Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 57
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: awd.pt
Forum: Installation/Configuration 28th April 2014, 14:31
Replies: 9
Views: 1,276
Posted By awd.pt
Solved. Thank you till.

Solved.

Thank you till.
Forum: Installation/Configuration 28th April 2014, 13:54
Replies: 9
Views: 1,276
Posted By awd.pt
In the meantime how can I solve this? :)

In the meantime how can I solve this? :)
Forum: Installation/Configuration 28th April 2014, 13:45
Replies: 9
Views: 1,276
Posted By awd.pt
the configuration on the remote mysql server is ...

the configuration on the remote mysql server is

"
$conf['dbmaster_type'] = 'mysql';
$conf['dbmaster_host'] = 'ispc3';
$conf['dbmaster_database'] = 'dbispconfig3';
"
Forum: Installation/Configuration 28th April 2014, 12:37
Replies: 9
Views: 1,276
Posted By awd.pt
Yes. I did. I'm looking at the output of the...

Yes. I did.

I'm looking at the output of the update and I find this
"
WARNING: Unable to set rights of user in master database: dbispconfig
Query: GRANT SELECT ON dbispconfig.`server` TO...
Forum: Installation/Configuration 28th April 2014, 12:24
Replies: 9
Views: 1,276
Posted By awd.pt
Remote Mysql problem after upgrade

Hi all,

I've performed the update and followed step by step the instructions. However i have a problem.

Our installation is with remote mysql server, and now ispconfig is not creating the...
Forum: Installation/Configuration 28th April 2014, 12:15
Replies: 2
Views: 392
Posted By awd.pt
Exclamation Remote Mysql problem after upgrade

Hi all,

I've performed the update and followed step by step the instructions. However i have a problem.

Our installation is with remote mysql server, and now ispconfig is not creating the...
Forum: Installation/Configuration 26th July 2011, 18:48
Replies: 0
Views: 1,613
Posted By awd.pt
webalizer not running (solved with bash script)

Hi all,

after my webalizer stoped proccessing logs, it only proccesed one webhost and the stop, I had to solve the "problem".

So I wrote this bash script to run webalizer, create htpasswd and...
Forum: Installation/Configuration 7th April 2011, 12:44
Replies: 20
Views: 2,557
Posted By awd.pt
the error remains the same

the error remains the same
Forum: Installation/Configuration 7th April 2011, 12:15
Replies: 20
Views: 2,557
Posted By awd.pt
sorry that was a copy-paste bug, there's no blank...

sorry that was a copy-paste bug, there's no blank space there
Forum: Installation/Configuration 7th April 2011, 11:40
Replies: 20
Views: 2,557
Posted By awd.pt
Good morning, here it goes [root@ISPC30...

Good morning,
here it goes

[root@ISPC30 ~]# ls -l /var/www/awesome.com.pt/
total 16
drwxr-x--x 2 web24 client3 4096 Feb 2 11:24 cgi-bin
lrwxrwxrwx 1 web24 client3 39 Feb 15 07:44 log ->...
Forum: Installation/Configuration 7th April 2011, 00:32
Replies: 20
Views: 2,557
Posted By awd.pt
when you asked me before to echo $file; it...

when you asked me before to echo $file; it outputted the files that it's trying to call.

Now (with echo 'start-'.$file.'-end:';) we get:...
Forum: Installation/Configuration 6th April 2011, 21:19
Replies: 20
Views: 2,557
Posted By awd.pt
but if that was the case then echo $file wouldn't...

but if that was the case then echo $file wouldn't retrieve nothing, and it retrieves the file correctly
Forum: Installation/Configuration 6th April 2011, 17:03
Replies: 20
Views: 2,557
Posted By awd.pt
I did that, but no changes. None of the called...

I did that, but no changes.
None of the called files are empty.
This is the content of /var/www/awesome.com.pt/web/loja/catalog/language/portuguese-pt/common/home.php, the first file to be called....
Forum: Installation/Configuration 6th April 2011, 16:34
Replies: 20
Views: 2,557
Posted By awd.pt
we do. This is what we have ...

we do. This is what we have
...
Forum: Installation/Configuration 6th April 2011, 16:18
Replies: 20
Views: 2,557
Posted By awd.pt
Just did that and files that the page is calling...

Just did that and files that the page is calling are for example:

/var/www/awesome.com.pt/web/loja/catalog/language/portuguese-pt/module/information.php
...
Forum: Installation/Configuration 6th April 2011, 15:57
Replies: 20
Views: 2,557
Posted By awd.pt
Well, in line 65 it's calling a file, previously...

Well, in line 65 it's calling a file, previously defined

$file = DIR_LANGUAGE . $this->languages[$this->code]['directory'] . '/' . $filename . '.php';

if (file_exists($file)) {
$_ =...
Forum: Installation/Configuration 6th April 2011, 15:36
Replies: 20
Views: 2,557
Posted By awd.pt
thanks for the fast answer till, but that didn't...

thanks for the fast answer till, but that didn't do it.
Suexec and fast-cgi were already selected. We ran chown -R web24:client3 /var/www/clients/client3/web24/web/ but problem remains...
Forum: Installation/Configuration 6th April 2011, 15:17
Replies: 20
Views: 2,557
Posted By awd.pt
open_basedir nightmare

Hi everyone

we've been having some strange issues with some of out sites.

for example, in www.awesome.com.pt/loja we've got an OpenCart store there and we get this kind of error:
Warning:...
Forum: Installation/Configuration 15th February 2011, 12:09
Replies: 15
Views: 4,445
Posted By awd.pt
Just to update this, it might be of some utility....

Just to update this, it might be of some utility.

If the /var/www is mounted from a remote nfs server you'll have trouble with the permissions of the web directory.

I moved all data to a system...
Forum: Installation/Configuration 14th February 2011, 14:03
Replies: 15
Views: 4,445
Posted By awd.pt
I think that a litle thing was missed by me. ...

I think that a litle thing was missed by me.



on the nfs server, the export is made like this


I think that this might be the problem.

Any suggestion on what flags to use to export the...
Forum: Installation/Configuration 14th February 2011, 13:56
Replies: 15
Views: 4,445
Posted By awd.pt
If I activate the account apache in order to...

If I activate the account apache in order to login (su - apache) when I try do browse the user's directories I get an "access denied". No matter if apache belongs to the group or not.

For some...
Forum: Installation/Configuration 14th February 2011, 12:51
Replies: 15
Views: 4,445
Posted By awd.pt
just another info, showing that everything should...

just another info, showing that everything should be fine...
Forum: Installation/Configuration 14th February 2011, 12:40
Replies: 15
Views: 4,445
Posted By awd.pt
0 enable 1 disable selinux is disable. ...

0 enable
1 disable

selinux is disable.

What other thing might be causing this?

I've banged my head to the wall but I can't see what is wrong.
Forum: Installation/Configuration 14th February 2011, 01:03
Replies: 15
Views: 4,445
Posted By awd.pt
hello till, yes, does are the right perms....

hello till,

yes, does are the right perms. But with them apache can't access the directory.

Apache (web server) is running as user/group apache.
Forum: Installation/Configuration 12th February 2011, 12:10
Replies: 15
Views: 4,445
Posted By awd.pt
Wrong permissions on web folder

I'm having the following problem.

I'm running latest ISPConfig3 release on CentOS 5.5.

All the sites are running with Fast-CGI and suExec.

Each time I make any modification on a site by...
Showing results 1 to 25 of 57

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 19:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.