Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: epicuniversal
Forum: General 12th June 2009, 20:40
Replies: 5
Views: 4,553
Posted By epicuniversal
As I said in post #1 in this thread, I had left...

As I said in post #1 in this thread, I had left Amavisd and ClamAV uninstalled during my last reinstall because I thought it might have been one of them causing the problem. Since the problem is not...
Forum: General 12th June 2009, 10:13
Replies: 8
Views: 3,681
Posted By epicuniversal
Thanks Till for clearing that up.

Thanks Till for clearing that up.
Forum: General 12th June 2009, 09:20
Replies: 5
Views: 4,553
Posted By epicuniversal
[root@epicuniversal ~]# netstat -tap Active...

[root@epicuniversal ~]# netstat -tap
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program name ...
Forum: General 12th June 2009, 05:06
Replies: 8
Views: 3,681
Posted By epicuniversal
login to phpmyadmin, and click on the database...

login to phpmyadmin, and click on the database for ISPconfig. Then find sys_usr and click browse. Click edit on the admin row, and you can just paste your md5 password into that "passwort" field....
Forum: Installation/Configuration 12th June 2009, 01:47
Replies: 1
Views: 1,737
Posted By epicuniversal
I was having the same problem to. The Solution: ...

I was having the same problem to. The Solution:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=36027

I used this tool.

http://www.iwebtool.com/md5
Forum: General 12th June 2009, 01:26
Replies: 5
Views: 4,553
Posted By epicuniversal
Mail not working

I have been having some real big issues trying to config and get email to work on my server. All of the other services such as http, ftp, dns are working. I can't send or receive email through...
Forum: General 6th June 2009, 14:25
Replies: 8
Views: 3,681
Posted By epicuniversal
Thanks, that worked:).

Thanks, that worked:).
Forum: General 6th June 2009, 05:14
Replies: 8
Views: 3,681
Posted By epicuniversal
cant login to ispconfig 3

I am having a weird problem when I try to login, I keep getting an ERROR on the admin account aswell as the client account. I did not change any of the passwords, and I dont believe to have changed...
Forum: General 4th June 2009, 09:33
Replies: 4
Views: 2,463
Posted By epicuniversal
No, I upgraded from ISPconfig 2 to ISPconfig...

No, I upgraded from ISPconfig 2 to ISPconfig 3.0.1.3. There really is no other reason why I am using port 81, other then I already had the port configured in my router when I was using ISPconfig 2....
Forum: General 4th June 2009, 01:15
Replies: 4
Views: 2,463
Posted By epicuniversal
Solved: I found and edited...

Solved: I found and edited /etc/Bastille/bastille-firewall.cfg

TCP_PUBLIC_SERVICES="20 21 22 25 53 80 110 143 443 3306 8080 49500" # MINIMAL/SAFEST

and added port 81, then it let me back into...
Forum: General 4th June 2009, 01:01
Replies: 4
Views: 2,463
Posted By epicuniversal
Cant get back in to ISPconfig

I just installed ISPconfig 3.0.1.3, and I was configuring the firewall ports, and I accidently locked myself out of ISP config by not adding port 81 to the list (which is the port I set ISPconfig3 up...
Forum: Installation/Configuration 4th March 2009, 23:15
Replies: 5
Views: 2,276
Posted By epicuniversal
Thanks, I went into the database and deleted the...

Thanks, I went into the database and deleted the rows that had the SPF values. Now it works.
Forum: Installation/Configuration 4th March 2009, 23:05
Replies: 5
Views: 2,276
Posted By epicuniversal
So does that mean im screwed and I have to...

So does that mean im screwed and I have to reinstall ISPconfig?, or could I manually find and edit the values for SPF in the database for ISPconfig?.
Forum: Installation/Configuration 4th March 2009, 22:54
Replies: 5
Views: 2,276
Posted By epicuniversal
I know that now. I checked the recycle bin and it...

I know that now. I checked the recycle bin and it says its empty. Isn't there a config file that I need to modify inorder to get it working again? if so where is it?.
Forum: Installation/Configuration 4th March 2009, 21:07
Replies: 5
Views: 2,276
Posted By epicuniversal
This SPF Record does already exist in this zone.

Hi,

I Installed Ispconfig 2 on CentOS 5.2 a few days ago, and I was adding a custom SPF for my domain name, and I made the very unfortunate mistake of manually editing the zone file. Now I need to...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.