Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 92
Search took 0.06 seconds.
Search: Posts Made By: MrCompTech
Forum: Server Operation 28th January 2014, 22:27
Replies: 4
Views: 1,115
Posted By MrCompTech
The Perfect Server Fedora 20 w/GUI

My project to build the perfect Fedora 20 Server is nearly finished.
The ISPConfig3 user interface comes up and I can indeed create web sites.
Can't open phpMyAdmin yet, but php is working on the...
Forum: Server Operation 28th January 2014, 22:23
Replies: 4
Views: 1,115
Posted By MrCompTech
Talking SOLVED - Fedora 20 - courier-authlib - problem running rpmbuild

Finally got it to compile and the answer was indeed very weird!

I repeated the build over 30 times using the 5 latest version of courier-authlib, but mostly version 0.66.1, looking for a common...
Forum: Server Operation 26th January 2014, 19:51
Replies: 4
Views: 1,115
Posted By MrCompTech
Got past the string problem and std:string error, but still doesn' build

Think I need to try and actually create a 'Hello World' project in Kdevelope to check my build system.

Created a new project:
1. Category: standard, Type:Terminal w/ 'Cmake C++', no version...
Forum: Server Operation 26th January 2014, 08:01
Replies: 4
Views: 1,115
Posted By MrCompTech
Unhappy Fedora 20 - courier-authlib - problem running rpmbuild

I am trying to setup ISPConf3 on Fedora 20. This is a non-production server that is at my desk, so no hosting issues are involved. The FC20 installation was from a LiveDVD and included KDE & Gnome...
Forum: General 17th October 2012, 02:55
Replies: 1
Views: 737
Posted By MrCompTech
Got the idea to run the script but pipe it 'more'...

Got the idea to run the script but pipe it 'more' and now can see that it says

17.10.2012-00:33 - WARNING - DB::query(INSERT INTO sys_log (server_id,datalog_id,loglevel,tstamp,message) VALUES...
Forum: General 17th October 2012, 02:32
Replies: 1
Views: 737
Posted By MrCompTech
Could'nt create new database, manually run server.sh and get repeating backslashes.

I logged into the ISPConfig3 web console and went through the steps to create a new database. After a few minutes I tried to use PHPMyAdmin to run a script to create new tables in the database, but...
Forum: Tips/Tricks/Mods 17th December 2011, 03:09
Replies: 2
Views: 3,264
Posted By MrCompTech
Updated Link

Previous link became broken during a website upgrade.

Link to the newly (2011/12/16) revised article is:
...
Forum: Tips/Tricks/Mods 8th December 2011, 20:33
Replies: 0
Views: 1,858
Posted By MrCompTech
How To Setup A Cron Job to Copy Previous Month Apache Log Files To A Backup Directory

ISPConfig3 & FC13 - How To Setup A Cron Job to Copy Previous Month Apache Log Files To A Backup Directory...
Forum: Tips/Tricks/Mods 5th June 2011, 01:05
Replies: 2
Views: 3,264
Posted By MrCompTech
How to install AWStats for Automatic Updating On an already setup ISPConfig 3 Server

The default installation of ISPconfig 3 server uses Webalizer for it's statistics. After reading a bit about Webalizer at http://en.wikipedia.org/wiki/Webalizer. From this it seems that Webalizer is...
Forum: General 28th March 2011, 02:00
Replies: 8
Views: 2,664
Posted By MrCompTech
These sites had been up and running for sometime...

These sites had been up and running for sometime before I foudn the initial problem, so the NameVirtualHost *:80 at the bottom of the httpd.conf file had been there so I'm not really sure howthis got...
Forum: General 27th March 2011, 01:18
Replies: 8
Views: 2,664
Posted By MrCompTech
OK - The "NameVirtualHost *:80" had been...

OK - The "NameVirtualHost *:80" had been commented out, not sure how that happened seeing as how I didn't even touch this file! I'm guessing that ISPConfig writes to it even though this seems like...
Forum: General 27th March 2011, 01:09
Replies: 8
Views: 2,664
Posted By MrCompTech
I spoke too soon!

After a couple of minutes which would be after cron ran server.sh all my sites point back to the same site and when I took a look at the *.vhost files every entry of NameVirtualHost *:80 that I had...
Forum: General 27th March 2011, 00:18
Replies: 8
Views: 2,664
Posted By MrCompTech
To fix the table table: 1) stop the mysql...

