Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 62
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: heftigrat
Forum: Installation/Configuration 20th January 2006, 23:05
Replies: 15
Views: 7,946
Posted By heftigrat
Done. Initially I got this error: #...

Done. Initially I got this error:
# /etc/init.d/proftpd restart
Restarting ProFTPD ftp daemon.proftpd.
.. - Fatal: TLSProtocol: directive not allowed in <VirtualHost> context on line 15 of...
Forum: Installation/Configuration 20th January 2006, 22:12
Replies: 15
Views: 7,946
Posted By heftigrat
Are you talking about putting this... #...

Are you talking about putting this...
# Uncomment this if you would use TLS module:
TLSEngine on
TLSLog /var/log/tls.log
TLSProtocol SSLv23
TLSOptions NoCertRequest...
Forum: Installation/Configuration 20th January 2006, 18:26
Replies: 15
Views: 7,946
Posted By heftigrat
Auth SSL gives the same err and SSL direct gives:...

Auth SSL gives the same err and SSL direct gives:
SSL/TLS error - 0, SSL error - 1
SSL Connection not established
I think it's connecting using TLS, but the AUTH command is simply not...
Forum: Installation/Configuration 20th January 2006, 17:28
Replies: 15
Views: 7,946
Posted By heftigrat
Thanks. Did that, but I'm still getting this...

Thanks. Did that, but I'm still getting this error:
AUTH TLS
500 AUTH not understood
SER user
331 Password required for user.
I'm using CoreFTP (http://www.coreftp.com/) with the attached...
Forum: Installation/Configuration 20th January 2006, 16:31
Replies: 15
Views: 7,946
Posted By heftigrat
Nope, it certainly did not. I added those lines...

Nope, it certainly did not. I added those lines but I need to create the ".pem" files (I already did a "locate *.pem" and got nothing). Is there a method I should follow? Thanks!!!
Forum: Installation/Configuration 18th January 2006, 23:48
Replies: 15
Views: 7,946
Posted By heftigrat
Well, that would do it, but I figured out I was...

Well, that would do it, but I figured out I was connecting over an SSH tunnel. "DefaultRoot ~" is in "/etc/proftpd_ispconfig.conf", which is included in "/etc/proftpd.conf". I still can't connect...
Forum: Installation/Configuration 18th January 2006, 19:38
Replies: 15
Views: 7,946
Posted By heftigrat
Well, I can finally connect. I had the wrong...

Well, I can finally connect. I had the wrong setting in my FTP client (changed from "AUTH TLS" to "SSH/FTPS".

However, the user is not in a '~' jail. How do I fix this?

EDIT: Ah, it's just...
Forum: Installation/Configuration 18th January 2006, 19:34
Replies: 15
Views: 7,946
Posted By heftigrat
I thought the certs were already created. No...

I thought the certs were already created. No errs on restarting proftpd, but when trying to FTP using TLS I get the following error:
AUTH TLS
500 AUTH not understood
SER user
331 Password...
Forum: Installation/Configuration 17th January 2006, 22:50
Replies: 15
Views: 7,946
Posted By heftigrat
How do you properly enable TLS for proftpd?

Um, see subject. :p

TLSEngine is "on" in "/etc/proftpd.conf"
Forum: General 17th January 2006, 16:47
Replies: 3
Views: 2,922
Posted By heftigrat
Not a bad idea. Of course it would mean more...

Not a bad idea. Of course it would mean more work for our friends till and falko, but I think they may be up to the challenge. ;)
Forum: General 17th January 2006, 16:40
Replies: 10
Views: 7,838
Posted By heftigrat
Well you guys are certainly a breed apart, as you...

Well you guys are certainly a breed apart, as you obviously do care. Too bad not everyone is the same. I know how you feel though. So far I have been fairly satisfied with the Ubuntu Forums...
Forum: General 17th January 2006, 08:06
Replies: 8
Views: 4,378
Posted By heftigrat
Nevermind, I forgot to empty the ISPC recycle...

