Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: andyace
Forum: Programming/Scripts 19th December 2012, 22:46
Replies: 4
Views: 7,681
Posted By andyace
Sorry could you be a little more precise? ...

Sorry could you be a little more precise?

where do i add the

fastcgi_buffer_size 128k;
fastcgi_buffers 256 4k;
...
Forum: Installation/Configuration 6th September 2011, 21:59
Replies: 9
Views: 2,015
Posted By andyace
That fixed it, easy when your led in the right...

That fixed it, easy when your led in the right direction, hope this helps someone else.

Thanks Again

Andy
Forum: Installation/Configuration 6th September 2011, 11:55
Replies: 9
Views: 2,015
Posted By andyace
thanks I have added the PEAR path in the...

thanks
I have added the PEAR path in the ispconfig openbasedir tab on this websites config, tentatively it seems to be ok.

will report back when i have removed all the pear folders splattered all...
Forum: Installation/Configuration 5th September 2011, 22:43
Replies: 9
Views: 2,015
Posted By andyace
Hi Sorry about the double post i found this...

Hi

Sorry about the double post i found this forum was more specific to the problem

In the php page if i hash out the 2 mail.php calls the page loads but the email function on the page doesn't...
Forum: Installation/Configuration 5th September 2011, 17:08
Replies: 9
Views: 2,015
Posted By andyace
HI Yep nothing in error_log in httpd, apart...

HI
Yep nothing in error_log in httpd, apart from some xend shell errors and timezone set incorrectly for some sites.
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2011, 14:37
Replies: 9
Views: 2,015
Posted By andyace
ISPCONFIG3 Centos5 php 5.3 pear problem

Hi
I am hosting a new website for a company, the website has been transferred to us from another hosting company. and uses pear for mail
We have ispconfig3 running on centos5 php 5.3 and typically...
Forum: Server Operation 24th October 2010, 16:26
Replies: 2
Views: 1,885
Posted By andyace
erm... i took the 2 entires out of the sql table...

erm... i took the 2 entires out of the sql table and setup the email accounts again, and it works now, Thanks nice to have the rest of Sunday off :*)

Dont know how that happened and will need to...
Forum: Server Operation 23rd October 2010, 20:24
Replies: 2
Views: 1,885
Posted By andyace
PostFix Issue receiving emails

Hi All
hope someone can help? :o

I have spent 2 days reading the posts to try and resolve this.

i have IPSconfig 3.03 centos 5.5 64, using the perfect server guide.

I have upgraded php...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.