Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 72
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: sulfuric
Forum: Installation/Configuration 9th February 2012, 19:12
Replies: 35
Views: 6,905
Posted By sulfuric
OK thanks SOLVED !!! thanks a lot ...

OK thanks

SOLVED !!! thanks a lot ...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2012, 17:57
Replies: 35
Views: 6,905
Posted By sulfuric
Don't worry thanks a lot i can reinstall server...

Don't worry thanks a lot i can reinstall server and then migrate.
Forum: Installation/Configuration 9th February 2012, 17:49
Replies: 35
Views: 6,905
Posted By sulfuric
I changed becouse ispconfig user got login error.

I changed becouse ispconfig user got login error.
Forum: Installation/Configuration 9th February 2012, 17:42
Replies: 35
Views: 6,905
Posted By sulfuric
Yes, I use root user and password for the ...

Yes,

I use root user and password for the

mysql-virtual_client.cf
mysql-virtual_recipient.cf
mysql-virtual_transports.cf

etc files ...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2012, 17:14
Replies: 35
Views: 6,905
Posted By sulfuric
see this

the output of tail -n 100 /var/log/mysqld.log

120209 15:33:27 [Warning] Found invalid password for user: 'ispconfig@localhost'; Ignoring user
120209 15:33:27 [Warning] Found invalid password for...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2012, 16:41
Replies: 35
Views: 6,905
Posted By sulfuric
correct

Yes.

It's correct and i can login with this credential with console mysql -u root -p and with phpmyadmin

in /usr/local/ispconfig/server/lib/mysql_clientdb.conf only this 3 variables is normal...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2012, 15:53
Replies: 35
Views: 6,905
Posted By sulfuric
problem persists

thats the debug tail

09.02.2012-14:37 - DEBUG - Processed datalog_id 1435
PHP Warning: mysql_real_escape_string(): 7 is not a valid MySQL-Link resource in...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2012, 12:12
Replies: 35
Views: 6,905
Posted By sulfuric
thank a lot for your reply

Yes jobqueue is full:

2012-02-08 17:31 server.xxxxxaprop.net Update web_domain
2012-02-08 17:00 server.xxxxxaprop.net Update web_domain
2012-02-08 16:58 server.xxxxxaprop.net Update...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2012, 10:47
Replies: 35
Views: 6,905
Posted By sulfuric
isn't the unique regenerated files

I see that in /etc/httpd/conf/sites-available the last create hosts keep regenerating.

-rw-r--r-- 1 root root 3551 Feb 8 14:16 xxxxxxeds.es.vhost
-rw-r--r-- 1 root root 2461 Feb 8 14:16...
Forum: Installation/Configuration 8th February 2012, 19:05
Replies: 35
Views: 6,905
Posted By sulfuric
same problem ispconfig 3.0.4.2

drwx--x--- 5 web31 client2 4096 Feb 8 18:39 .
drwxr-x--x 6 web31 client2 4096 Feb 8 17:48 ..
-rw-r--r-- 1 web31 client2 824 Feb 8 17:49 arrows.png
-rw-r--r-- 1 web31 client2 1281 Feb 8...
Forum: Installation/Configuration 30th December 2010, 10:38
Replies: 6
Views: 3,143
Posted By sulfuric
Solved

Chaplin's error :P solved,

I comment out this lines and all works fine

smtpd_sasl_type = dovecot
smtpd_sasl_path = private/auth

in main.cf

happy new year !!!
Forum: Installation/Configuration 29th December 2010, 17:44
Replies: 6
Views: 3,143
Posted By sulfuric
A little step for humanity, a big step for a man

I little step, I comment

passdb pam{

in dovecot conf and then this is my new error ...

connect from 81.202.207.70.dyn.user.ono.com[81.202.207.70]
Dec 29 17:27:46 hsle-141...
Forum: Installation/Configuration 29th December 2010, 11:34
Replies: 2
Views: 2,509
Posted By sulfuric
Bug ??

The second problem maybe it's a bug, i have the same problem after last update.
Forum: Installation/Configuration 29th December 2010, 10:44
Replies: 6
Views: 3,143
Posted By sulfuric
a little more

I think that mysql support is installed, i don't have errors in logs and the configuration file /etc/dovecot-sql.conf it's ok

driver = mysql
connect = host=localhost dbname=dbispconfig...
Forum: Installation/Configuration 28th December 2010, 13:25
Replies: 6
Views: 3,143
Posted By sulfuric
thanks for your reply

I install dovecot follow the last comment of tutorial page http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.5-x86_64-ispconfig-3-p4

adding to my repository

[atrpms]
name=Red Hat Enterprise...
Forum: Installation/Configuration 27th December 2010, 19:06
Replies: 6
Views: 3,143
Posted By sulfuric
advance

Now i can connect to port 25 can recive mails can send with squirremail, but can't send via smtp

I think that the problem it's on /etc/postfix/sasl/smtpd.conf it's empty and /etc/postfix/sasl...
Forum: Installation/Configuration 27th December 2010, 12:15
Replies: 6
Views: 3,143
Posted By sulfuric
Some problems with mail setup

I have installed ispconfig3 on centos 5.5 i386 server, I have followed this tutorial http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.5-x86_64-ispconfig-3 with the necessary changes for my...
Forum: Installation/Configuration 3rd December 2009, 12:36
Replies: 1
Views: 2,370
Posted By sulfuric
fixed

uninstall perl packages and dependencies
reinstall perl and ispconfig...
Forum: Installation/Configuration 2nd December 2009, 13:00
Replies: 1
Views: 2,370
Posted By sulfuric
Centos 5 - Server- ISPConfig install/update

Can't locate ExtUtils/MakeMaker.pm in @INC (@INC contains: /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/i386-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8 /usr/lib/perl5/site_perl...
Forum: Installation/Configuration 7th October 2007, 14:14
Replies: 1
Views: 3,724
Posted By sulfuric
DNS server problems

I'm migrating my server to a Virtual dedicated server, all works fine but I have some problems with dns server, tcp and udp 53 are open, I create master zone from domain.

this is the output of...
Forum: Installation/Configuration 28th March 2007, 20:35
Replies: 98
Views: 65,865
Posted By sulfuric
Please, post your delivery system mail.

Please, post your delivery system mail.
Forum: Installation/Configuration 28th March 2007, 17:08
Replies: 98
Views: 65,865
Posted By sulfuric
Can't send mails only to hotmail

This is the mail delivery error:

xxxx2hotmail.com: host mx1.hotmail.com[65.54.244.136] said: 550 Your
e-mail was rejected for policy reasons on this gateway. Reasons for
rejection may be...
Forum: Installation/Configuration 15th September 2006, 12:11
Replies: 3
Views: 2,816
Posted By sulfuric
The last stable ISPConfig 2.2.6.

The last stable ISPConfig 2.2.6.
Forum: Installation/Configuration 13th September 2006, 16:28
Replies: 3
Views: 2,816
Posted By sulfuric
Stadistics no update monthly

I have two hosts, with an old problem, the other hosts works perfect. the stats of webbalizer don't change to the next month, i have stats of july. The problem i'ts mine in july I created simbolic...
Forum: Installation/Configuration 7th July 2006, 21:34
Replies: 3
Views: 3,346
Posted By sulfuric
NO sorry

It was the error with my name server and domind.
Showing results 1 to 25 of 72

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.