Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 29
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bahadircolak
Forum: Developers' Forum 11th May 2010, 14:58
Replies: 5
Views: 4,175
Posted By bahadircolak
Till, I'm checking the lib now, it looks...

Till,

I'm checking the lib now, it looks very easy to use indeed.

I've found the function to add a domain alias (sites_web_aliasdomain_add).

I've checked web_aliasdomain.tform.php for...
Forum: Developers' Forum 10th May 2010, 16:29
Replies: 5
Views: 4,175
Posted By bahadircolak
Ooops... Sorry. I use ISPConfig 3... ...

Ooops... Sorry.

I use ISPConfig 3...

Where is the examples for it?
Forum: Developers' Forum 9th May 2010, 11:01
Replies: 5
Views: 4,175
Posted By bahadircolak
Remote framework: Creating domain alias

Hi,

I've uploaded the example files (test.php and soap.lib.php)

Modified these lines:

$server_url = "http://www.mydomain.com:8080";

$parameters = array('user' => 'myuser',
...
Forum: Installation/Configuration 8th May 2010, 03:34
Replies: 1
Views: 10,410
Posted By bahadircolak
Which DNS server am I using?

Bind / mydns?

How can I tell?
Forum: Feature Requests 7th May 2010, 10:45
Replies: 1
Views: 4,362
Posted By bahadircolak
Cron - Run now button + Submit job queue button

It would be really nice if there was a "Run cron job now" button...

Also "Commit job queue now" button.

I'm always making same mistake, I'm updating something and testing it immediately. But it...
Forum: General 7th May 2010, 10:41
Replies: 12
Views: 9,559
Posted By bahadircolak
Should we include " signs? Like: "v=spf1...

Should we include " signs?

Like:
"v=spf1 ~all"

Or just:
v=spf1 ~all
Forum: Installation/Configuration 7th May 2010, 09:49
Replies: 4
Views: 1,976
Posted By bahadircolak
It's "not yet unused RAM" :D Let's see after...

It's "not yet unused RAM" :D

Let's see after a thousand requests...
Forum: Developers' Forum 7th May 2010, 02:34
Replies: 1
Views: 2,827
Posted By bahadircolak
Installing remote api

How can I install remote api to ISPConfig 3?

I've downloaded the pkg file and libxml2, installed libxml2 but don't know where to put .pkg file?
Forum: Installation/Configuration 6th May 2010, 19:55
Replies: 4
Views: 1,976
Posted By bahadircolak
Oh, that's great news. Thank you.

Oh, that's great news. Thank you.
Forum: Installation/Configuration 6th May 2010, 18:17
Replies: 4
Views: 1,976
Posted By bahadircolak
Question Memory usage

After perfect installation to Fedora 12, here is what I get from Show memory usage page:

MemTotal: 1564954624 (1,564,954,624 - 1.5 GB)

MemFree: 487636992 (487,636,992 - 487 MB)

How is...
Forum: Developers' Forum 6th May 2010, 06:19
Replies: 50
Views: 63,997
Posted By bahadircolak
How can I install remote api to ISPConfig 3? ...

How can I install remote api to ISPConfig 3?

I've downloaded the pkg file and libxml2, installed libxml2 but don't know where to put .pkg file?
Forum: Installation/Configuration 14th January 2008, 14:31
Replies: 5
Views: 2,633
Posted By bahadircolak
There is no error in the log file, its like...

There is no error in the log file, its like server just goes offline.

The addtype stament is placed to see what happens only, I know it's not the solution, because I don't get any filter error......
Forum: Installation/Configuration 13th January 2008, 02:00
Replies: 5
Views: 2,633
Posted By bahadircolak
Till, Did you really read my post? ...

Till,

Did you really read my post?

