Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: XMG-Eric
Forum: Server Operation 29th May 2007, 17:33
Replies: 12
Views: 7,324
Posted By XMG-Eric
Yeah, When i recompile postfix from the source, I...

Yeah, When i recompile postfix from the source, I receive an "unsupported protocol: cyrus" in my mail log. And when I compile Postfix through a Postfix-MySQL RPM I've found I receive the "Login...
Forum: Server Operation 28th May 2007, 17:08
Replies: 12
Views: 7,324
Posted By XMG-Eric
Yeah, found and disabled it, didn't think to...

Yeah, found and disabled it, didn't think to check there. Thanks!

However, still can't get postfix going, with the same "login failed" errors.
Forum: Server Operation 27th May 2007, 18:56
Replies: 12
Views: 7,324
Posted By XMG-Eric
Alright, when I attempted to check it again this...

Alright, when I attempted to check it again this morning mysql support has disappeared again! How could this be happening? It seems as though yum installed it's version of postfix (which does not...
Forum: Server Operation 27th May 2007, 02:35
Replies: 12
Views: 7,324
Posted By XMG-Eric
# smtpd.conf pwcheck_method: authdaemond ...

# smtpd.conf
pwcheck_method: authdaemond
log_level: 3
mech_list: PLAIN LOGIN
authdaemond_path:/usr/local/var/spool/authdaemon/socket

Thanks
Forum: Server Operation 25th May 2007, 18:16
Replies: 12
Views: 7,324
Posted By XMG-Eric
Thanks fo the reply. I've re-compiled it with...

Thanks fo the reply. I've re-compiled it with mysql support and since, the previous error is gone, however, I can now recieve mail fine, but SMTP authentication is not working, with the following...
Forum: Server Operation 21st May 2007, 18:14
Replies: 12
Views: 7,324
Posted By XMG-Eric
Postfix/STMP abruptly stopped working

Hey All,

After hours of searching and troubleshooting with no luck, I hope someone could give me some insight to my problem.

I have a CentOS server in which I used the "Virtual Users With...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.