Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 58
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: gauthier
Forum: Installation/Configuration 9th June 2011, 18:25
Replies: 3
Views: 2,052
Posted By gauthier
Thanks. I'll try to be clear, forgive my bad...

Thanks. I'll try to be clear, forgive my bad english.

My webs, users, Maildir... are actually located in

/home/admispconfig/ispconfig/web/multidoc/edit

I did not configure this. By somehow...
Forum: Installation/Configuration 9th June 2011, 15:23
Replies: 3
Views: 2,052
Posted By gauthier
".forward has bad owner uid 110" and "Suspicious rcfile" in mail.log

Hi all,

I am using ISPConfig 2.2.39 on debian 5.0 (perfect setup followed about one year ago).

I am now having some trouble sending or receiving emails. My mail.log shows:



.forward has...
Forum: Installation/Configuration 7th June 2011, 23:04
Replies: 1
Views: 1,344
Posted By gauthier
Remote framework

Hi all,

This is just to point out there is a broken link on ispconfig.org web.

Select "ISPconfig2" on main menu, the link "[more]" after the ISPConfig Remoting Framework text shows a 404 error....
Forum: Installation/Configuration 20th September 2010, 13:45
Replies: 187
Views: 172,594
Posted By gauthier
Hi, Yesterday I migrate to a new server...

Hi,

Yesterday I migrate to a new server using information I get in this post. All is running fine now, so this is another success story.

I am not an expert at all, but I would like to share...
Forum: Installation/Configuration 14th September 2010, 19:39
Replies: 6
Views: 3,070
Posted By gauthier
Yes. Thank you.

Yes.

Thank you.
Forum: Installation/Configuration 13th September 2010, 20:20
Replies: 6
Views: 3,070
Posted By gauthier
My system says: Thank you.

My system says:



Thank you.
Forum: Installation/Configuration 12th September 2010, 23:48
Replies: 6
Views: 3,070
Posted By gauthier
Thanks Till, Some little things was unclear...

Thanks Till,

Some little things was unclear for me so I decided to upgrade from debian etch to lenny, as I read in one of your post. I had some fears but I finally managed to do it. Sites, mail...
Forum: Installation/Configuration 12th September 2010, 10:37
Replies: 6
Views: 3,070
Posted By gauthier
Hi, gave me back my control panel. I...

Hi,



gave me back my control panel. I suppose it was obvious for most of you but it was not so obvious for me.

After some many operations, adding mirror in sources.list, upgrading perl... it...
Forum: Installation/Configuration 12th September 2010, 02:36
Replies: 6
Views: 3,070
Posted By gauthier
control panel access lost while upgrading from v35

Hi,

I am newbie. I am using debian 4.0, I tried to upgrade ispconfig2 from v35 to v37. The sistem warns about some update to run:



I open a new shell and run it but it fails with:
Forum: General 27th April 2010, 19:10
Replies: 1
Views: 2,057
Posted By gauthier
moving from Ispconfig 2 to Ispconfig 3 ???

Hi, I am using Ispconfig 2 and I am happy with it.

Now I would like to have a backup server (a server I could rely on if main server fails).

Using Ispconfig 2, this can be done by copying files...
Forum: Installation/Configuration 18th March 2010, 01:22
Replies: 14
Views: 5,551
Posted By gauthier
I think I got it. It seems it was a DNS...

I think I got it.

It seems it was a DNS misconfiguration.

I created the ns1 and ns2 Arecord and all seems to work fine now.

Thankyou very much Falko.
Forum: Installation/Configuration 17th March 2010, 15:26
Replies: 14
Views: 5,551
Posted By gauthier
Thanks, Yes, mail.myweb.com is shown in dig...

Thanks,

Yes, mail.myweb.com is shown in dig mx myweb.com:
Forum: Installation/Configuration 16th March 2010, 22:08
Replies: 14
Views: 5,551
Posted By gauthier
Hi, I pointed MX record to mail.myweb.com...

