Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 63
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: fireba11
Forum: Installation/Configuration 16th June 2014, 10:38
Replies: 5
Views: 406
Posted By fireba11
FYI: I got it working with mod-php. For some...

FYI: I got it working with mod-php.
For some reason in my setup php-fpm does not do php at all ...
Forum: Installation/Configuration 11th June 2014, 16:58
Replies: 5
Views: 406
Posted By fireba11
Question hm .. for some reason php-fpm doesn't seem to...

hm .. for some reason php-fpm doesn't seem to work (as in not running php, i get part(?) of a php source code file when trying to access owncloud)
Forum: Installation/Configuration 10th June 2014, 17:16
Replies: 5
Views: 406
Posted By fireba11
sadly no. some entries in the access.log of the...

sadly no. some entries in the access.log of the web, but nothing at all in todays error.log
Forum: Installation/Configuration 10th June 2014, 16:19
Replies: 5
Views: 406
Posted By fireba11
problem with ownCloud, fast-cgi and uploads over 500MB

Hi,

after reading the forums i decided to go with the suggested fast-cgi for the web with owncloud. It works fine after raising the limits to 16gb :) but when i upload files > 500MB they stay in...
Forum: Installation/Configuration 25th May 2014, 16:46
Replies: 4
Views: 353
Posted By fireba11
Yes, that's what i did earlier yesterday.

Yes, that's what i did earlier yesterday.
Forum: Installation/Configuration 24th May 2014, 12:18
Replies: 4
Views: 353
Posted By fireba11
Let's see .. i'm using Apache2 as Webserver. ...

Let's see .. i'm using Apache2 as Webserver.
Currently ISPconfig creates config files für each Web with a
Virtualhost *:80
block and a
Virtualhost *:443
block if you set up SSL.
Ideally i'd...
Forum: Installation/Configuration 29th April 2014, 17:08
Replies: 4
Views: 353
Posted By fireba11
how to configure a SSL-only web?

I'm trying to make some wbes i have set up in ISPconfig SSL only ... i haven't found a simple way yet, is there any?
Forum: Installation/Configuration 26th April 2014, 20:24
Replies: 0
Views: 181
Posted By fireba11
where are installation settings saved?

When upgradeing ISPconfig to the latest version i noticed that apparently my initial installation was without SSL for the management interface (afaik it can also be installed with SSL in current...
Forum: General 5th November 2010, 18:51
Replies: 15
Views: 6,445
Posted By fireba11
* it works for subdomains just as well * mod...

* it works for subdomains just as well
* mod auth_digest was missing (and as far as i can tell never mentioned as needed anywhere
* it doesn't add webdav config for domain.de, probably because...
Forum: General 27th October 2010, 14:44
Replies: 15
Views: 6,445
Posted By fireba11
hm .. i would have at least expected a hint...

hm .. i would have at least expected a hint about that somewhere.

anyway, i removed the webdav user from the dav.domain.de web (config got removed as expected) and added it to the domain.de web....
Forum: General 27th October 2010, 13:10
Replies: 15
Views: 6,445
Posted By fireba11
1) what should the url look like? the web i did...

1) what should the url look like? the web i did set up webdav for is "dav.domain.de" though ...
2) it still shouldn't give a 500 error don't you think?
Forum: General 27th October 2010, 12:50
Replies: 15
Views: 6,445
Posted By fireba11
yes, did try http://dav.domain.de/user if i put...

yes, did try http://dav.domain.de/user
if i put webdav in there i get a not found error, which is correct looking at the config files.
Forum: General 27th October 2010, 12:45
Replies: 15
Views: 6,445
Posted By fireba11
updating the site did not change anything. ...

updating the site did not change anything.
client reports a 500 error ...

log shows only this:

[Wed Oct 27 12:42:16 2010] [crit] [client 145.253.117.242] configuration error: couldn't check...
Forum: General 27th October 2010, 10:58
Replies: 15
Views: 6,445
Posted By fireba11
hi, i got exactly the same problem. was using...

hi, i got exactly the same problem.
was using webdav bevore upgrading ISPConfig to 3.0.3 and it worked fine.

my old one broke (had modified the site file myself) so i tried setting up with...
Forum: Installation/Configuration 30th April 2010, 21:26
Replies: 3
Views: 2,082
Posted By fireba11
oh .. am using dovecot, i didn't know that ......

oh .. am using dovecot, i didn't know that ... (lack of documentation ;-))
Forum: Installation/Configuration 30th April 2010, 13:17
Replies: 3
Views: 2,082
Posted By fireba11
Question mailbox traffic not counted

my mailbox traffic doesn't seem to get counted (all zeros everywhere ...).
what might be the problem?

(am using postfix and iscpconfig 3.0.2.1)
Forum: Feature Requests 2nd April 2010, 16:44
Replies: 5
Views: 4,752
Posted By fireba11
DNS improvements

* add spf record to the default template
* add "Allow zone transfers to these IPs" as option for the template

spf records (when set correctly) are always a good idea to have ..
currently the...
Forum: Installation/Configuration 31st March 2010, 23:45
Replies: 1
Views: 1,429
Posted By fireba11
ah .. just noticed the allow IP field in the DNS...

ah .. just noticed the allow IP field in the DNS settings.
so the config probably tells if to allow at all ...

that's not exactly intuitive though :-)
Forum: Installation/Configuration 31st March 2010, 22:41
Replies: 1
Views: 1,429
Posted By fireba11
mydns not allowing axfr

the company where i buy my domains offers free secondary nameservers, so i'm using the mydns as primary and am trying to get a secondary updated via axfr.
(works with bind9 ... on my old server)
...
Forum: Installation/Configuration 23rd March 2010, 13:32
Replies: 1
Views: 1,262
Posted By fireba11
did you try another mirror? this one seems down

did you try another mirror? this one seems down
Forum: Installation/Configuration 19th February 2010, 18:53
Replies: 2
Views: 1,558
Posted By fireba11
great, thanks

great, thanks
Forum: Installation/Configuration 18th February 2010, 20:41
Replies: 2
Views: 1,558
Posted By fireba11
dovecot

after trying a test installation (since no feature list exists yet vor v3) it seems dovecot imapd/pop3d is not (yet) supported.

is that planned?

with ispconfig v2 it was pretty easy to get it...
Forum: Installation/Configuration 17th February 2010, 15:05
Replies: 20
Views: 10,739
Posted By fireba11
either boot a recovery media or just install a...

either boot a recovery media or just install a 32-bit kernel.
if you got that combination (32-bit system with 64-bit kernel) that is just a normal apt-get install
Forum: General 17th February 2010, 15:02
Replies: 4
Views: 2,492
Posted By fireba11
too bad. it's hard to decide if the work to...

too bad.

it's hard to decide if the work to switch to v3 is worth the effort right now ...
Forum: General 16th February 2010, 20:25
Replies: 4
Views: 2,492
Posted By fireba11
feature list vor v3?

am i blind or is there not even a featurelist (and requirements list) for ISP config v3 to be found anywhere?
Showing results 1 to 25 of 63

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.