Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: gibbo1715
Forum: Installation/Configuration 19th May 2012, 12:56
Replies: 3
Views: 922
Posted By gibbo1715
Many Thanks for your reply I used this one ...

Many Thanks for your reply

I used this one
http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-squeeze-with-bind-and-courier-ispconfig-3

Thanks Again

Gibbo
Forum: Installation/Configuration 18th May 2012, 09:50
Replies: 3
Views: 922
Posted By gibbo1715
turn off the https

All

I hope i ve posted this in the right forum

I am very new to the whole linux server scene but am learning and absolutely love it

I have successfully followed the perfect debian server...
Forum: Installation/Configuration 30th March 2012, 23:38
Replies: 21
Views: 2,534
Posted By gibbo1715
Folks,cant thank you enough, not sure how this...

Folks,cant thank you enough, not sure how this file got corrupted but changing it to match what Toucan posted fixed my problem and i can now get to my new site :)

So pleased

Thanks Again to...
Forum: Installation/Configuration 30th March 2012, 22:43
Replies: 21
Views: 2,534
Posted By gibbo1715
Many thanks, looks surprisingly different to mine...

Many thanks, looks surprisingly different to mine can anyone help with a debian version please
Forum: Installation/Configuration 30th March 2012, 21:06
Replies: 21
Views: 2,534
Posted By gibbo1715
All can anyone share a copy of what the...

All

can anyone share a copy of what the /etc/apache2/sites-enabled/000-ispconfig.vhost file should look like so i can try and understand what my error is please,

i only have one test web site...
Forum: Installation/Configuration 30th March 2012, 16:31
Replies: 21
Views: 2,534
Posted By gibbo1715
Thanks for the reply kwickcut, appreciate it , i...

Thanks for the reply kwickcut, appreciate it , i tried that but made no difference unfortunately

Paul
Forum: Installation/Configuration 30th March 2012, 15:30
Replies: 21
Views: 2,534
Posted By gibbo1715
Would deleting the...

Would deleting the /etc/apache2/sites-enabled/000-ispconfig.vhost: file cause the system to re create it and maybe solve my issue or would it mean me having to reinstall the whole thing (i.e. make...
Forum: Installation/Configuration 30th March 2012, 10:49
Replies: 21
Views: 2,534
Posted By gibbo1715
I also cant re start apache2 as gives the same...

I also cant re start apache2 as gives the same error syntax error on line 7 etc

/etc/init.d/apache2 restart

Action configtest failed

My apache error log is empty so that doesnt help me...
Forum: Installation/Configuration 30th March 2012, 10:35
Replies: 21
Views: 2,534
Posted By gibbo1715
Many thanks, this gives an error syntax error on...

Many thanks, this gives an error syntax error on line 7 of /etc/apache2/sites-enabled/000-ispconfig.vhost:
listen requires 1 or 2 arguements
action '-s' failed

my file reads as follows
...
Forum: Installation/Configuration 29th March 2012, 23:10
Replies: 21
Views: 2,534
Posted By gibbo1715
Sorry, can i ask how i would do that in an idiots...

Sorry, can i ask how i would do that in an idiots guide please, I have however set up an ftp account and that definately works fine and goes to its own folders for the new site as expected, this is...
Forum: Installation/Configuration 29th March 2012, 22:45
Replies: 21
Views: 2,534
Posted By gibbo1715
Just a thought ( im new to this so forgive me if...

Just a thought ( im new to this so forgive me if this is daft) I followed the setting up debian server which ended up making my ispconfig control panel secure (https), my sites are not https, could...
Forum: Installation/Configuration 29th March 2012, 10:16
Replies: 21
Views: 2,534
Posted By gibbo1715
Thanks but all are *

I ve checked and my only other site on ispconfig is * as well, the new sites seem to point at the servers welcome screen, not a default ISP config page

Thanks

Paul
Forum: Installation/Configuration 28th March 2012, 23:08
Replies: 21
Views: 2,534
Posted By gibbo1715
thankyou but it already is set at *

thankyou but it is already set at * and not the root ip address

any other ideas?

thanks

Paul
Forum: Installation/Configuration 28th March 2012, 22:48
Replies: 21
Views: 2,534
Posted By gibbo1715
Problem when adding more than one site

Hi All,

First visit here as i've only just set up my first debian 6 server (Using one of the guides here so many thanks for that) which was great but i ve now come across a problem and im hoping...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.