Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 112
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: mmidgett
Forum: Tips/Tricks/Mods 17th February 2014, 19:58
Replies: 3
Views: 549
Posted By mmidgett
I will test what you have shown me with another...

I will test what you have shown me with another VM in a night or two. I know what I have done is more like a hack but I also don't have to run as much ram. I think my primary NS has 2Gb configured...
Forum: Tips/Tricks/Mods 17th February 2014, 03:12
Replies: 3
Views: 549
Posted By mmidgett
Using Freebsd 9 as seconday nameserver - Update Script

I am changing my environment to include more FreeBSD servers. I like the ispconfig project but until Ispconfig runs on FreeBSD I am trying to create some work arounds.

Here is the contents of a...
Forum: Feature Requests 27th January 2014, 02:00
Replies: 6
Views: 1,005
Posted By mmidgett
Till please pm me with what your best guess on...

Till please pm me with what your best guess on funding will be to support the BSD system.
Forum: Feature Requests 2nd December 2013, 00:11
Replies: 6
Views: 1,005
Posted By mmidgett
I think it would be a great addition to the list...

I think it would be a great addition to the list of operating systems. I am starting to deploy some freebsd systems into my network. I just migrated my secondary and third name server to freebsd 9.2...
Forum: Server Operation 6th August 2013, 17:28
Replies: 2
Views: 996
Posted By mmidgett
Thank you for your reply, during the time i was...

Thank you for your reply, during the time i was waiting for help I removed the domain from Ispconfig and soon as I did the mails stopped. I had already backed up the site. And as root I tried to...
Forum: Server Operation 5th August 2013, 22:40
Replies: 2
Views: 996
Posted By mmidgett
Postfix Server sending spam

I got a server that went rogue this morning and is hammering away with sending spam. Here is a line from the mail log

80591B418B0* 115619 Mon Aug 5 16:25:10 web121@mail.w3fc.com
...
Forum: HOWTO-Related Questions 3rd January 2013, 22:55
Replies: 1
Views: 1,208
Posted By mmidgett
Welcome aboard! You didn't specify what type of...

Welcome aboard! You didn't specify what type of videos your going to be streaming. You stated processing in the background. So you mean to transcode them and store them? So if I upload a .avi your...
Forum: Server Operation 3rd January 2013, 21:40
Replies: 23
Views: 2,795
Posted By mmidgett
Yes it will still work. Your "filtering company"...

Yes it will still work. Your "filtering company" who are they?
Forum: General 5th November 2012, 13:43
Replies: 6
Views: 1,635
Posted By mmidgett
I just noticed that syslog must have rotated the...

I just noticed that syslog must have rotated the log cause the link Is now broken. I wouldnt do my recomendation unless you scripy the deleting of the old links and create new ones. I think It would...
Forum: General 2nd November 2012, 18:33
Replies: 3
Views: 1,457
Posted By mmidgett
What I would do is get this little nifty script...

What I would do is get this little nifty script from sourceforge for you mysql data http://sourceforge.net/projects/automysqlbackup/

and
...
Forum: General 2nd November 2012, 17:58
Replies: 6
Views: 1,635
Posted By mmidgett
If you have a server like I have and it doesn't...

If you have a server like I have and it doesn't work you can make a link and it will work just fine

sudo ln -s /var/log/syslsog /var/log/messages

sudo chown syslog:adm /var/log/messages

This...
Forum: Installation/Configuration 2nd November 2012, 16:47
Replies: 7
Views: 1,067
Posted By mmidgett
I didn't get notified about you posting back to...

I didn't get notified about you posting back to my question. But to answer it now it only affected the websites that I copied. New creations are fine. I think that I might have forgot to preserve on...
Forum: Server Operation 28th September 2012, 16:25
Replies: 6
Views: 2,788
Posted By mmidgett
I had the same issue on 12.04 but not on 10.04....

I had the same issue on 12.04 but not on 10.04. Just removing the horde directory is not enough to remove it How to uninstall horde (http://wiki.horde.org/UninstallPEAR)

After I did this and...
Forum: Technical 28th September 2012, 16:20
Replies: 1
Views: 1,929
Posted By mmidgett
Ipperf is what your looking for Link to...

Ipperf is what your looking for Link to sourceforge (http://sourceforge.net/projects/iperf/)
Forum: Installation/Configuration 28th September 2012, 16:13
Replies: 5
Views: 1,159
Posted By mmidgett
I've just uninstalled Horde by using this command...

I've just uninstalled Horde by using this command from the WIKI

pear uninstall `pear list -c horde | tail -n +4 | awk '{ print "horde/"$1 }'`

Going to try to reinstall one more time.
Forum: Installation/Configuration 25th September 2012, 23:57
Replies: 5
Views: 1,159
Posted By mmidgett
This is what I get when I click the login button...

This is what I get when I click the login button with any email address. Nothing else shows.

Sep 25 17:56:23 web1 imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Sep 25 17:56:23 web1 imapd:...
Forum: Installation/Configuration 24th September 2012, 19:35
Replies: 5
Views: 1,159
Posted By mmidgett
The install went fine now but I am unable to...

The install went fine now but I am unable to login to any email addresses?

I followed this to the T Horde Install...
Forum: Installation/Configuration 24th September 2012, 18:19
Replies: 5
Views: 1,159
Posted By mmidgett
It the error was b/c I forgot to remove the old...

It the error was b/c I forgot to remove the old /var/www/horde that was restored from the backup.
Forum: Installation/Configuration 24th September 2012, 18:08
Replies: 5
Views: 1,159
Posted By mmidgett
Forum: Installation/Configuration 23rd September 2012, 16:26
Replies: 7
Views: 1,067
Posted By mmidgett
No I had the client set to auto, Here is...

No I had the client set to auto,

Here is the connection in active

Status: Resolving address of web1.w3fc.com
Status: Connecting to 216.249.106.135:21...
Status: Connection established,...
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2012, 23:02
Replies: 7
Views: 1,067
Posted By mmidgett
After 48 hours of banging my head I've got this...

After 48 hours of banging my head I've got this working now mostly.
The only problem that I have left is my ftp users are not able to see their directorys or files. They can connect but get a blank...
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2012, 01:59
Replies: 7
Views: 1,067
Posted By mmidgett
Forgot to tell you that its Ubuntu 12.04 Server...

Forgot to tell you that its Ubuntu 12.04 Server 64, Fresh install with the perfect server install from the 10.04 as I need the courier setup as old server used courer and I though it would be simpler...
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2012, 01:31
Replies: 7
Views: 1,067
Posted By mmidgett
I am also having an apache problem....Iv'e never...

I am also having an apache problem....Iv'e never been this stumped before

* Starting web server apache2 [Fri Sep 21 18:08:15 2012] [warn]...
Forum: Installation/Configuration 21st September 2012, 20:42
Replies: 7
Views: 1,067
Posted By mmidgett
Master server fail

I am trying to replace the working files from an old master to make a new master. I am having trouble with postfix-mysql. Here are error that I am getting.


Sep 21 14:03:16 web1...
Forum: Installation/Configuration 17th September 2012, 21:22
Replies: 1
Views: 729
Posted By mmidgett
Please look at this post that I made. ...

Please look at this post that I made.

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=58701
Showing results 1 to 25 of 112

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.