Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: SiByte
Forum: Installation/Configuration 1st April 2013, 13:31
Replies: 13
Views: 906
Posted By SiByte
Working :) Thank you!

Working :)

Thank you!
Forum: Installation/Configuration 1st April 2013, 13:14
Replies: 13
Views: 906
Posted By SiByte
I install in /var/www/roundcube manually

I install in /var/www/roundcube manually
Forum: Installation/Configuration 1st April 2013, 12:20
Replies: 13
Views: 906
Posted By SiByte
both when I dont't use Alias Error.log ...

both when I dont't use Alias

Error.log
[Mon Apr 01 12:15:36 2013] [error] [client 193.77.143.146] File does not exist: /var/www/ispconfig/roundcube
[Mon Apr 01 12:15:36 2013] [error] [client...
Forum: Installation/Configuration 1st April 2013, 11:06
Replies: 13
Views: 906
Posted By SiByte
Works, error 500 go away :) I now get error...

Works, error 500 go away :)

I now get error 404

after I add
Alias /roundcube/ /var/www/roundcube/

I get error 403
Forum: Installation/Configuration 1st April 2013, 09:08
Replies: 13
Views: 906
Posted By SiByte
yes but I don't find solution

yes but I don't find solution
Forum: Installation/Configuration 31st March 2013, 07:46
Replies: 13
Views: 906
Posted By SiByte
not work :(

not work :(
Forum: Installation/Configuration 30th March 2013, 22:51
Replies: 13
Views: 906
Posted By SiByte
Internar error after adding *.conf

Hi!

I have a problem with my server. I add a .conf file in /etc/apache2/conf.d/ and I get Internal error.

.conf file
# RoundCube alias and redirect functions
Alias /roundcube...
Forum: General 15th October 2012, 19:02
Replies: 5
Views: 5,260
Posted By SiByte
Complete reinstall :(

Complete reinstall :(
Forum: General 29th March 2012, 22:18
Replies: 5
Views: 5,260
Posted By SiByte
Thank you, but I already solved the problem :)

Thank you, but I already solved the problem :)
Forum: General 29th March 2012, 15:37
Replies: 5
Views: 5,260
Posted By SiByte
Problem with sending emails (server can not found MX host)

Hi!

I have problem with my server. In Mail Queue I get this:

-Queue ID- --Size-- ----Arrival Time---- -Sender/Recipient-------
7B1221F43B0 3547 Sun Mar 25 13:00:32 <name>@leutgeb.si
(Host or...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.