Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 20 of 20
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: dedeon
Forum: Server Operation 21st July 2011, 21:32
Replies: 0
Views: 972
Posted By dedeon
mailgraph count sent item last week more than last day

Excuse me, I'm using mailgraph 1.14 on ubuntu 10.04 with postfix 2.7, amavisd-new, clamav and spamassassin. My problem is whether the number of emails sent and received on the graph last week more...
Forum: Server Operation 29th June 2011, 17:14
Replies: 1
Views: 1,116
Posted By dedeon
re

somebody can help me please..
Forum: Server Operation 27th June 2011, 18:53
Replies: 1
Views: 1,116
Posted By dedeon
where is file mailgraph use to update rrd database?

helo, I have install postfix system on my mail server with ubuntu 10.04, and the server works as well. for monitoring I use mailgraph to create graph on web browser. But, when I test to delete rrd...
Forum: Server Operation 16th June 2011, 15:52
Replies: 1
Views: 837
Posted By dedeon
re

help...
n_n
Forum: Server Operation 15th June 2011, 12:38
Replies: 1
Views: 837
Posted By dedeon
[ask] why result from mailgraph and pflogsumm different?

helo, I have installed postfix with amavisd, spamassassin, and clamav on ubuntu 10.04 server, all works as well. But, when I test to send 2 messages from outside to my server, the report from...
Forum: Server Operation 26th May 2011, 18:20
Replies: 4
Views: 1,190
Posted By dedeon
[solved]

I find solution about my problem. amavis logging to syslog, so I change to mail.log in amavis configuration.
maybe useful for someone.
n_n
Forum: Server Operation 19th May 2011, 08:19
Replies: 4
Views: 1,190
Posted By dedeon
How long mailgraph update database rrd?

Yes, this is permission on my directory.


and, default setting for mailgraph



I have some questions, what is parameter indicate mailgraph update rrd database (how long time?) in file...
Forum: Server Operation 17th May 2011, 18:37
Replies: 4
Views: 1,190
Posted By dedeon
thanks for reply. Yes, I did. But the graph not...

thanks for reply. Yes, I did. But the graph not appear. Browser just shown empty graph.
Forum: Server Operation 16th May 2011, 18:50
Replies: 4
Views: 1,190
Posted By dedeon
[ask] hot to create graph on mailgraph manually?

I already install mailgraph in 10.04 without problem. but but now I got problem with mailgraph in Solaris 10. No graph appear in the graphic created by mailgraph.
I know mailgraph consist of perl...
Forum: Server Operation 9th May 2011, 09:55
Replies: 5
Views: 2,084
Posted By dedeon
hmm, thanks falko. I will do it.

hmm, thanks falko. I will do it.
Forum: Server Operation 5th May 2011, 08:41
Replies: 5
Views: 2,084
Posted By dedeon
Thanks for the reply falko. I follow tutorial...

Thanks for the reply falko. I follow tutorial from www.server-world.com. I'm using Ubuntu 10.04. for the test I use other postfix monitoring like pflogsumm, and it is ok, after I test my server with...
Forum: Server Operation 4th May 2011, 17:06
Replies: 5
Views: 2,084
Posted By dedeon
somebody can help me, please ! thanks.. : )

somebody can help me, please !
thanks..
: )
Forum: Server Operation 3rd May 2011, 17:01
Replies: 5
Views: 2,084
Posted By dedeon
[ask] mailgraph not updating

I just installed mailgraph on a Linux Ubuntu 10.04 box monitoring Postifix. Everything seems to be working fine, but the graphs are not always updating. When I refresh the web page or close the...
Forum: Server Operation 20th April 2011, 18:50
Replies: 8
Views: 3,927
Posted By dedeon
Smile my amavisd.conf

hi, this my amavisd configuration, need help.



thanks.
Forum: Server Operation 17th April 2011, 15:59
Replies: 8
Views: 3,927
Posted By dedeon
Talking help

maybe someone can help me..
Forum: Server Operation 17th April 2011, 15:58
Replies: 1
Views: 1,518
Posted By dedeon
Talking help

maybe someone can help me..
Forum: Server Operation 16th April 2011, 08:53
Replies: 1
Views: 1,518
Posted By dedeon
[ask] Amavis BLOCK spam, not forward to receive

Hi

I want to forward a copy of each spam email received to a specified email address, but I'm not having any success. Incoming email is filtered correctly, spam detected but amavis block and not...
Forum: Server Operation 15th April 2011, 13:06
Replies: 8
Views: 3,927
Posted By dedeon
Re:

thanks for the reply. spamadmin@mydomain.com listed on mysql_virtual_mailbox. I use MySql to store all virtual accounts. I test send message to spamadmin@mydomain.com was succesfull. But, the report...
Forum: Server Operation 12th April 2011, 06:27
Replies: 8
Views: 3,927
Posted By dedeon
Re :

Thanks for the reply. I make sure amavisd.conf configuration like above. for the test, I change $final_spam_destination = D_PASS, and $spam_quarantine_to = spamadmin@mydomain.com. But, when I test...
Forum: Server Operation 11th April 2011, 10:24
Replies: 8
Views: 3,927
Posted By dedeon
Re:

My problem same with you. I'm waiting explanation too. Somebody can help me?
Showing results 1 to 20 of 20

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.