I looked into the bind9 configuration file /var/lib/named/etc/bind/pri.domain.tld

There, I found an entry as

www a xxx.xxx.xxx.xxx, instead of the correct
www a 78.47.195.35

So, I...
Forum: Installation/Configuration 18th June 2008, 13:33
Replies: 4
Views: 3,126
Posted By claudioimai
Question vhost problem: one subdomain doesn't respond

Hello.

My problem is quite weird.

I have a domain set in a IP, with SSL and all.
Some co-domains are set, and everything looks OK in the CP and the vhosts file.

the VirtualHost for this...
Forum: Installation/Configuration 12th September 2007, 04:28
Replies: 1
Views: 2,751
Posted By claudioimai
Question Discrepance between ISPConfig panel and database

Hello.

I had a problem a few days ago regarding the SSL for some sites I have.

I made some changes in the ISPConfig panel, trying to set the new IPs for each of the sites, moving ssl certs into...
Forum: Installation/Configuration 12th September 2007, 04:11
Replies: 18
Views: 5,345
Posted By claudioimai
Smile just my 2 cents here ;)

Hello, Fobicodam

I am no expert on ISPConfig - actually, I have been using it for around a month, with a few problems. Most of them are my own fault or not a problem at all, just a matter of...
Forum: Installation/Configuration 9th September 2007, 01:11
Replies: 3
Views: 6,406
Posted By claudioimai
Thumbs up ServerAlias problem

Thanks for your reply.

This mistake might have happened while I was messing with this file, since it is set in ISPConfig - I saved the file again by changing some settings and placing back again....
Forum: Installation/Configuration 8th September 2007, 12:52
Replies: 3
Views: 6,406
Posted By claudioimai
Question I also have problems in setting the ssl certificates

Continuing the previous post, my main problem is:

I have to install an SSL cert to another website, and two others.

If I go to the site/ssl and paste the csr and crt file's contents into the...
Forum: Installation/Configuration 8th September 2007, 12:42
Replies: 3
Views: 6,406
Posted By claudioimai
Question SSL and ServerAlias problems

Hello.

I've searched this forum quite a lot, and found some good pieces of information.

Now, I have 2 problems I am trying to fix and it's getting quite urgent.

1. I have a site, set in the...
Showing results 1 to 23 of 23

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 19:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.