Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: theo136
Forum: Installation/Configuration 13th December 2011, 17:21
Replies: 3
Views: 808
Posted By theo136
but... in editing /etc/hosts the line 127.0.0.1...

but... in editing /etc/hosts the line 127.0.0.1 is no problem, but 2. line
192.168.0.100 server1.example.com server1 is impossible here, n cud be
192.168.1.49 ubuntu.????????.nl ...
Forum: Installation/Configuration 12th December 2011, 19:30
Replies: 3
Views: 808
Posted By theo136
buntu 11.10 and domain

installing ubuntu acording to your guide one must adapt /network/interfaces
then your advise: "echo server1.example.com > /etc/hostname" does seem that "server1" is name of server and "example.com"...
Forum: Installation/Configuration 17th August 2011, 11:22
Replies: 4
Views: 604
Posted By theo136
Thanks again !!

Thanks again !!
Forum: Installation/Configuration 17th August 2011, 11:18
Replies: 4
Views: 604
Posted By theo136
Thank you Till. That was my idea too. So, all...

Thank you Till.
That was my idea too.
So, all after /var/www/clients can be deleted.
Thanks again n bey bey
Forum: Installation/Configuration 17th August 2011, 08:49
Replies: 4
Views: 604
Posted By theo136
which index.html is correct ?

Have with ispconfig created 2 sites, say sateA and siteB.
Going to /var/www I find there: (ih=index.html)
-ih; It works !
-siteA/ih: It works site A
/web1/ih: It works ! for siteA
...
Forum: Installation/Configuration 25th June 2011, 10:57
Replies: 3
Views: 1,422
Posted By theo136
Thank u Falko. I expected already such a thing,...

Thank u Falko.
I expected already such a thing, but also expecting that this should executed while adding sites. logic for a service tool, I think.
So, going to find the details for that.
Thanks...
Forum: Installation/Configuration 24th June 2011, 11:42
Replies: 3
Views: 1,422
Posted By theo136
Port 80 open but site not visible

Have installed Debian + Ispconfig3
In ispconfig 3 sites enabled, site1, site2 n site3
Server has nr 10.0.0.49

Going to browser and search for 10.0.0.49 it shows It Works !
Typing in browser...
Forum: Installation/Configuration 1st June 2011, 18:58
Replies: 2
Views: 901
Posted By theo136
first of all: many thanks secondly: if adepting...

first of all: many thanks
secondly: if adepting of worstation is needed, then server is OK, insn't it?
thirdly: in my winxp 2nd ed is no file like HOST or HOSTS
so, I let it be and I'm going to...
Forum: Installation/Configuration 1st June 2011, 10:39
Replies: 2
Views: 901
Posted By theo136
Unhappy Host can't login

Having installed debian-6 server Host can't login like this:
http://10.0.0.49 =>goes OK
http://<debian.FQDN> =>not OK

http://<debian.FQDN>/webmail =>server not found...
Forum: Installation/Configuration 15th March 2011, 16:34
Replies: 3
Views: 1,925
Posted By theo136
I installed Ubuntu 10.04 LTS conform: ...

I installed Ubuntu 10.04 LTS conform:
http://howtoforge.com/perfect_server_ubuntu-10.04/lucid-lynx-ispconfig-3
Forum: Installation/Configuration 15th March 2011, 15:46
Replies: 3
Views: 1,925
Posted By theo136
hostname.sh in ispconfig3

Having downloaded manual ispconfig3 and being installing I meet at page 17/18 at SET THE HOSTNAME OF THE SERVER it is advised to do:
/etc/init.d/hostname.sh start
but then the system says:...
Forum: Technical 17th February 2011, 14:23
Replies: 1
Views: 5,349
Posted By theo136
AV in Ubuntu/ispconfig

Have newly installed Ubuntu server 10.04 and ISPConfig.
Now the system (tab Monitor >Server State >Show Overview)tells me:
"Your virus protection is OUTDATED !"
Which AV has been installed and...
Forum: Installation/Configuration 15th February 2011, 15:42
Replies: 2
Views: 2,613
Posted By theo136
@falko: that 'stable' went perfect. With the...

@falko: that 'stable' went perfect.
With the cmd: php -q install.php
systems says to use update in stead op install.
Starting in ISPC onfig, so systems seems to go fine.
Thank you !
Forum: Installation/Configuration 12th February 2011, 10:05
Replies: 2
Views: 2,613
Posted By theo136
Install ispconfig on Ubuntu server 10.04

Hello all,

Have installed Ubuntu 10.04 conform advise in:

http://www.howtoforge.com/perfect-server-ubuntu-10.04-lucid-lynx-ispconfig-3-p5
and arriving at point 21 i meet some troubles with the...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.