Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: JimiOB
Forum: Desktop Operation 24th March 2011, 21:41
Replies: 1
Views: 3,888
Posted By JimiOB
Ooops- deleted Log off button in very top right panel of Ubuntu

Hey guys
Somehow I managed to deleted the little Log off/reboot, etc button in very top right panel of Ubuntu 10.10. You know, the farther icon on the right hand side of the standard top...
Forum: HOWTO-Related Questions 5th June 2009, 23:40
Replies: 1
Views: 3,517
Posted By JimiOB
SystemImager- image SAME system to another drive?

Have a system with NVidia RAID and want to create an image file of the system onto one of the other hard drives I have installed. In looking through all the docs ion SystemImager, it may be a good...
Forum: HOWTO-Related Questions 20th March 2009, 03:41
Replies: 1
Views: 6,539
Posted By JimiOB
Ubuntu 8.10 and iSCSI?

Have Ubuntu 8.10 and a Lefthand Networks iSCSI SAN and I'm trying to get the two connected. I used to be a Lefthand Senior Systems Engineer so configuring the SAN I can handle no problem. It's How Do...
Forum: Installation/Configuration 13th February 2009, 19:02
Replies: 4
Views: 3,427
Posted By JimiOB
Fixed :-)

Followed thread:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1042426

Basically, I enabled the NVidia 177, but before shutting down, I used

lspci | grep GeForce

noted the name and bus ID's,...
Forum: Installation/Configuration 12th February 2009, 15:29
Replies: 4
Views: 3,427
Posted By JimiOB
Dual Cards

I presently don't have the hardware drivers enabled, or EnvyNG so I can actually work on the system. I could enable and grab logs if you tell me what we need.

Thanks!
Forum: Installation/Configuration 11th February 2009, 17:49
Replies: 4
Views: 3,427
Posted By JimiOB
DUAL NVidia in SLI problem

I have 2x NVidia GeForce 8800 GTX (768mb each) in SLI config with another $400 graphics accelerator card installed. Yep, that's over a thousand dollars worth of graphics folks. The problem is, I try...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.