Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 59
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: mattltm
Forum: General 22nd July 2014, 20:52
Replies: 13
Views: 944
Posted By mattltm
Much appreciated. I know it's just a notice...

Much appreciated.

I know it's just a notice but it is annoying!
Forum: General 12th July 2014, 16:20
Replies: 1
Views: 326
Posted By mattltm
Adding a secondary DNS server

Is there a way to add a second DNS server (which will stay in sync) to an existing single server ISPConfig install?
Forum: Tips/Tricks/Mods 12th July 2014, 13:56
Replies: 12
Views: 2,956
Posted By mattltm
Great theme. Any news on a release yet?

Great theme.

Any news on a release yet?
Forum: General 12th July 2014, 08:50
Replies: 13
Views: 944
Posted By mattltm
I'm now running 3.0.5.4p1 and still have the...

I'm now running 3.0.5.4p1 and still have the warning showing. Was the change dropped or do I have something else wrong?
Forum: Installation/Configuration 29th April 2014, 21:32
Replies: 19
Views: 4,652
Posted By mattltm
Yes, all headers are present and correct and...

Yes, all headers are present and correct and messages are being scored.

I am seeing a mix of "autolearn=no", "autolearn=yes" and autolearn=unavailable" messages in the headers and I have seen a...
Forum: Installation/Configuration 29th April 2014, 20:18
Replies: 19
Views: 4,652
Posted By mattltm
Thumbs up I should have plenty in there... 0.000 ...

I should have plenty in there...

0.000 0 3 0 non-token data: bayes db version
0.000 0 56062 0 non-token data: nspam
0.000 ...
Forum: Installation/Configuration 22nd April 2014, 22:21
Replies: 19
Views: 4,652
Posted By mattltm
That was quick! X-Spam-Flag: NO ...

That was quick!

X-Spam-Flag: NO
X-Spam-Score: -0.008
X-Spam-Level:
X-Spam-Status: No, score=-0.008 tagged_above=-9999 required=5
tests=[HTML_MESSAGE=0.001, MIME_HTML_MOSTLY=0.001,...
Forum: Installation/Configuration 22nd April 2014, 22:19
Replies: 19
Views: 4,652
Posted By mattltm
Changing it in ISPConfig did the trick. Just...

Changing it in ISPConfig did the trick.

Just need to wait for some yummy spam to see what's going on now..
Forum: Installation/Configuration 22nd April 2014, 21:38
Replies: 19
Views: 4,652
Posted By mattltm
Is that set in /etc/amavis/conf.d/50-user...

Is that set in /etc/amavis/conf.d/50-user (Debian)?

If so, I have mine set to -9999 to make sure it is added to every email.
Forum: Installation/Configuration 22nd April 2014, 21:31
Replies: 19
Views: 4,652
Posted By mattltm
I've taken a look through and it seems that the...

I've taken a look through and it seems that the X-SPAM header is not getting added to any of my incoming emails.

How do I add them?
Forum: General 9th April 2014, 22:24
Replies: 19
Views: 1,932
Posted By mattltm
You can install OpenSSL version 1.0.1g to fix the...

You can install OpenSSL version 1.0.1g to fix the Heartbleed bug. Manually install it if the Ubuntu repo has not been updated or use "sudo apt-get update" followed by "sudo apt-get upgrade openssl"...
Forum: Installation/Configuration 8th April 2014, 13:11
Replies: 2
Views: 818
Posted By mattltm
Thanks Till. Got it sorted by rebooting the...

Thanks Till.

Got it sorted by rebooting the server. Had to reboot twice before it reported that the vulnerability had gone though.
Forum: General 8th April 2014, 10:31
Replies: 19
Views: 1,932
Posted By mattltm
Nice work Till. Some great new features....

Nice work Till.

Some great new features. I'll test it out on a dev box when I get a spare hour.
Forum: Installation/Configuration 8th April 2014, 10:29
Replies: 2
Views: 818
Posted By mattltm
OpenSSL and the Heartbleed vulnerability

I have manually upgraded my ISPConfig debian based servers to OpenSSL 1.0.1g but the vulnerability still remains.

OpenSSL reports as version 1.0.1g.

Is there a setting in ISPConfig somewhere...
Forum: Installation/Configuration 18th January 2014, 22:05
Replies: 1
Views: 367
Posted By mattltm
No errors in the log but the access log shows...

No errors in the log but the access log shows that it's trying to load the file "domain.com/stats/awsindex.html" which does not exist.

Should that file be created automatically?
Forum: Installation/Configuration 18th January 2014, 22:00
Replies: 1
Views: 367
Posted By mattltm
AWSTATS 404 Error

Webalizer stats are working fine but Awstats produces a 404 error.

I can see the awstats.domain.xxx.html files in domain.com/web/stats and I can call them directly but visiting...
Forum: General 18th January 2014, 19:23
Replies: 7
Views: 572
Posted By mattltm
Nothing unusual in iotop, nothing strange in...

Nothing unusual in iotop, nothing strange in munin but still very slow right now :(
Forum: General 17th January 2014, 19:04
Replies: 7
Views: 572
Posted By mattltm
Done. Lets see what it throws up...

Done.

Lets see what it throws up...
Forum: General 17th January 2014, 15:43
Replies: 7
Views: 572
Posted By mattltm
Thumbs up Yes, Dovecot...

Yes, Dovecot...
Forum: General 17th January 2014, 10:12
Replies: 7
Views: 572
Posted By mattltm
Yes, I left iotop running all day and noticed...

Yes, I left iotop running all day and noticed nothing unusual and no sustained high loads.
Forum: General 16th January 2014, 21:29
Replies: 7
Views: 572
Posted By mattltm
IMAP very slow

I seem to have a small issue with IMAP connections.

They get very slow (taking around 40 seconds to download a single message). If I reboot the server then the IMAP connection is fast for a few...
Forum: General 16th January 2014, 11:36
Replies: 13
Views: 944
Posted By mattltm
Thanks Till, great work. Is there an idiots...

Thanks Till, great work.

Is there an idiots guide on how to update to the git version?
Forum: General 16th January 2014, 10:00
Replies: 13
Views: 944
Posted By mattltm
Yup, that's done the job :) Much better.

Yup, that's done the job :)

Much better.
Forum: General 15th January 2014, 16:32
Replies: 13
Views: 944
Posted By mattltm
I don't have that line in my file. Using...

I don't have that line in my file.

Using ISPConfig V3.0.5.3
Forum: General 15th January 2014, 13:15
Replies: 13
Views: 944
Posted By mattltm
Great. It would be nice and tidy if the...

Great.

It would be nice and tidy if the message was just ignored as it is a common issue :)

Great work Till.
Showing results 1 to 25 of 59

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.