Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Toast
Forum: Installation/Configuration 11th May 2006, 18:37
Replies: 5
Views: 6,154
Posted By Toast
After looking in the log file the line after the...

After looking in the log file the line after the (EE) listings there was the following:
(II) UnloadModule: "mouse"
(II) XINPUT: Adding extended input device "Configured Mouse" (type: MOUSE)
(II)...
Forum: Installation/Configuration 11th May 2006, 18:15
Replies: 5
Views: 6,154
Posted By Toast
The mouse is connected, at the time I was more...

The mouse is connected, at the time I was more aware of the monitor problem and not the mouse. Now I will look into the mouse error. Could an error on the mouse cause a video problem?
Forum: Installation/Configuration 11th May 2006, 15:58
Replies: 5
Views: 6,154
Posted By Toast
The only errors in the log were: (EE)...

The only errors in the log were:

(EE) xf86OpenSerial: Cannot open device /dev/input/mice
No such device.
(EE) Generic Mouse: cannot open input device
(EE) PreInit failed for input device...
Forum: Installation/Configuration 10th May 2006, 19:43
Replies: 5
Views: 6,154
Posted By Toast
X Window and S3 Trio64V2

I have Debian (new) installed and I am trying to get X Windows to run. When I start the program all I see is a garbled screen of colors. I have an onboard S3 Trio 64V2 video chip with 2mb of memory....
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.