Especially the part: "I was getting filter not added (503) but searched the forum and solved it thanks to you guys." :)

There is no error in my log (not...
Forum: Installation/Configuration 12th January 2008, 12:42
Replies: 5
Views: 2,633
Posted By bahadircolak
Question I keep getting 503s but its not filter error

Hi,

I've been using ISPconfig since 2005 without a problem. I use perfect fedora 4 setup. I was getting filter not added (503) but searched the forum and solved it thanks to you guys. But...
Forum: Installation/Configuration 7th June 2007, 13:38
Replies: 6
Views: 2,653
Posted By bahadircolak
Ok ok solved...

Very interesting thing but the error was an Apache directive. But in another domain! How can they affect each other???

There was an error in an Apache directive in a domain, and another domain...
Forum: Installation/Configuration 7th June 2007, 12:09
Replies: 6
Views: 2,653
Posted By bahadircolak
Question Showing "This is a shared IP" ??

I've created a new site, then created ns1.mysitecom and ns2.mysite.com style name servers (A records in DNS manager). Then I've changed NS and DNS settings in GoDaddy. Redirection is ok but the site...
Forum: Installation/Configuration 26th January 2007, 08:46
Replies: 22
Views: 8,025
Posted By bahadircolak
Are these the right versions to install? ...

Are these the right versions to install?

cyrus-sasl i386 2.1.21-10
cyrus-sasl-devel i386 2.1.21-10
cyrus-sasl-gssapi i386 2.1.21-10
cyrus-sasl-md5 ...
Forum: Installation/Configuration 24th January 2007, 14:48
Replies: 22
Views: 8,025
Posted By bahadircolak
Red face Uhm... ok... I wasn't expecting this to be so...

Uhm... ok... I wasn't expecting this to be so easy to abuse (because there will be still an authentication but no ssl).

However, my system is fedora 5. It looks like i will request for a system...
Forum: Installation/Configuration 23rd January 2007, 21:07
Replies: 22
Views: 8,025
Posted By bahadircolak
Question Once upon a time, I have tried Plesk (installed...

Once upon a time, I have tried Plesk (installed trial version). Then, after I've discovered the beauty of ISPConfig, I've uninstalled it.

To install ISPConfig and Postfix, I've followed the...
Forum: Installation/Configuration 23rd January 2007, 09:49
Replies: 22
Views: 8,025
Posted By bahadircolak
Look ma! I'm invisible... :eek:

Look ma! I'm invisible... :eek:
Forum: Installation/Configuration 22nd January 2007, 14:41
Replies: 22
Views: 8,025
Posted By bahadircolak
Wink solving...

Please help me, I think we're about to solve this problem. Everything is becoming clear. Please take a look and guide me... :confused:

Nobody is replying anymore :(
Forum: Installation/Configuration 22nd January 2007, 09:05
Replies: 22
Views: 8,025
Posted By bahadircolak
Unhappy OK I'm editing this post: There was no log...

OK I'm editing this post:

There was no log file but I've discovered my log file is /usr/local/psa/var/log/maillog

I've checked it and seen: "fatal: open database /etc/aliases.db: No such file...
Forum: Installation/Configuration 19th January 2007, 10:49
Replies: 22
Views: 8,025
Posted By bahadircolak
Cool I've uninstalled and installed again...

I've uninstalled and installed again (postfix/ssl/dovecot part) and this time dovecot runs but there is no SMTP response. Connection established but there is not banner of postfix (when I telnet...
Forum: Installation/Configuration 19th January 2007, 08:50
Replies: 22
Views: 8,025
Posted By bahadircolak
Cool Is there any way to test SMTP auth. via telnet? I...

Is there any way to test SMTP auth. via telnet? I can send to local domains using HELO/MAIL FROM/RCPT TO/DATA sequence but I have no idea how to test loging mechanism using manual commands (don't...
Forum: Installation/Configuration 18th January 2007, 22:14
Replies: 22
Views: 8,025
Posted By bahadircolak
Cool The output is i686 The server runs fedora...

The output is i686

The server runs fedora core 5 and its an AMD 2600 (32 bit not 64).

/usr/lib/sasl2/smtpd.conf is (there is no lib64 folder):

pwcheck_method: saslauthd
mech_list: plain...
Showing results 1 to 25 of 29

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.