Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: jazzgillum
Forum: Installation/Configuration 14th March 2006, 15:39
Replies: 21
Views: 19,519
Posted By jazzgillum
I added littleblue.net to local-host-names and...

I added littleblue.net to local-host-names and now it works. You guys are the best! Well, one of you is the best. The other is only second best. But it's a close call.

Now I can move on to my FTP...
Forum: Installation/Configuration 14th March 2006, 15:28
Replies: 21
Views: 19,519
Posted By jazzgillum
Bingo. It's /etc/mailname. Now, after...

Bingo. It's /etc/mailname.

Now, after reading up on /etc/mailname I've changed it to littleblue.net and removed littleblue.nbmap.com from local-host-names, just to keep things tidy.

But now...
Forum: Installation/Configuration 13th March 2006, 19:12
Replies: 21
Views: 19,519
Posted By jazzgillum
Oh, sure, that works! :rolleyes: But why...

Oh, sure, that works! :rolleyes:

But why does it work? Is it going to cause me any troubles later? Why does Postfix think my server is called littleblue.nbmap.com? Or is that a question for some...
Forum: Installation/Configuration 13th March 2006, 18:49
Replies: 21
Views: 19,519
Posted By jazzgillum
Oh, and for that matter, this: ...

Oh, and for that matter, this:
<web1_matt@littleblue.nbmap.com> (expanded from <matt@smallmericles.com>)
should say this:
<web1_matt@server.littleblue.net> (expanded from <matt@smallmericles.com>)...
Forum: Installation/Configuration 13th March 2006, 18:48
Replies: 21
Views: 19,519
Posted By jazzgillum
Okay, done. Well, now I get an entirely...

Okay, done.

Well, now I get an entirely different error. Here is the new returned email message:

This is the Postfix program at host server.littleblue.net.

I'm sorry to have to inform you...
Forum: Installation/Configuration 13th March 2006, 18:14
Replies: 21
Views: 19,519
Posted By jazzgillum
216.212.44.217 is my public IP. This server is...

216.212.44.217 is my public IP. This server is behind my ISPs VINA eLink at 192.168.1.60. Please keep in mind that I'm not a network expert, but this is my understanding of how the network is set up,...
Forum: Installation/Configuration 13th March 2006, 15:37
Replies: 21
Views: 19,519
Posted By jazzgillum
I've changed the DNS entries: ; <<>> DiG...

I've changed the DNS entries:

; <<>> DiG 9.3.1 <<>> mail.ricklynn.com
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 47115
;; flags: qr rd ra;...
Forum: Installation/Configuration 10th March 2006, 19:15
Replies: 21
Views: 19,519
Posted By jazzgillum
You mean the actual domain the mail is addressed...

You mean the actual domain the mail is addressed to? Sure, what the heck.

My test email address in this case is:
rick@ricklynn.com



###################################
#
# ISPConfig...
Forum: Installation/Configuration 10th March 2006, 15:54
Replies: 21
Views: 19,519
Posted By jazzgillum
Okay, I set up another domain. Same result. Web...

Okay, I set up another domain. Same result. Web page works. Sending mail out works (I'm using mail2web.com to get into the account and send mail) but incoming mail is rejected.
Forum: Installation/Configuration 10th March 2006, 15:27
Replies: 21
Views: 19,519
Posted By jazzgillum
Yes. Yes, both mydomain.dom and...

Yes.



Yes, both mydomain.dom and www.mydomain.dom are listed.



What do you mean by "a local domain on your server? The DNS (I'm using my registrar's DNS service) points to my IP and I've...
Forum: Installation/Configuration 10th March 2006, 04:26
Replies: 21
Views: 19,519
Posted By jazzgillum
Hmmm... I haven't tried adding additional domains...

Hmmm... I haven't tried adding additional domains yet. I don't think it will matter, though, because I totally removed and reinstalled Postfix and ISPConfig trying to fix the problem, with the same...
Forum: Installation/Configuration 9th March 2006, 23:14
Replies: 21
Views: 19,519
Posted By jazzgillum
Can Send Email, But Not Recieve; Relay access denied

Hi,

I'm stuggling to get ISPConfig up and running. I followed the Ubuntu Perfect Setup. When I send test emails to user accounts that I have set up, I quickly get a bounce message back. Here's the...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.