Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ds0101
Forum: Installation/Configuration 12th August 2010, 20:14
Replies: 16
Views: 6,196
Posted By ds0101
I am having the same error with 3.0.2.2. Aug...

I am having the same error with 3.0.2.2.

Aug 12 11:47:47 webserveralpha postfix/pipe[27440]: F0FF449C05B: to=<admin@XXXX.net>, relay=maildrop, delay=0.24, delays=0.06/0.09/0/0.09, dsn=5.1.1,...
Forum: Server Operation 10th August 2009, 08:30
Replies: 4
Views: 2,605
Posted By ds0101
Would that alias be created in:...

Would that alias be created in: /etc/apache2/mods-available/alias.conf ?

I am running ISPConfig 3. My server at 10.10.10.4/webmail is get redirected to the /src/login.php page. But none of my...
Forum: General 31st July 2009, 17:59
Replies: 7
Views: 2,763
Posted By ds0101
Well I don't see the daemon in init.d for...

Well I don't see the daemon in init.d for amavisd. How can I check to see if it's installed?

If it isn't installed, can I add it? Or will I need to reconfig?
Forum: Installation/Configuration 31st July 2009, 04:14
Replies: 1
Views: 3,162
Posted By ds0101
How to Troubleshoot Email Server Issues

I am looking for some ideas on how to troubleshoot email issues with my server install. I am running Ubuntu 8.10 with ISPConfig 3.0.1.3. I have set up two email domain's and can connect email...
Forum: General 30th July 2009, 18:28
Replies: 7
Views: 2,763
Posted By ds0101
I am having a similar issue. How can I check to...

I am having a similar issue. How can I check to see that amavisd is running?

Why would this service not start automatically?

*I can connect with Thunderbird and Outlook to the mail server,...
Forum: Server Operation 20th September 2008, 18:14
Replies: 5
Views: 6,892
Posted By ds0101
Update, I can connect the the SMTP server...

Update,

I can connect the the SMTP server using Thunderbird and Outlook with mydomain.com and username web1_username; however, the POP3 server connection failed.

This may be a port forwarding...
Forum: Server Operation 20th September 2008, 17:39
Replies: 5
Views: 6,892
Posted By ds0101
I checked the mail.err file and it was empty. I...

I checked the mail.err file and it was empty. I may be off, but I believe the BlackBerry setup server has to send an email through my server to itself to verify the account and it never receives a...
Forum: Server Operation 18th September 2008, 17:12
Replies: 5
Views: 6,892
Posted By ds0101
Sorry for the delay, I am still trying to figure...

Sorry for the delay, I am still trying to figure out how to locate the mail errors.
Forum: Server Operation 9th September 2008, 00:59
Replies: 5
Views: 6,892
Posted By ds0101
Help Set Up Blackberry to My Ubuntu ISPConfig Mail Server

I am running my webserver with Ubuntu 7.10, have used the Timms perfect setup up and am using ISPConfig. I have installed Squirrel mail and the email systems work just fine. I am now trying to...
Forum: Installation/Configuration 6th May 2008, 23:13
Replies: 4
Views: 3,273
Posted By ds0101
Port Scanner

Here is the results of the port scanner in IPCONFIG.

Port 21 (tcp) is open (ftp)!
Port 22 (tcp) is open (ssh)!
Port 25 (tcp) is open (smtp)!
Port 53 (tcp) is open (domain)!
...
Forum: Installation/Configuration 6th May 2008, 21:49
Replies: 4
Views: 3,273
Posted By ds0101
Access of SMTP server from internet

All,

I am trying to connect my Blackberry to my email sever, however, I cannot access the SMTP server from the internet. Squirrel mail works just fine internally. Any guidance would be...
Forum: General 27th December 2007, 08:06
Replies: 4
Views: 8,008
Posted By ds0101
Password Error

Hmm, the PHPmyAdmin install went smooth, but I cannot access it with my user name and password? Any ideas?

I tried all the passwords and usernames I have used within the system?

Happy holidays...
Forum: Installation/Configuration 19th December 2007, 08:00
Replies: 6
Views: 3,618
Posted By ds0101
Thanks to all that helped. After following these...

Thanks to all that helped. After following these directions, I now have ISPConfig running.

The only thing I can contribute to my problem was the use of the $ in the mysql root password. After...
Forum: Installation/Configuration 18th December 2007, 10:32
Replies: 6
Views: 3,618
Posted By ds0101
Thanks for the reply, I have changes the...

Thanks for the reply,

I have changes the MySQL password.

I am having trouble uninstalling ISPConfig.

I show a uninstall file at: root@webserver1:~/ispconfig# uninstall

But am lacking the...
Forum: Installation/Configuration 18th December 2007, 10:15
Replies: 6
Views: 3,618
Posted By ds0101
I used the same password for root during setup as...

I used the same password for root during setup as I entered in ISPConfig setup.. Is there a problem with using special symbols in passwords?

For example: W$768975
Forum: Installation/Configuration 18th December 2007, 09:56
Replies: 6
Views: 3,618
Posted By ds0101
Login Failure after Install

All,

I have read and re-read all the posts that pertain to this problem and no solutions see applicable to my situation. Being new to Linux and ISPconfig, I want to be able to understand what my...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.