Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 47
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: aceyzeriat
Forum: Installation/Configuration 11th May 2008, 09:04
Replies: 6
Views: 3,134
Posted By aceyzeriat
Hello, I tried to understand the mechanism...

Hello,

I tried to understand the mechanism of aliasing by creating fake alias for some of my domains but lost myself in the db_ispconfig.sql
Actually I need to change the access right to that...
Forum: Installation/Configuration 11th May 2008, 08:59
Replies: 6
Views: 12,481
Posted By aceyzeriat
Closed

Hello Falko and Till,
I restarted completely the ISP_Config server and it worked this time, :D
regards,
Forum: Installation/Configuration 10th May 2008, 18:27
Replies: 6
Views: 12,481
Posted By aceyzeriat
Just the web service ... thought that would be...

Just the web service ... thought that would be enough following a php.ini modification ...
Anything else should be restarted ?

regards,
Forum: Installation/Configuration 10th May 2008, 18:25
Replies: 6
Views: 3,134
Posted By aceyzeriat
Nope, Nothing particularly particular in...

Nope,

Nothing particularly particular in those tables.
domain1 and domain2 are never directly linked ...

REAL PUZZLE !!
:confused:
Forum: Installation/Configuration 9th May 2008, 21:13
Replies: 6
Views: 12,481
Posted By aceyzeriat
Precision

I took the opportunity to update my server to ISP_Config 2.2.23
The values of the php.ini went back to the old ones.
I had to put back the memory limit to 512M

.....
I tried again but I still...
Forum: Installation/Configuration 9th May 2008, 21:04
Replies: 6
Views: 3,134
Posted By aceyzeriat
Precision

Here is a partial copy of my Vhost_ispconfig.conf green entries are correct, the red is incorrect.
If I remove it brutally from this file it is just re-added by ISP_Config

how to remove that red...
Forum: Installation/Configuration 9th May 2008, 17:19
Replies: 6
Views: 12,481
Posted By aceyzeriat
I tried the following (previous value is...

I tried the following (previous value is commented) and restarted apache through ISP_Config

;max_execution_time = 300 ; Maximum execution time of each script, in seconds
max_execution_time =...
Forum: Installation/Configuration 9th May 2008, 16:53
Replies: 6
Views: 3,134
Posted By aceyzeriat
Hello Falko, I meen on the following image...

Hello Falko,

I meen on the following image the first domain name is OK but the second (surrounded in red) is the domain name of another site and it should not be there
Sorry it's in french
...
Forum: Installation/Configuration 8th May 2008, 18:12
Replies: 6
Views: 12,481
Posted By aceyzeriat
Memory allocation problem

When trying to save one of my sites I get the following message in the zip content :

<br />
<b>Fatal error</b>: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 197890777...
Forum: Installation/Configuration 7th May 2008, 21:35
Replies: 6
Views: 3,134
Posted By aceyzeriat
Domain alias problem

During the creation of a new domain I made a mistake
The new domain name has been registered as an alias of another site
and when I try to select the alias to delete it there is an error message...
Forum: Installation/Configuration 5th January 2008, 21:04
Replies: 1
Views: 1,927
Posted By aceyzeriat
I have to re-install completely a server

I have to re-install completely ...

I will follow the tutorial from OS install to end of ISP_Config ... but

How do I re-import my old accounts , I mean I can reload the ancient db_ispconfig in...
Forum: Installation/Configuration 4th January 2008, 05:46
Replies: 21
Views: 17,469
Posted By aceyzeriat
Hello Till, Do you mean he actually...

Hello Till,

Do you mean he actually succeeded to make his joomla site operate with phpsafemode turned on ?

I have a question concerning perl scripts ...

The server has been used to run perl...
Forum: Installation/Configuration 2nd January 2008, 08:00
Replies: 21
Views: 17,469
Posted By aceyzeriat
I host a lot of joomla web sites which don't...

I host a lot of joomla web sites which don't support PHP_SafeMode. The difficulty for a joomla web site is to find an hosting server with the SafeMode turned off.

