Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: boombari
Forum: Installation/Configuration 18th July 2012, 23:42
Replies: 1
Views: 786
Posted By boombari
Debian+nginx+phpmyadmin

Hi to all,

i follow the perfect guide ... all is ok, but if i click on the phpmyadmin icon in database, this point to https://my-domain:8080/phpmyadmin ... and the error is 404.

If i manually...
Forum: Installation/Configuration 21st May 2012, 13:17
Replies: 10
Views: 1,262
Posted By boombari
till, the SSL problem isn't solved ! :( ...

till,

the SSL problem isn't solved ! :(

step:

- clear certificate
- disable ssl
- vhost file written, without err
- create certificate
Forum: Installation/Configuration 21st May 2012, 13:01
Replies: 10
Views: 1,262
Posted By boombari
perfect ! :) thanks till ! watching...

perfect ! :)

thanks till !

watching apache log files now, after an aptitute upgrade, i see:


<b>Deprecated</b>: Directive 'register_long_arrays' is deprecated in PHP 5.3 and greater in...
Forum: Installation/Configuration 21st May 2012, 12:46
Replies: 10
Views: 1,262
Posted By boombari
nothing ... enable SSL. Testing...

nothing ...

enable SSL. Testing configuration ... vhost.err file created :(
Forum: Installation/Configuration 21st May 2012, 12:04
Replies: 10
Views: 1,262
Posted By boombari
ok, i'm updating with apitutude ...

ok, i'm updating with apitutude ...
Forum: Installation/Configuration 21st May 2012, 10:31
Replies: 10
Views: 1,262
Posted By boombari
I have recently upgrade ISP Config to 3.0.4.5...

I have recently upgrade ISP Config to 3.0.4.5 ...so apache is 2.2.9

I have set 1 IP address for each SSL Site, but only the first works, if i configure the second SSL Site with an other IP, the...
Forum: Installation/Configuration 19th May 2012, 16:35
Replies: 10
Views: 1,262
Posted By boombari
yes, every site is configured as a IP, not * ...

yes, every site is configured as a IP, not *

I have 2 IP address.

example:

site1: 92.48.23.23
site2: 92.48.23.23
site3: 93:47.67.2
Forum: Installation/Configuration 18th May 2012, 19:03
Replies: 10
Views: 1,262
Posted By boombari
More than 1 site with SSL

Hi to all,

i have ispconfig3 with 10 sites ... all works well.

10 days ago i install an SSL certificate for 1 site, i configure it in Ispconfig, works ...

now, i'm try to add an other site...
Forum: Tips/Tricks/Mods 23rd July 2009, 11:08
Replies: 3
Views: 8,079
Posted By boombari
hi till, that istructions are for IIS and...

hi till,

that istructions are for IIS and hMailServer ...is it right ?

Is it possible to install roundcobe as squirrel in /usr/share/roundcube ?
Forum: Tips/Tricks/Mods 23rd July 2009, 10:27
Replies: 3
Views: 8,079
Posted By boombari
The best way to install roundcube webmail

hi to all,

what's the best method to install roundcube webmail on ispconfig3 ?

thanks :)
Forum: Installation/Configuration 15th July 2009, 15:22
Replies: 2
Views: 4,797
Posted By boombari
perfect, thanks :)

perfect, thanks :)
Forum: Installation/Configuration 15th July 2009, 14:11
Replies: 2
Views: 4,797
Posted By boombari
amavis: preparing server

hi to all,

i'm preparing the server following this guide: http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.3-x86_64-ispconfig-3-p5

all is ok, but when i try to start amavis:
...
Forum: Installation/Configuration 21st October 2005, 17:29
Replies: 11
Views: 9,098
Posted By boombari
in attachment my phpinfo :(

in attachment my phpinfo :(
Forum: Installation/Configuration 21st October 2005, 16:41
Replies: 11
Views: 9,098
Posted By boombari
php don't work ! :(

hi,

i have installed on perfect suse 9.3 ISPConfig 2.1.0 ...create one reseller, one user and one domain ...
i'm trying to install maxdev or typo3 via FTP ...but all php pages doesn't display...
Forum: Installation/Configuration 6th September 2005, 13:58
Replies: 4
Views: 5,457
Posted By boombari
me too :( very slow on debian 3.1 :eek:

me too :(

very slow on debian 3.1 :eek:
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.