Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: deunan
Forum: Installation/Configuration 9th January 2011, 10:22
Replies: 2
Views: 6,962
Posted By deunan
*Update I've managed to re-compile...

*Update

I've managed to re-compile Rpmforge's php-eaccelerator against IUS' PHP5.3 stack using the latest sources from http://eaccelerator.net/ (eaccelerator-0.9.6.1.tar.bz2)

All I did was to...
Forum: Installation/Configuration 8th January 2011, 17:10
Replies: 2
Views: 6,962
Posted By deunan
Centos 5.5 - IUS PHP53

Dear all

I had a requirement to install a PHP app that requires PHP5.2. Centos ships with 5.1.6 :-(

Anyway, after long consideration, I've decided to use IUS' PHP 5.3 stack. I avoided Centos's...
Forum: HOWTO-Related Questions 7th November 2009, 13:31
Replies: 19
Views: 10,499
Posted By deunan
Heh.. If you examine back the installation...

Heh..

If you examine back the installation guide for ISPConfig's Perfect Servers, centos postfix packages had to be rebuilt to include support for MySQL.

If you yum update it with the normal...
Forum: Installation/Configuration 7th November 2009, 11:38
Replies: 8
Views: 7,643
Posted By deunan
Had the same problem as well.. The culprit...

Had the same problem as well..

The culprit seems to be this one -

---> Package lzo.i386 0:2.02-3.el5.kb set to be updated
--> Processing Dependency: liblzo.so.1 for package: lzop

then
...
Forum: HOWTO-Related Questions 7th November 2009, 10:55
Replies: 19
Views: 10,499
Posted By deunan
Hi everyone.. I believe I found the culprit...

Hi everyone..

I believe I found the culprit here after numerous testings..

If you had ISPConfig installed on Centos using The Perfect Server installations, you'll probably have Karanbir Singh's...
Forum: Installation/Configuration 7th October 2009, 12:23
Replies: 2
Views: 1,520
Posted By deunan
Dear Till Thank you for replying. I am...

Dear Till

Thank you for replying.

I am using ISPConfig 3 with Centos 5.3 i386 which was installed according to the perfect install document on howtoforge.

Not sure which you're referring to...
Forum: Installation/Configuration 7th October 2009, 06:51
Replies: 2
Views: 1,520
Posted By deunan
Displaying Directory Index on client's "/"

Dear all

In Apache directives, I've done as below -

<Directory /var/www/www.example.com/web/>
Options Indexes
IndexIgnore favicon.ico robots.txt HEADER.HTML FOOTER.HTML */error ...
Forum: General 5th September 2009, 14:28
Replies: 4
Views: 9,883
Posted By deunan
Dear all Same problem.. I am having...

Dear all

Same problem..

I am having trouble in having my SquirrelMail and PHPMyAdmin running.

Trying to tackle the SquirrelMail first, I have thus -

php_admin_value open_basedir...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.