Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: gdog05
Forum: Installation/Configuration 17th May 2007, 14:00
Replies: 2
Views: 2,575
Posted By gdog05
Thanks for responding Till, Here's what I...

Thanks for responding Till,

Here's what I have:

Priority Host Goes To
0 @ smtp.secureserver.net
10 @ mailstore1.secureserver.net

I have my IP as the A...
Forum: Installation/Configuration 16th May 2007, 23:29
Replies: 2
Views: 2,575
Posted By gdog05
ISP Config and GoDaddy MX

Hey guys,

I know this one has been done to death, but I still haven't grasped it. I'm not running a DNS server, single static IP and single site. I'm using the Ubuntu perfect, btw. I never quite...
Forum: General 23rd March 2007, 21:30
Replies: 8
Views: 2,945
Posted By gdog05
For some machines, I thought that would be best...

For some machines, I thought that would be best solution, but we do have several Macs, and several PCs that will need to access the regular domain, and the web. Any other options besides setting up...
Forum: General 22nd March 2007, 18:54
Replies: 8
Views: 2,945
Posted By gdog05
Adding to this..

I have one site set up, external domain access, etc. Works great, btw. ISP Config is an awesome tool. I want to set up a CMS on the same machine for internal LAN use only. IP based access (we have...
Forum: HOWTO-Related Questions 15th January 2007, 19:50
Replies: 2
Views: 2,935
Posted By gdog05
yeah, I was thinking a workaround through a user...

yeah, I was thinking a workaround through a user share might be possible, but after some further looking, I think FreeNAS will serve my purposes better due to its Software RAID and easy disc...
Forum: HOWTO-Related Questions 14th January 2007, 20:10
Replies: 2
Views: 2,935
Posted By gdog05
Adding extra drives in Ebox

Hey guys,

I didn't realize there was a how-to for Ebox here until I'd heard about it elsewhere and ran into problems. I don't know much about mounting drives, and I know even less about ebox. I...
Forum: Installation/Configuration 2nd December 2006, 21:15
Replies: 13
Views: 5,196
Posted By gdog05
stoopid n00b brain. I'm getting a new one, I...

stoopid n00b brain. I'm getting a new one, I promise. I see where I made the mistake. Thanks for pointing that out.
Forum: Installation/Configuration 1st December 2006, 21:34
Replies: 13
Views: 5,196
Posted By gdog05
update-rc.d ispconfig_server defaults did not...

update-rc.d ispconfig_server defaults did not work. It says: "System startup links for /etc/init.d/ispconfig_server already exist."

I do get a password dialog "Some of your provate key files are...
Forum: Installation/Configuration 30th November 2006, 16:48
Replies: 13
Views: 5,196
Posted By gdog05
That worked great, thank you. Do I need to modify...

That worked great, thank you. Do I need to modify something to get ISPConfig to start at boot in Ubuntu?
Forum: Installation/Configuration 29th November 2006, 19:28
Replies: 13
Views: 5,196
Posted By gdog05
Hey guys, I've messed around with this for a...

Hey guys,

I've messed around with this for a while now, and I haven't figured anything out yet. Does anyone have any ideas based on my netstat -tap?
Forum: Installation/Configuration 13th November 2006, 16:46
Replies: 13
Views: 5,196
Posted By gdog05
# netstat -tap Active Internet connections...

# netstat -tap
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program name
tcp 0 0 *:mysql...
Forum: Installation/Configuration 12th November 2006, 19:10
Replies: 13
Views: 5,196
Posted By gdog05
Thanks for that. It didn't work, but that is a...

Thanks for that. It didn't work, but that is a good bit of info. It is still not showing up, I have checked my address many, many times to make sure I'm not using http instead of https, etc. This...
Forum: Installation/Configuration 11th November 2006, 18:10
Replies: 13
Views: 5,196
Posted By gdog05
ISPConfig not broadcasting on :81?

Hey guys,

I really only get time to work on this server on the weekend, and last weekend it was working great. I went to access the ISPConfig control panel today, and there is not a page set at...
Forum: Installation/Configuration 1st November 2006, 19:36
Replies: 14
Views: 7,652
Posted By gdog05
That's awesome, that did the trick. I'm new to...

That's awesome, that did the trick. I'm new to GoDaddy, and I didn't realize I had to dig that far. I had to change the @ record. Thank you very much, I am up and running, and most appreciative.
Forum: Installation/Configuration 31st October 2006, 14:40
Replies: 14
Views: 7,652
Posted By gdog05
I just saw a typo when I was reviewing my...

I just saw a typo when I was reviewing my previous post. The ping -c3 address was www.alexanderclarkl.. not www.alexanderclark... In my GoDaddy account, my domain is forwarded to the correct IP, (I...
Forum: Installation/Configuration 30th October 2006, 17:29
Replies: 14
Views: 7,652
Posted By gdog05
I get: ping -c3...

I get:

ping -c3 www.alexanderclarlkuploader.com
PING c17-ss-2-lb.cnet.com (216.239.113.148) 56(84) bytes of data.
64 bytes from c17-ss-2-lb.cnet.com (216.239.113.148): icmp_seq=1 ttl=235...
Forum: Installation/Configuration 29th October 2006, 18:23
Replies: 14
Views: 7,652
Posted By gdog05
Yes, that's correct. I'm stuck in the...

Yes, that's correct. I'm stuck in the installation of ISPConfig still. I get URL not reachable when ISPConfig installer asks me for my domain name, and I give it: www
alexanderclarkuploader.com
Forum: Installation/Configuration 27th October 2006, 15:57
Replies: 14
Views: 7,652
Posted By gdog05
It's alexanderclarkuploader.com. Thanks again for...

It's alexanderclarkuploader.com. Thanks again for your help.
Forum: Installation/Configuration 26th October 2006, 22:06
Replies: 14
Views: 7,652
Posted By gdog05
Similar/Same Problem

Hey guys,

I also would like to thank you for the tutorial all the help you give.

I am receiving the URL not reachable error as well, I have pinged my domain with and without the www, and I get...
Showing results 1 to 19 of 19

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.