Hi,

I pointed MX record to mail.myweb.com and created A record mail.myweb.com pointing to my IP. It does not work.

ISPconfig shows:



I cannot find out what I doing wrong. Thankyou very...
Forum: Installation/Configuration 12th March 2010, 13:08
Replies: 14
Views: 5,551
Posted By gauthier
emails from others providers finally enter (one...

emails from others providers finally enter (one email arrived about 20H late but it arrived).

It seems it only fails for incoming emails from gmail with the message error emailed to the sender:
...
Forum: Installation/Configuration 11th March 2010, 18:52
Replies: 14
Views: 5,551
Posted By gauthier
Yes it does. In MX record, I leave the...

Yes it does.

In MX record, I leave the hostname blank, priority: 10, Mailserver: XX.XX.XX.XXX where XX.XX.XX.XXX is my server IP.

Take into account it used to work fine for one year.

A few...
Forum: Installation/Configuration 11th March 2010, 17:32
Replies: 14
Views: 5,551
Posted By gauthier
I tried from diferents providers: From...

I tried from diferents providers:

From gmail: fails
From hotmail: works
From telefonica (spanish provider): fails
From the server I use: works

Thanks.
Forum: Installation/Configuration 11th March 2010, 00:32
Replies: 14
Views: 5,551
Posted By gauthier
same problem

Hi, I have the same problem.

The strange thing is that it has been running for about one year with no problem but a few days ago it stops.

I use ISPConfig as DNS server and port 53 is open (TCP...
Forum: Installation/Configuration 22nd June 2009, 12:19
Replies: 17
Views: 4,708
Posted By gauthier
Hi, Any suggestion with this ? Thanks

Hi,

Any suggestion with this ?

Thanks
Forum: Installation/Configuration 12th June 2009, 11:29
Replies: 17
Views: 4,708
Posted By gauthier
Thanks for your help. Yes, as I already...

Thanks for your help.

Yes, as I already point out, the isp_isp_web table shows a record for myweb.com. For this record, status is "d" (deleted?) and web_domainlimit is "1".

No, the...
Forum: Installation/Configuration 11th June 2009, 23:02
Replies: 17
Views: 4,708
Posted By gauthier
Hi, I carefuly checked tabs of all sites. There...

Hi, I carefuly checked tabs of all sites. There is no "myweb.com" co-domain.

I also edit the named.conf, there is no "myweb.com".

"locate pri.myweb.com" shows no result.

In database...
Forum: Installation/Configuration 10th June 2009, 14:01
Replies: 17
Views: 4,708
Posted By gauthier
no way.

No way.

The ISPmanager search function shows no results.

The DNSmanager search function shows no results when the "myweb.com" DNS is in the recycle bin.

I thought the error message "The name...
Forum: Installation/Configuration 10th June 2009, 13:46
Replies: 17
Views: 4,708
Posted By gauthier
dig www.myweb.com and DNS error message

Thanks for a so quick answer !!!

I have done it:

dig www.myweb.com

; <<>> DiG 9.3.4-P1.1 <<>> www.myweb.com
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY,...
Forum: Installation/Configuration 10th June 2009, 13:32
Replies: 17
Views: 4,708
Posted By gauthier
Aditionaly

Aditionaly, at this time I can only restore the DNS, I cannot restore the site because the ISP manager bin is empty.

As you know, if I try to recreate the site, I get the error message "The name...
Forum: Installation/Configuration 10th June 2009, 13:27
Replies: 17
Views: 4,708
Posted By gauthier
Thanks but it wont work

Thanks Till, but the problem is there is a misconfiguration with this site.

I have about 20 sites working well but this one does not. I have already checked all parameters availables within ISP...
Forum: Installation/Configuration 9th June 2009, 17:59
Replies: 17
Views: 4,708
Posted By gauthier
ISPconfig version

It is 2.2.32

Thanks.
Showing results 1 to 25 of 58

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.