Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: dahljh
Forum: Installation/Configuration 4th January 2006, 03:47
Replies: 1
Views: 2,471
Posted By dahljh
Web service error help

About 4 months ago I installed the SUSE 10 Perfect Setup. Everything works well for awhile but more and more frequently the web service seems to quit. I can still log in by SSH. Can anyone please...
Forum: Installation/Configuration 5th November 2005, 01:32
Replies: 2
Views: 2,975
Posted By dahljh
Hmm, no one has any response I see.

Hmm, no one has any response I see.
Forum: Installation/Configuration 4th November 2005, 05:30
Replies: 1
Views: 3,126
Posted By dahljh
Sorry, they clicked on the German help link....

Sorry, they clicked on the German help link....
Forum: Installation/Configuration 4th November 2005, 05:29
Replies: 1
Views: 3,126
Posted By dahljh
Help for customers

When a customer logs in, and goes to help, it loads in German. Did I miss a setting ?
Forum: Installation/Configuration 4th November 2005, 01:24
Replies: 2
Views: 2,975
Posted By dahljh
Php 5 - 4

I installed the "perfect ISP" for SUSE 10.0.

I would like to install Mailgust that was recommended, but it requires PHP 4.

My questions are these:

I have been reading the the posts from...
Forum: General 3rd November 2005, 03:46
Replies: 5
Views: 5,588
Posted By dahljh
I am trying to install mailgust, and it is saying...

I am trying to install mailgust, and it is saying that PHP 4 is needed. Can I install PHP 4 and have the PHP 5 that ISPConfig installed ?
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2005, 16:05
Replies: 1
Views: 2,575
Posted By dahljh
DNS Questions

Now that I have had some sleep I can think clearly.

I'd like to understand this DNS thing more.

All of our websites that we will be hosting, have outside DNS servers. Some of our sites are with...
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2005, 11:00
Replies: 16
Views: 5,999
Posted By dahljh
Ok, and Thank you guys very much for the...

Ok,

and Thank you guys very much for the help. I better get some sleep now. I have to get up in an hour for work.
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2005, 10:34
Replies: 16
Views: 5,999
Posted By dahljh
Is there any way to make every client (outlook,...

Is there any way to make every client (outlook, etc..) use the email address to log on with?

Customers need to have things as simple as possible, I can see our support desk calls rising if we have...
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2005, 10:24
Replies: 16
Views: 5,999
Posted By dahljh
I used edit to open it and it is empty. But...

I used edit to open it and it is empty.

But !!! (and now you guys can add me to the newbie hall of fame)

I have been trying to check this account through Outlook with the username...
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2005, 10:09
Replies: 16
Views: 5,999
Posted By dahljh
That fixed it, thanks. And thanks in advance...

That fixed it, thanks.

And thanks in advance for the help, I have a production mail server thats on it's last legs and if possible I wanted to switch to hits ISPConfig/linux box.
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2005, 10:03
Replies: 16
Views: 5,999
Posted By dahljh
I have 2 files in the var/spool/mail/:...

I have 2 files in the var/spool/mail/: SMT13_FredFlintstone and admispconfig.

I dont know what they are, they are not directories.
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2005, 09:45
Replies: 16
Views: 5,999
Posted By dahljh
in the /var/spool/mail directory there is...

in the /var/spool/mail directory there is something named SMT13_FredFlintstone



I don't know where to check this. I can not find a /temp directory. There is nothing in the /tmp though.

I...
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2005, 09:35
Replies: 16
Views: 5,999
Posted By dahljh
Changed what you suggested and rebooted the...

Changed what you suggested and rebooted the server.

I am using courier and I do have the MailDir enabled.

Here is the current mail log after the reboot.

Nov 2 03:24:41 WEBPRO pop3d: bind:...
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2005, 09:12
Replies: 16
Views: 5,999
Posted By dahljh
Here is my main.cf disable_dns_lookups = no ...

Here is my main.cf

disable_dns_lookups = no
relayhost =
mailbox_command =
mailbox_transport =
strict_8bitmime = no
disable_mime_output_conversion = no
smtpd_sender_restrictions =...
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2005, 09:06
Replies: 16
Views: 5,999
Posted By dahljh
Here is my echo localhost: Connected to...

Here is my echo localhost:

Connected to localhost.
Escape character is '^]'.
220 webpro.MyNewServer ESMTP Postfix
ehlo localhost
250-webpro.MyNewServer.com
250-PIPELINING
250-SIZE 10240000...
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2005, 08:56
Replies: 16
Views: 5,999
Posted By dahljh
Here is my main issue: Email to the new ISPConfig...

Here is my main issue: Email to the new ISPConfig server goes somewhere, but not to users email boxes.

Here is a selection from my mail log.

Setup - I sent a message from Yahoo...
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2005, 03:07
Replies: 16
Views: 5,999
Posted By dahljh
DNS or something

Well, I don't even know where to start. I fear I messed up things royally.

Lets start with this:

Under Management > Server > Settings
The domain name can or can not be the same as a site I am...
Forum: Installation/Configuration 31st October 2005, 23:05
Replies: 1
Views: 2,971
Posted By dahljh
ProFTPD server warning

Can anyone tell me how to fix this.

When I boot the server I get this warning:

"Warning ProFTPD adress/port xxx.xxx.xxx.xxx/21 already in use by ProFTPD default installation"
Forum: General 31st October 2005, 08:18
Replies: 5
Views: 5,588
Posted By dahljh
Mailing list manager

I have installed the SUSE 10 version of the ISP Server Setup. Has anyone used a Mailing list manager with this install, or recommend what would be a good one to use?
Forum: Installation/Configuration 30th October 2005, 22:22
Replies: 3
Views: 3,674
Posted By dahljh
Yep, that was the problem. Thank you Falko &...

Yep, that was the problem. Thank you Falko & Till.
Forum: Installation/Configuration 30th October 2005, 15:52
Replies: 2
Views: 4,518
Posted By dahljh
oops, this post should have gone into the...

oops, this post should have gone into the ispconfig - installation thread. Sorry
Forum: Installation/Configuration 30th October 2005, 15:49
Replies: 2
Views: 4,518
Posted By dahljh
Several minor issues

Hi all,

I have a couple of minor issues that someone can hopefully help with.

I am using the SUSE 10 install taken from the "most excellent perfect config" tutorial, which went great. (NOTE: I...
Forum: Installation/Configuration 30th October 2005, 10:22
Replies: 3
Views: 3,674
Posted By dahljh
Stumped about incoming mail

Well, everything seems to be working except this one thing. When a email is sent to the server, it gets forwarded to root. I am at a loss on where to start to fix this.

Here is a cut from my...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.