Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 26
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Mr Blek
Forum: Installation/Configuration 7th July 2012, 00:17
Replies: 1
Views: 1,187
Posted By Mr Blek
Problem updating with an old install

This is probably testament to the how-to-forge instructions that my OpenSuse 10.2 install with ISPConfig2 has been running perfectly without intervention since 2007/2008

However, the time has come...
Forum: Technical 2nd February 2008, 19:06
Replies: 2
Views: 4,197
Posted By Mr Blek
Thanks that worked. This was on a root server so...

Thanks that worked. This was on a root server so I had to boot into the provided rescue system run fsck.reiserfs --rebuild-tree

Took absolutely ages (best part of 8 hours) but everything is back...
Forum: Technical 1st February 2008, 17:51
Replies: 2
Views: 4,197
Posted By Mr Blek
Help - Where's all my space gone?

I'm running SUSE. Today I ran out of disk space on a 150gig hd. I don't have much on the drive so I did the following commands as root:



du -s -h
titan:/ # du -s -h
du: cannot access...
Forum: Installation/Configuration 6th September 2007, 14:51
Replies: 1
Views: 2,008
Posted By Mr Blek
Certificate questions

I can create a certificate for www.mydomain.com fine

I want to use the same certificate for www.mysite.com

If I type https://www.mysite.com it goes to the homepage of www.mydomain.com which is...
Forum: Installation/Configuration 2nd July 2007, 16:26
Replies: 6
Views: 3,836
Posted By Mr Blek
Fixed it. Seems you can't use the -f param with...

Fixed it. Seems you can't use the -f param with php safe mode
Forum: Installation/Configuration 2nd July 2007, 10:46
Replies: 6
Views: 3,836
Posted By Mr Blek
That sent the email fine, but the return path is...

That sent the email fine, but the return path is still wwwrun@europa.domain.com. It should be the sender. Even if I stick in Return-Path: webmaster@domain.com it still gets overwritten with the...
Forum: Feature Requests 2nd July 2007, 03:05
Replies: 5
Views: 7,156
Posted By Mr Blek
What needs backing up? /srv /home mysql...

What needs backing up?

/srv
/home
mysql databases

anything else?
Forum: Installation/Configuration 1st July 2007, 23:52
Replies: 6
Views: 3,836
Posted By Mr Blek
If I use the following code without the -f...

If I use the following code without the -f option:

<?php

// The message
$message = "Line 1\nLine 2\nLine 3";

// In case any of our lines are larger than 70 characters, we should use...
Forum: Installation/Configuration 1st July 2007, 16:33
Replies: 6
Views: 3,836
Posted By Mr Blek
If I do it from VBulletin I need to send the -f...

If I do it from VBulletin I need to send the -f parameter to sendmail.

On the VBulletin diagnostic page it says



I can't see no errors in /var/log/mail*

Any ideas?
Forum: Installation/Configuration 30th June 2007, 18:31
Replies: 7
Views: 3,098
Posted By Mr Blek
I don't actually have that log file. the ones I...

I don't actually have that log file. the ones I can see are:

___________________________________________________________
YaST2 evms-engine.log mcelog zmd-backend.log...
Forum: Installation/Configuration 30th June 2007, 15:09
Replies: 6
Views: 3,836
Posted By Mr Blek
Bounced email

Any bounced email returns to wwwrun@hostname.domain.com for all the hosted sites. How can I change it so it returns back to the originator?

In VBulletin I can do this by using SMTP for sending...
Forum: Installation/Configuration 29th June 2007, 19:35
Replies: 7
Views: 3,098
Posted By Mr Blek
None in /var/log/messages

None in /var/log/messages
Forum: Server Operation 29th June 2007, 16:24
Replies: 4
Views: 3,753
Posted By Mr Blek
Sorry to bump this old thread, but I'm getting...

Sorry to bump this old thread, but I'm getting the same problem.

ISPConfig with chroot off:

web4_admin:x:10004:10004:admin:/srv/www/web4:/bin/bash

ISPConfig with chroot on:
...
Forum: Installation/Configuration 28th June 2007, 20:26
Replies: 7
Views: 3,098
Posted By Mr Blek
Installed ssh with chroot, followed instructions...

Installed ssh with chroot, followed instructions per debian how to

ISPConfig with chroot off:

web4_admin:x:10004:10004:admin:/srv/www/web4:/bin/bash

ISPConfig with chroot on:
...
Forum: Installation/Configuration 28th June 2007, 18:53
Replies: 7
Views: 3,098
Posted By Mr Blek
Thanks. Didn't realise I'd double posted.

Thanks. Didn't realise I'd double posted.
Forum: Installation/Configuration 28th June 2007, 17:47
Replies: 7
Views: 3,098
Posted By Mr Blek
Protecting user directories and admispconfig question

What access permissions should be applied to /home/admispconfig

Any user that can access SSH can browse to that directory and read files.

Also, SSH users can browse to the /srv/www/web*...
Forum: Installation/Configuration 28th June 2007, 17:44
Replies: 1
Views: 1,884
Posted By Mr Blek
admispconfig question

What access permissions should be applied to /home/admispconfig

Any user that can access SSH can browse to that directory
Forum: Installation/Configuration 27th June 2007, 02:40
Replies: 1
Views: 1,716
Posted By Mr Blek
email question

In all the email clients, the users email isn't being displayed as user@domain.com but user@www.domain.com

How do I remove the www part?

Cheers
Forum: Server Operation 23rd June 2007, 03:51
Replies: 6
Views: 3,546
Posted By Mr Blek
DNS question

I have up to 6 ip addresses available on my root server. Is it possible to have one of these ips configured as my slave dns on the same box as the primary? If so, is there a guide I can follow...
Forum: Installation/Configuration 29th June 2006, 11:53
Replies: 8
Views: 3,693
Posted By Mr Blek
I upgraded to SUSE 10.1 and the same happens. Any...

I upgraded to SUSE 10.1 and the same happens. Any ideas anyone?
Forum: Installation/Configuration 29th June 2006, 01:40
Replies: 3
Views: 3,085
Posted By Mr Blek
Looks like you've not installed lex

Looks like you've not installed lex
Forum: Installation/Configuration 28th June 2006, 21:10
Replies: 8
Views: 3,693
Posted By Mr Blek
I just installed php 5.1.4 and ran the command on...

I just installed php 5.1.4 and ran the command on line 794 from the setup2 script:


php -n -q check.php


It created the php_check file fine.

So why would the compile under ISPConfig cause...
Forum: Installation/Configuration 28th June 2006, 13:53
Replies: 8
Views: 3,693
Posted By Mr Blek
It's ISPConfig v 2.2.3 The output of uname...

It's ISPConfig v 2.2.3

The output of uname -m is i686
Forum: Installation/Configuration 27th June 2006, 13:38
Replies: 8
Views: 3,693
Posted By Mr Blek
OK, maybe I wasn't clearing the directories...

OK, maybe I wasn't clearing the directories properly. I just did a delete of all directories and a shutdown -r now

I still get the same problem:
Forum: Installation/Configuration 27th June 2006, 13:16
Replies: 8
Views: 3,693
Posted By Mr Blek
Each time I installed I deleted the...

Each time I installed I deleted the install_ispconfig dir and unpacked ISPConfig.tar.gz again

I also deleted the isp dir under /home
Showing results 1 to 25 of 26

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.