To fix the table table:

1) stop the mysql server - /etc/init.d/mysqld stop
2) to fix the table change to the directory for the database and run 'myisam {table name}' to check the table and then...
Forum: General 26th March 2011, 21:59
Replies: 8
Views: 2,664
Posted By MrCompTech
And a bit more info...

I tried running server.sh as root but all kinds of stuff scrolled up the screen, so much that I had to Ctrl-C to stop it. Tried capturing it to a file and got over 21 MB of stuff in about 2 seconds!...
Forum: General 26th March 2011, 21:19
Replies: 8
Views: 2,664
Posted By MrCompTech
A bit more Information...

I created a phpinfo.php file for each web site on my ISPConfig3 server.

Of the 4 web sites only mrcomptech.com shows any open_basedir paths.

The remaining 3 web sites show the open_basedir as...
Forum: General 26th March 2011, 19:24
Replies: 8
Views: 2,664
Posted By MrCompTech
Had a typo in open_basedir and now it cannot change back.

Currently on ISPConfig3 version 3.0.3.2 on Fedora Core 13.

Months ago while working on a different problem I changed the open_basedir path in ISPConfig3 for the web site but when I changed it back...
Forum: General 4th February 2011, 15:19
Replies: 8
Views: 5,424
Posted By MrCompTech
Got a bit tired of tryign to fix this so I did a...

Got a bit tired of tryign to fix this so I did a complete system restore and I'm back to the point were I had upgraded to ISPConfig 3.0.3.2 but before I upgraded from FC13 to FC14.

So email is...
Forum: Technical 4th February 2011, 15:14
Replies: 2
Views: 2,445
Posted By MrCompTech
I got a bit tired of trying to get my system...

I got a bit tired of trying to get my system upgrade to work so I did a complete restore. Since I am now back to the system as it was after I upgraded ISPConfig 3 but before I upgraded to FC14 the...
Forum: General 3rd February 2011, 23:43
Replies: 8
Views: 5,424
Posted By MrCompTech
Since i new where the packages came from, and...

Since i new where the packages came from, and assuming the site hasn't been hacked, to get the packages to install I disabled the GPG.

Edited /etc/yum.conf
And changed pgpcheck=1 to 0
After the...
Forum: General 3rd February 2011, 17:33
Replies: 8
Views: 5,424
Posted By MrCompTech
I downloaded both the main package...

I downloaded both the main package dovecot-1.2.16-1_114.fc13.x86_64.rpm (http://dl.atrpms.net/all/dovecot-1.2.16-1_114.fc13.x86_64.rpm) and the libraries and headers...
Forum: Technical 3rd February 2011, 00:20
Replies: 2
Views: 2,445
Posted By MrCompTech
The is listed using 'ls' but can't edit it with 'vim' or list it with 'cat'

I'm trying to look at my dovecot configuration files.

I had upgraded the server from FC13 to FC14.
In the process dovecot was upgraded to a version 2.0.9 that is not compatible with ISPConfig...
Forum: General 2nd February 2011, 22:36
Replies: 8
Views: 5,424
Posted By MrCompTech
Well it took a while but I did find an RPM to...

Well it took a while but I did find an RPM to install the previous version of dovecot. But, that didn't work either, becuase the OS upgrade which included the dovecot upgrade also updated file needed...
Forum: General 2nd February 2011, 20:59
Replies: 8
Views: 5,424
Posted By MrCompTech
Is there a way to roll back dovecot to the...

Is there a way to roll back dovecot to the earlier version without losing my email domains and mailboxes?

Or have they already been deleted by the dovecot upgrade.

Where does ISPConfig store...
Forum: General 2nd February 2011, 19:32
Replies: 8
Views: 5,424
Posted By MrCompTech
Owch! That hurts! It's Dovecot 2.0.8 Am...

Owch! That hurts!

It's Dovecot 2.0.8

Am I alone in trying to get this to work with ISPConfig 3.0.3.2 on FC14?

Any info on how ISPConfing integrates with Dovecot?
Forum: General 2nd February 2011, 04:03
Replies: 8
Views: 5,424
Posted By MrCompTech
POP3 no longer works after system upgrade

After upgrading server from Fedora Core 13 to 14 I can no longer log in to the mail server using webmail (imap) or Thunderbird (POP3).

When I try with Thunderbird/POP3 is receive the error...
Showing results 1 to 25 of 92

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.