Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: garson
Forum: Server Operation 17th April 2013, 22:06
Replies: 4
Views: 1,765
Posted By garson
Thanks, markc. But email received by gmail has...

Thanks, markc.
But email received by gmail has Received-SPF: softfail, and one received by my email server does not.
I used same data (sender/receiver etc.) for testing (perl...
Forum: Server Operation 17th April 2013, 17:04
Replies: 4
Views: 1,765
Posted By garson
Well, I've tried to send email as...

Well, I've tried to send email as someuser@somedomain.com from smtp server in my company, that somedomain.com has SPF record (checked with online SPF tool), and I receive that email.
When I send...
Forum: Server Operation 17th April 2013, 11:56
Replies: 4
Views: 1,765
Posted By garson
SPF in Postfix not working

Hi.
I have Ubuntu 11.04 with Postfix+Dovecot (virtual users).
I have implemented SPF in Postfix, according to this How to:
http://www.howtoforge.com/postfix_spf

I've downloaded latest...
Forum: Server Operation 26th December 2012, 17:40
Replies: 3
Views: 4,160
Posted By garson
Postfixadmin + vacation, not working

Hi.
I have Ubuntu 11.04, postfix, dovecot, postfixadmin, and 3 webmails, Horde, Squirrelmail and Roundcube.
Everything is working as expected, but few days ago I have added vacation to...
Forum: Server Operation 23rd December 2012, 00:46
Replies: 7
Views: 1,699
Posted By garson
Problem was in webmails. They delivered messages...

Problem was in webmails. They delivered messages using sendmail, so I've changed it to SMTP. :)
Forum: Server Operation 10th December 2012, 16:15
Replies: 7
Views: 1,699
Posted By garson
When I try this in Thunderbird (local network), I...

When I try this in Thunderbird (local network), I get User unknown in virtual mailbox table, which is good.
But, when I try to send using Horde/Roundcube/SquirrelMail, mail is "delivered".

Any...
Forum: Server Operation 5th December 2012, 15:54
Replies: 7
Views: 1,699
Posted By garson
I haven't resolved this yet. In...

I haven't resolved this yet.
In dovecot-deliver.log I've found this:
deliver(someuser@mydomain): Info: msgid=<7dc18b1996e8f9250ebcce3d2859a9f3.squirrel@192.168.100.30>: saved mail to INBOX
...
Forum: Server Operation 11th November 2012, 14:17
Replies: 7
Views: 1,699
Posted By garson
On ISP's server there is just one account, lets...

On ISP's server there is just one account, lets say user@ispdomain. All mails for @mydomain are fetched to my server using fetchmail.

This is my main.cf :


Thanks in advance.
Forum: Server Operation 10th November 2012, 11:40
Replies: 7
Views: 1,699
Posted By garson
I didn't provide this detail. My server is...

I didn't provide this detail. My server is fetching mails from ISPs server (using fetchmail), and sending mails through ISPs server.

This is what I get when trying to send mail from gmail to non...
Forum: Server Operation 10th November 2012, 02:31
Replies: 7
Views: 1,699
Posted By garson
Postfix delivers mail to non existing virtual user

Hi.
I have Ubuntu 11.04, Postfix, Dovecot installed.
I've noticed when I send mail from user@mydomain (existing virtual user) to non existing user2@mydomain (non existing virtual user), mail is...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.