Nevermind, I forgot to empty the ISPC recycle bin. My mistake - again. Thanks anyhow guys! :)
Forum: General 17th January 2006, 00:08
Replies: 8
Views: 4,378
Posted By heftigrat
hmmm....an update: I deleted "recipient.com"...

hmmm....an update: I deleted "recipient.com" from ISPC, restarted the SMTP server, even flushed out the saved pw in Thunderbird and restarted T-Bird, still getting the same error. Anything else...
Forum: General 16th January 2006, 23:55
Replies: 8
Views: 4,378
Posted By heftigrat
WOW! ::hits head w/2x4:: um, thanks. I forgot...

WOW! ::hits head w/2x4:: um, thanks. I forgot that I created recipient.com at one point. It is NOT listed in "/etc/postfix/local-host-named", however, setting up the domain in ISPC must have...
Forum: General 16th January 2006, 23:49
Replies: 8
Views: 4,378
Posted By heftigrat
Most certainly. In Mozilla Thunderbird I have...

Most certainly. In Mozilla Thunderbird I have the option "Use name and password" checked, and I have filled in the "Username" field.
Forum: General 16th January 2006, 23:13
Replies: 8
Views: 4,378
Posted By heftigrat
I assumed the answer was "yes", as I was able to...

I assumed the answer was "yes", as I was able to send before, but I just checked and the answer as of today is apparently "no".

No. Why would it need to be? That would mean that I have to add...
Forum: General 16th January 2006, 23:04
Replies: 10
Views: 7,838
Posted By heftigrat
Thumbs up I must concur with the previous chaps/lasses on...

I must concur with the previous chaps/lasses on their appropriate commendation of the two main influences in this forum. till and falko, my hat's off to you. You are our guides, perhaps even our...
Forum: General 16th January 2006, 19:56
Replies: 8
Views: 4,378
Posted By heftigrat
Unable to send using TLS <-- strike "TLS", repl w/"any method"

I am attempting to send an email using TLS and get the following error in "/var/log/mail.log":
Jan 16 12:44:36 bismarck postfix/smtpd[10117]: connect from myjob.corpserver.com[x.x.x.x]
Jan 16...
Forum: General 16th January 2006, 15:31
Replies: 26
Views: 6,791
Posted By heftigrat
oops, didn't think of that. Thanks, fellas!

oops, didn't think of that. Thanks, fellas!
Forum: General 16th January 2006, 00:36
Replies: 26
Views: 6,791
Posted By heftigrat
Now that I've got that fixed, is there a way to...

Now that I've got that fixed, is there a way to turn on SSL for SMTP?
Forum: General 15th January 2006, 20:17
Replies: 26
Views: 6,791
Posted By heftigrat
That must be it. I just tried connecting from...

That must be it. I just tried connecting from home and it worked fine. The corporate LAN must have some device that's blocking those ports. I'll have to talk to our admin about it. Thanks!
Forum: General 14th January 2006, 18:27
Replies: 16
Views: 5,901
Posted By heftigrat
Rockin'! Let us know how it goes. Thanks!!!:D

Rockin'! Let us know how it goes. Thanks!!!:D
Forum: General 14th January 2006, 03:10
Replies: 16
Views: 5,901
Posted By heftigrat
That makes sense, I could live with that. If it...

That makes sense, I could live with that. If it doesn't work, don't allow it! :)

Any idea when they'll fix PHP?
Forum: General 14th January 2006, 03:07
Replies: 26
Views: 6,791
Posted By heftigrat
Didn't do much (that probably indicates a...

Didn't do much (that probably indicates a problem):
root@bismarck:~# iptables -L
Chain INPUT (policy ACCEPT)
target prot opt source destination

Chain FORWARD (policy ACCEPT)...
Forum: General 14th January 2006, 03:03
Replies: 7
Views: 2,492
Posted By heftigrat
Meh, ok, I can live with that. Thanks again! :)

Meh, ok, I can live with that. Thanks again! :)
Showing results 1 to 25 of 62

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.