Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 91
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: arraken
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 22nd July 2014, 06:49
Replies: 9
Views: 314
Posted By arraken
Hi Till! Thanks for the answer. However, it...

Hi Till!

Thanks for the answer. However, it turns out we weren't causing this anyway. The problem was a locally installed antivirus program with an outlook plugin. The plugin checked the mail,...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 17th July 2014, 17:39
Replies: 9
Views: 314
Posted By arraken
Ok, there seems to be a different problem too,...

Ok, there seems to be a different problem too, which i can document a bit more precisely:

The customer sent a mail with outlook to two recipients. Shortly after, the mail appeared ~30 times in her...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 17th July 2014, 14:27
Replies: 9
Views: 314
Posted By arraken
It is a Message (or rather multiple messages)...

It is a Message (or rather multiple messages) written by hand, no system message or similar.
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 17th July 2014, 14:14
Replies: 9
Views: 314
Posted By arraken
There are no messages in the postqueue, and no...

There are no messages in the postqueue, and no mailfilters configured.

So I guess it must be a problem with his outlook, resending the mail randomly or somehting..
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 17th July 2014, 14:05
Replies: 9
Views: 314
Posted By arraken
Mail being resent multiple times

Hi,

A client of us has a peculiar problem with his mail-account. He gets messages from another account of his mail-domain sent to his inbox. This mails seem to be stuck somehow - apparently the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 13th May 2014, 11:40
Replies: 14
Views: 1,645
Posted By arraken
Hi! I resolved this by just manually...

Hi!

I resolved this by just manually creating a symlink in /etc/nginx/sites-enabled that points to my default vhost, like so:

ln -s /etc/nginx/sites-available/default...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 6th May 2014, 18:49
Replies: 4
Views: 399
Posted By arraken
Yeah, we try to educate them as much as possible....

Yeah, we try to educate them as much as possible. However, OUR customers are stressed out about the fact that some of THEIR customers (visitors of their website) get stressed out about the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 6th May 2014, 08:06
Replies: 1
Views: 366
Posted By arraken
DNS-Zone Client Permissions

Hi!

Is it somehow possible, to allow a Client to manage DNS-Zones that are assigned to him, but not allow him to create new ones?

In other words, we want Clients to have management permission,...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 2nd May 2014, 12:39
Replies: 4
Views: 399
Posted By arraken
disable https for website

Hi!

I have an apache ispconfig3 webserver where I don't want to use or allow https. If i visit https://somedomain.at i get a warning that the certificate is unthrustworthy. This stresses out some...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 14th April 2014, 11:34
Replies: 14
Views: 1,645
Posted By arraken
Hi! Yes, I created the 000default website in...

Hi!

Yes, I created the 000default website in ISPConfig - this is the vhost for it. I thought that is the way to do it.

I also have a default vhost of nginx. The file ist just called "default"....
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 11th April 2014, 22:04
Replies: 14
Views: 1,645
Posted By arraken
contents of 000default.tld.vhost server { ...

contents of 000default.tld.vhost

server {
listen 1.2.3.4:80;


server_name 000default.at www.000default.at;

root /var/www/000default.at/web;
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 11th April 2014, 15:09
Replies: 14
Views: 1,645
Posted By arraken
I have still been unable to solve this problem. I...

I have still been unable to solve this problem. I also found out that when I type the IP address of my webserver into the browser, i also get redirected to the client's domain.

Here is the vhost...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th April 2014, 19:04
Replies: 14
Views: 1,645
Posted By arraken
well, that didn't really work: when I choose the...

well, that didn't really work: when I choose the IP in my 000default.tld domain, every domain on my server suddenly pointed to this domain. I quickly selected the IP instead of * for every website...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th April 2014, 18:47
Replies: 14
Views: 1,645
Posted By arraken
Ok, it partially works. All my websites use * as...

Ok, it partially works. All my websites use * as ipv4 address. When i use * in my 000default.tld website, I still get redirected to the client's website strangely.

But when i manually edit the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th April 2014, 17:43
Replies: 14
Views: 1,645
Posted By arraken
nginx default domain

Hi!

When I visit a domain that points to my webserver, but has no website created in ISPConfig, I get redirected to a site that belongs to a client.

I found some posts about apache which...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 3rd April 2014, 13:41
Replies: 1
Views: 318
Posted By arraken
move emails between servers

Hi!

I have a question regarding the transfer of emails between servers.

I have a client on an old ispconfig3 server with courier installed. I want to move the client to a new server with...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 3rd April 2014, 10:49
Replies: 7
Views: 408
Posted By arraken
Hi! I have a similar problem, but with...

Hi!

I have a similar problem, but with nginx. When I visit a domain that points to my webserver, but has no website in ISPConfig, I get redirected to a site that belongs to a client.

You said...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 27th March 2014, 09:07
Replies: 14
Views: 958
Posted By arraken
Hi till, I already tried to delete the...

Hi till,

I already tried to delete the .ispconfig_lock. The problem is, that afterwards, the aps install function gets started again, and the problem repeats. So the problem seems to be that the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 27th March 2014, 08:18
Replies: 14
Views: 958
Posted By arraken
Ok, one day later, i still get the same errors in...

Ok, one day later, i still get the same errors in my log every 10 seconds:

26.03.2014-20:15 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.03.2014-20:15 - DEBUG -...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 26th March 2014, 20:26
Replies: 14
Views: 958
Posted By arraken
Hi! the aps plugin seems to be installed:...

Hi!

the aps plugin seems to be installed: here's the output of ls /usr/local/ispconfig/server/plugins-enabled/

apps_vhost_plugin.inc.php cron_jailkit_plugin.inc.php ...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 26th March 2014, 14:16
Replies: 14
Views: 958
Posted By arraken
Hi! I still can't install packages with APS...

Hi!

I still can't install packages with APS installer - on none of my nginx ispconfig servers. When i set the ispconfig log level to debug, I only get the following output when I try to do an...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 14th March 2014, 13:58
Replies: 6
Views: 1,395
Posted By arraken
Ok, I did some additional configuration to make...

Ok, I did some additional configuration to make it work for my phpmyadmin and roundcube interfaces as well. Here's my configuration that let's my users connect to the following urls:
...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 14th March 2014, 10:56
Replies: 6
Views: 1,395
Posted By arraken
Ok, I'm having a first success with this nginx...

Ok, I'm having a first success with this nginx directive:

location / {
proxy_pass http://ispconfig.mydomain.tld:8080/;
proxy_set_header X-Real-IP $remote_addr;
# original host...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 14th March 2014, 10:02
Replies: 6
Views: 1,395
Posted By arraken
Ok, after i successfully handled this in apache,...

Ok, after i successfully handled this in apache, I need to achieve the same configuration in nginx...

So, to reiterate: I want to be able to access the ISPConfig admin panel via...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 11th March 2014, 15:15
Replies: 3
Views: 562
Posted By arraken
Hi, Yes, the user is a member of the admin...

Hi,

Yes, the user is a member of the admin group, and has admin as default. It still doesn't work however. It's not that big of a deal at the moment, but is it planned to add that feature in the...
Showing results 1 to 25 of 91

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.