Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: MrMoo
Forum: Installation/Configuration 11th December 2011, 19:32
Replies: 5
Views: 1,626
Posted By MrMoo
looks to be fixed i ran these series of...

looks to be fixed

i ran these series of commands from http://www.webtatic.com/packages/php53/
Forum: Installation/Configuration 11th December 2011, 19:29
Replies: 5
Views: 1,626
Posted By MrMoo
its something to do with php-eaccelerator i...

its something to do with php-eaccelerator

i have removed this and it works fine, reinstalling produces the error (i have removed it now)
Forum: Installation/Configuration 11th December 2011, 16:40
Replies: 5
Views: 1,626
Posted By MrMoo
ive just updated a working VPS that i am trying...

ive just updated a working VPS that i am trying to migrate to the new server, 440+ updates and it has also killed my phpmyadmin

also getting internal server errors when running my wordpress site...
Forum: Installation/Configuration 11th December 2011, 16:07
Replies: 5
Views: 1,626
Posted By MrMoo
phpmyadmin

im having issues with a fresh install of centOS 6 x86_64 following the tutorial on here (http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-6.0-x86_64-ispconfig-3-p5)

everything works fine, except...
Forum: Installation/Configuration 21st September 2011, 22:36
Replies: 2
Views: 1,172
Posted By MrMoo
[solved] I deleted all my MX records and...

[solved]

I deleted all my MX records and created an A record



Works great now
Forum: Installation/Configuration 21st September 2011, 21:49
Replies: 2
Views: 1,172
Posted By MrMoo
i have seen on other threads falko asking for...

i have seen on other threads falko asking for netstat -tap, to try and provide further info my netstat -tap output is as follow

Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address ...
Forum: Installation/Configuration 21st September 2011, 19:26
Replies: 2
Views: 1,172
Posted By MrMoo
CentOS 6 inbound email

Email servers are the bain of my life, i have just setup a VPS using this guide

http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-6.0-x86_64-ispconfig-3-p2

everything works like a charm and great...
Forum: Installation/Configuration 21st September 2011, 14:18
Replies: 4
Views: 1,122
Posted By MrMoo
i have fixed it now, for some reason postfix...

i have fixed it now,

for some reason postfix failed to start, discovered this after trying to telnet to the various ports my main server is up and running now.

thanks for your assistance........
Forum: Installation/Configuration 21st September 2011, 13:51
Replies: 4
Views: 1,122
Posted By MrMoo
i have checked and it seems the amavisd and clam...

i have checked and it seems the amavisd and clam services are running, here is a list of whats running




i have however recieved a few delayed delivery notifications from hotmail when sending...
Forum: Installation/Configuration 20th September 2011, 20:08
Replies: 4
Views: 1,122
Posted By MrMoo
Updated and now mail is broke

im unable to send or recieve emails, i don't get any errors or bounce backs and when i type "mail" as root there is nothing waiting

i just ran "yum update" it updated over 200 packages and it...
Forum: Installation/Configuration 20th May 2011, 22:13
Replies: 1
Views: 1,144
Posted By MrMoo
Postfix issues

i recently reinstalled my VPS from a tutorial on here, i have centOS with postfix and dovecot, sending email is fine but when i reply i get a bounce back and the error is (i have replaced my info...
Forum: Installation/Configuration 15th April 2011, 21:56
Replies: 4
Views: 1,653
Posted By MrMoo
thanks for all the suggestions problem solved...

thanks for all the suggestions problem solved now, i took it back to the basics, recreated DNS records and used a tutorial from here.

working as it should
Forum: Installation/Configuration 14th April 2011, 19:58
Replies: 4
Views: 1,653
Posted By MrMoo
the VPS is on a server hosted in a DC, my home...

the VPS is on a server hosted in a DC, my home email as in my private email.

when i emailed from my private email address to my hosted VPS email address it doesnt arrive but it does work the...
Forum: Installation/Configuration 13th April 2011, 16:49
Replies: 4
Views: 1,653
Posted By MrMoo
Inbound email issue

Hi

I have followed the perfect server guide from http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.2-p3

i installed everything without a hitch, the only thing that im having issues with is...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.