Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: sageman
Forum: Plugins/Modules/Addons 23rd July 2014, 15:23
Replies: 217
Views: 121,547
Posted By sageman
True, except that symlinks can be recreated in...

True, except that symlinks can be recreated in ISPConfig. Plus I have additionally saved this sort of information off-server. But you are right, the saved symlink can be helpful.


Well, initially...
Forum: Plugins/Modules/Addons 15th July 2014, 12:13
Replies: 217
Views: 121,547
Posted By sageman
Domain Symlinks

Hi,

thank you for the script, it has been working flawlessly over the last few years.

I have just switched to version 0.9.6 -mainly because it saves all web folders separately and it is much...
Forum: Server Operation 8th March 2013, 20:41
Replies: 13
Views: 6,333
Posted By sageman
Here are some more that helped me today: ...

Here are some more that helped me today:

Joomla 2.5.x - Akeeba Backup (after installation)

Reason
PHP source code leakage

Rule
SecRuleRemoveById 970015
Forum: General 1st March 2013, 00:59
Replies: 4
Views: 2,433
Posted By sageman
APS Installer - version?

Hi there,
thank you for including the APS Installer, this will help speed up installs.

I noticed that only certain Packages are available by default - if I understand this correctly, this is...
Forum: General 1st March 2013, 00:39
Replies: 81
Views: 15,288
Posted By sageman
Great job, thank you - update went through...

Great job, thank you -
update went through without problems on all servers.
Forum: Server Operation 26th August 2011, 15:41
Replies: 8
Views: 3,622
Posted By sageman
thanks, yes I'll try that. But as I stated,...

thanks, yes I'll try that.
But as I stated, this problem did not exist on the "old" server - it was not on fast-cgi - so I suspect that it has to do with some sort of server timing on fast-cgi.
Forum: Server Operation 25th August 2011, 10:53
Replies: 8
Views: 3,622
Posted By sageman
sorry, I was out... We use Fast-CGI with...

sorry, I was out...

We use Fast-CGI with SuEXEC.

There are a few errors (apache2), but I did not think them relevant:

Nothing in the client error log.
Forum: Server Operation 18th August 2011, 19:22
Replies: 8
Views: 3,622
Posted By sageman
I didn't write the script ;) - it is a Download...

I didn't write the script ;) - it is a Download manager for Joomla that we modified quite a bit, but it seems it is using fopen().

Here comes the script, at least part of it:

function...
Forum: Server Operation 18th August 2011, 15:41
Replies: 8
Views: 3,622
Posted By sageman
So far I tested only on FF4 on a MAC. I did...

So far I tested only on FF4 on a MAC.

I did look at Apache logs, these show the file being called and a status 200, but nothing in Error Logs.
Since I have only approximate times from a...
Forum: Server Operation 17th August 2011, 16:15
Replies: 8
Views: 3,622
Posted By sageman
Download of large files from slow connection stops

Hello,

we just moved to a new server using Debian6 and basically following "The Perfect Server" Howto. Everything is running smooth, except for one problem:

when a client with small bandwidth...
Forum: Installation/Configuration 23rd September 2008, 11:27
Replies: 5
Views: 3,361
Posted By sageman
thanks - it went through ok... Everything seems...

thanks - it went through ok...
Everything seems to work, ispconfig is running ;)
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2008, 23:32
Replies: 5
Views: 3,361
Posted By sageman
OK - I'll try that and report back ;)

OK - I'll try that and report back ;)
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2008, 23:23
Replies: 5
Views: 3,361
Posted By sageman
It was done that way. I changed the error...

It was done that way.
I changed the error message before posting here to stick to your example.
The actual error does name the server right, of course it also shows in hosts and when caling...
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2008, 15:39
Replies: 5
Views: 3,361
Posted By sageman
debian 4 perfect setup error: Host not allowed...

Hi there,
on a Hetzner root server using their minimal Debian Etch setup(64bit), I am following "The Perfect Setup - Debian Etch (Debian 4.0)" starting on page 3 to the t - but have now run into a...
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2007, 15:53
Replies: 9
Views: 4,065
Posted By sageman
Take a look here: /etc/passwd and...

Take a look here:

/etc/passwd



and /etc/group
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2007, 15:20
Replies: 9
Views: 4,065
Posted By sageman
Yes I did create these users and groups manually,...

Yes I did create these users and groups manually, when trying to fix the issue.

None of these 5 users show in /home/admispconfig/ispconfig/users
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2007, 12:01
Replies: 9
Views: 4,065
Posted By sageman
Yes, there are double entries - starting with...

Yes, there are double entries -
starting with web66 which seems to be the first account with this problem.

How should I proceed? Delete both entries and recreate with ISPConfig?

Thanks for...
Forum: Installation/Configuration 20th September 2007, 18:22
Replies: 9
Views: 4,065
Posted By sageman
Well, I found this warning: I am using...

Well, I found this warning:



I am using SuSE 10.1 and I think there was an issue with reiserfs and quota on my first install...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2007, 20:55
Replies: 9
Views: 4,065
Posted By sageman
no group created

Hi,

after updating to to v2.2.16 I can create webs and users as usual - they can log in using FTP, all seems fine.
But ftp-users have no rights.

When looking at the directories and files...
Forum: Installation/Configuration 18th February 2006, 14:05
Replies: 8
Views: 3,070
Posted By sageman
Thanks, Till - that was it ... I promise to...

Thanks, Till - that was it ...

I promise to read the manual from front the end - and not just skip over it!
Forum: Installation/Configuration 17th February 2006, 20:40
Replies: 8
Views: 3,070
Posted By sageman
OK - I think I am asking the wrong question: ...

OK - I think I am asking the wrong question:

Anonymous FTP on the domain belonging to web4 IS possible - but how do I create a "regular" FTP-Login?

When I hit the Web-FTP button in ISPConfig, I...
Forum: Installation/Configuration 17th February 2006, 20:05
Replies: 8
Views: 3,070
Posted By sageman
yep: ...

yep: web4_anonftp:x:12004:12004::/srv/www/web4/ftp:/bin/false




is there: web4_anonftp
Forum: Installation/Configuration 17th February 2006, 16:23
Replies: 8
Views: 3,070
Posted By sageman
OK - here is a warning I get, hope it is...

OK - here is a warning I get, hope it is relevant:

17.02.2006 - 14:57:06 => WARN - /root/ispconfig/scripts/lib/config.lib.php, Line 1861: WARNING: could not useradd -d /srv/www/web4/ftp -g...
Forum: Installation/Configuration 17th February 2006, 15:27
Replies: 8
Views: 3,070
Posted By sageman
FTP problems

Hi there,

after reinstall of ISPConfig due to a hardware related problem, I can`t Login into any FTP.

It seems that before the reinstall anonftp was used(at least I found users like...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.