Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mcevoli
Forum: Installation/Configuration 27th September 2013, 17:51
Replies: 8
Views: 498
Posted By mcevoli
Ok perfect. No more errors, Thanks.

Ok perfect.
No more errors, Thanks.
Forum: Installation/Configuration 27th September 2013, 15:41
Replies: 8
Views: 498
Posted By mcevoli
I forced update on both master and slave and now...

I forced update on both master and slave and now my database are synced and my queue now is empty.

But my system log has always the same error, seems not regarding the sync


24-09-2013 10:02...
Forum: Installation/Configuration 25th September 2013, 17:33
Replies: 8
Views: 498
Posted By mcevoli
Bump! Any news? Thanks

Bump! Any news?
Thanks
Forum: Installation/Configuration 24th September 2013, 16:06
Replies: 8
Views: 498
Posted By mcevoli
[root@server1 ~]# ls -la...

[root@server1 ~]# ls -la /usr/local/ispconfig/server/mods-enabled/
total 44
drwxr-x--- 2 ispconfig ispconfig 4096 Dec 13 2012 .
drwxr-x--- 14 ispconfig ispconfig 4096 Apr 30 09:43 ..
lrwxrwxrwx...
Forum: Installation/Configuration 24th September 2013, 14:51
Replies: 8
Views: 498
Posted By mcevoli
According to Ispconfig both server are 3.0.5.3....

According to Ispconfig both server are 3.0.5.3. Do you think I should redo the update?

Thanks.
Forum: Installation/Configuration 24th September 2013, 12:08
Replies: 8
Views: 498
Posted By mcevoli
Slave replication issue after update to 3.0.5.3

Hello,

I have a master/slave server with mail on secondary server and websites on primary.

After update I noticed the slave database is not syncing anymore with the master.

In my queue log I...
Forum: General 7th February 2013, 17:10
Replies: 0
Views: 437
Posted By mcevoli
Autoresponder for every mail

Hello,

i have autoresponder working, but I get the reply only for the fist email sent from a given email address.

So, I'd like to know if there is a way to customize and have a reply for every...
Forum: General 3rd January 2013, 16:25
Replies: 4
Views: 1,058
Posted By mcevoli
My sites are working all ok but the one using...

My sites are working all ok but the one using SSL.

To enable SSL I didn't use the ispconfig ssl tab because I already had the files on old server.

So I added to ispconfig.vhost the following...
Forum: General 2nd January 2013, 16:56
Replies: 4
Views: 1,058
Posted By mcevoli
SuPHP and SSL issue

Hi,
I have a working vhosts setup with suphp configured.
I have one website (with joomla 2.5) using SSL.
Joomla seems not using suphp. I have no write permission on folders, but if I disable SSL I...
Forum: Installation/Configuration 1st February 2012, 13:06
Replies: 12
Views: 50,681
Posted By mcevoli
Thumbs up I RESOLVED THE ISSUE! :) For everyone having...

I RESOLVED THE ISSUE! :)

For everyone having the same issue:
In my confguration file main.cf the following line was commented:

smtpd_recipient_restrictions = permit_sasl_authenticated

I...
Forum: Installation/Configuration 1st February 2012, 12:41
Replies: 12
Views: 50,681
Posted By mcevoli
I think it's an issue due to connection outside...

I think it's an issue due to connection outside the network from remote client, because the webmail works ok.

Anyone had the same issue?
Forum: Installation/Configuration 16th January 2012, 14:11
Replies: 12
Views: 50,681
Posted By mcevoli
So any idea?

So any idea?
Forum: Installation/Configuration 13th January 2012, 09:30
Replies: 12
Views: 50,681
Posted By mcevoli
I checked it. I'm not blacklisted: I have all...

I checked it. I'm not blacklisted: I have all green OK dots.
Forum: Installation/Configuration 11th January 2012, 17:18
Replies: 12
Views: 50,681
Posted By mcevoli
Authentication is enabled and uses the same...

Authentication is enabled and uses the same details.

Look at telnet:
-------------
220 server1.domain.it ESMTP Postfix
ehlo localhost
250-server1.domain.it
250-PIPELINING
250-SIZE
250-VRFY
Forum: Installation/Configuration 11th January 2012, 16:42
Replies: 12
Views: 50,681
Posted By mcevoli
I use ISPConfig 3.0.3.2 I forgot to mention...

I use ISPConfig 3.0.3.2

I forgot to mention that if I send an email via roundcube webmail it works.
Forum: Installation/Configuration 11th January 2012, 15:58
Replies: 12
Views: 50,681
Posted By mcevoli
Postfix 554 relay access denied

Hello, I'm new here!

I know it's a quite common problem, but every thing I read around the net didn't work for me :(

So I explain:
I have a centos server with virtual domains. When I send an...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.