Now I believe I will reconsider...
Forum: Installation/Configuration 1st January 2008, 16:32
Replies: 21
Views: 17,469
Posted By aceyzeriat
Hello Falko, I also found some exploits...

Hello Falko,

I also found some exploits installed in the backups of the web sites but not in the main web sites !
Seems that my exclusion rules are not properly set up :confused:

When I make...
Forum: Installation/Configuration 31st December 2007, 17:47
Replies: 21
Views: 17,469
Posted By aceyzeriat
Hello Till, I have to admit I am very...

Hello Till,

I have to admit I am very disappointed by FC6, before that I had an FC4 and it also was corrupted. Do you know a safer distribution ?

regards,
Forum: Installation/Configuration 31st December 2007, 10:33
Replies: 21
Views: 17,469
Posted By aceyzeriat
Hello, Here is the output of rkhunter As...

Hello,

Here is the output of rkhunter
As you can see some commands seem to have been tampered, I need to find the original version for my FC6 and replace them, is there a "state of the art" way...
Forum: Installation/Configuration 28th December 2007, 12:59
Replies: 21
Views: 17,469
Posted By aceyzeriat
Hello Falko I have tried rkhunter and found...

Hello Falko

I have tried rkhunter and found some troubles ...
where may I send you the output results for your advice ?


regards,
Forum: Installation/Configuration 22nd December 2007, 20:55
Replies: 21
Views: 17,469
Posted By aceyzeriat
Thanks for the tip here is the result : ...

Thanks for the tip

here is the result :

ROOTDIR is `/'
Checking `amd'... not found
Checking `basename'... not infected
Checking `biff'... not found
Checking `chfn'... not infected
Checking...
Forum: Installation/Configuration 21st December 2007, 20:39
Replies: 21
Views: 17,469
Posted By aceyzeriat
One site contaminated by r57shell

I found that shit script on one of the joomla web sites, now I am trying to find if damages have been done to the config, any suggesitons ?
Forum: Installation/Configuration 17th September 2007, 23:49
Replies: 3
Views: 33,215
Posted By aceyzeriat
I had the same problem this evening after...

I had the same problem this evening after updating my FC6
alias.db just disappeard :confused:

recreated with newalias :D

thanks falco
Forum: Installation/Configuration 6th September 2007, 01:30
Replies: 4
Views: 3,330
Posted By aceyzeriat
hem, personally I just commented out that...

hem,

personally I just commented out that httpd.conf line
I had :

AddDefaultCharset UTF8

and it brought a mess to my french characters so I just commented it.
#AddDefaultCharset UTF8
Forum: Installation/Configuration 1st September 2007, 00:31
Replies: 4
Views: 3,289
Posted By aceyzeriat
UTF-8 Forced by httpd.conf

That was the reason for my problem with accents,

thanks Till


#
# Specify a default charset for all content served; this enables
# interpretation of all content as UTF-8 by default. To use...
Forum: Installation/Configuration 28th August 2007, 22:57
Replies: 4
Views: 3,289
Posted By aceyzeriat
yes, the text entered in the contents are OK but...

yes, the text entered in the contents are OK but the line
"Mot de passe oubliť" which meens "forgotten password" the accent on "oubliť" has been replaced by "oubli,"

????

The front page...
Forum: Installation/Configuration 28th August 2007, 22:27
Replies: 4
Views: 3,289
Posted By aceyzeriat
Problems with accentuated characters

On some of my website french caracters with accent do not appear correctly. It seems to come from MySQL. Did somebody encounter a similar problem.

an exemple of a website with trouble :...
Forum: Installation/Configuration 28th August 2007, 21:09
Replies: 2
Views: 2,581
Posted By aceyzeriat
I had a similar problem so maybe .... During...

I had a similar problem so maybe ....

During your last update the permission of your /var/named/chroot/var/named directory have changed so the ISPConfig manager defaults to another direcory since...
Showing results 1 to 25 of 47

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.