Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 140
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: mike_p
Forum: General 13th April 2012, 08:40
Replies: 4
Views: 936
Posted By mike_p
Thanks for the explanation Till. I've also...

Thanks for the explanation Till.

I've also now discovered that one of my client's email addresses had been put as a spoofed return address on a Nigerian scam email, so her email was being...
Forum: General 12th April 2012, 11:32
Replies: 4
Views: 936
Posted By mike_p
Thanks for the reply. Having run 'show full...

Thanks for the reply.

Having run 'show full processlist' in mysql, I note that the majority of the connections form ispconfig are marked 'Sleep' - ie connection is idle. Is there an ispconfig...
Forum: General 12th April 2012, 11:02
Replies: 4
Views: 936
Posted By mike_p
MySQL connectons maxing out ...

Having had my server running flawlessly recently I was surprised this morning to find MySQL errors occurring - "Too Many Connections... "

After a MYSQL restart, things would work okay and then...
Forum: General 26th January 2012, 09:59
Replies: 3
Views: 692
Posted By mike_p
I note from the cron_daily script that ISPConfig...

I note from the cron_daily script that ISPConfig uses the backup folder entry to determine whether to run the backup service. If the folder is empty, it won't run. Unfortunately the interface won't...
Forum: General 26th January 2012, 09:23
Replies: 3
Views: 692
Posted By mike_p
Bizarre problem solved!

I don't know what else to give as a title to this thread, but I thought it's worth posting.

A few weeks ago I started having strange problems with email accounts and DNS.

After a lot of work I...
Forum: General 25th January 2012, 09:22
Replies: 1
Views: 1,239
Posted By mike_p
Time to revisit this! I've just had to...

Time to revisit this!

I've just had to troubleshoot some mail problems and found the standard mail log presentation very poor. Having updated ISPConfig since my last look at mail problems, my...
Forum: Installation/Configuration 23rd December 2011, 08:49
Replies: 27
Views: 3,469
Posted By mike_p
I've checked all cron jobs. Can't find anything...

I've checked all cron jobs. Can't find anything that would do this.

...and it is still happening. (I've now created a cronjob to reset it to 777)

Apart from the ISPConfig cron jobs, I have a...
Forum: Installation/Configuration 21st December 2011, 08:48
Replies: 27
Views: 3,469
Posted By mike_p
Last night the permissions for /tmp got reset...

Last night the permissions for /tmp got reset again this time to 750?

What is going on?
Forum: Installation/Configuration 21st December 2011, 08:25
Replies: 10
Views: 9,672
Posted By mike_p
So you've set up a dns A record for either...

So you've set up a dns A record for either smtp.domain.tld or a wildcard (*.domain.tld)?
If not simply use domain.tld as the smtp server address in your mail client.
(or even just use the server's...
Forum: Installation/Configuration 20th December 2011, 18:36
Replies: 10
Views: 9,672
Posted By mike_p
In your mail client (Mail for Mac?) what address...

In your mail client (Mail for Mac?) what address have you given for the SMTP server?
Have you correctly setup dns for that address?
Forum: Installation/Configuration 20th December 2011, 13:17
Replies: 27
Views: 3,469
Posted By mike_p
Thanks for the confirmation Falko. Last...

Thanks for the confirmation Falko.

Last night, it was reset again to 700!

This has a variety of effects on services. Quite apart from the services that use the tmp directory directly, MySQL...
Forum: Installation/Configuration 19th December 2011, 10:56
Replies: 27
Views: 3,469
Posted By mike_p
Ok seems to be solved. After the mail...

Ok seems to be solved.

After the mail authentication problems, i found DNS on my various websites started to fail. To test the sites I set up dns in my local hosts file and found the sites were...
Forum: Installation/Configuration 16th December 2011, 16:08
Replies: 27
Views: 3,469
Posted By mike_p
additional info: mail log reports permission...

additional info: mail log reports
permission denied + the vmail users dir
and
missing +x perm
but the permissions ARE correct.
sieve: failed to stat user's sieve script:
Forum: Installation/Configuration 16th December 2011, 16:03
Replies: 27
Views: 3,469
Posted By mike_p
Question Mail: new accounts having authentication problems

I've not tweaked my ISPConfg setup for a while because everything has been working beautifully. :)

Until today :(

I've set up a new domain and added the mail domain and added two mailboxes.
...
Forum: Server Operation 30th June 2011, 13:51
Replies: 1
Views: 1,116
Posted By mike_p
DNS Potentially causing problems for mail server

Hi

I've got a ISPConfig/Centos5 server that has recently been running very happily.

Unfortunately I have started to come across news that various people trying to send email to one of the...
Forum: General 11th June 2011, 09:41
Replies: 4
Views: 1,462
Posted By mike_p
There is no compatabilty issue with ISPCONFIG and...

There is no compatabilty issue with ISPCONFIG and Subversion. Install it as you would with any other server. (Been there, done that: I simply followed the standard installation instructions - nothing...
Forum: Server Operation 21st May 2011, 10:13
Replies: 3
Views: 2,833
Posted By mike_p
This problem is also discussed in this topic:...

This problem is also discussed in this topic: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=52735
Forum: Server Operation 20th May 2011, 09:04
Replies: 11
Views: 3,088
Posted By mike_p
.. and I presume you mean 1.2.16 ...

.. and I presume you mean 1.2.16 ...
Forum: Server Operation 20th May 2011, 08:31
Replies: 11
Views: 3,088
Posted By mike_p
Lionheart appears to have identified the precise...

Lionheart appears to have identified the precise problem.

My current dovecot version is 1.2.17

As I said, by disabling sieve in the dovecot.conf, I have got my mail flowing correctly.
If...
Forum: Server Operation 18th May 2011, 16:19
Replies: 11
Views: 3,088
Posted By mike_p
I've now found this in my mail logs: ...

I've now found this in my mail logs:

deliver(john@xxxxxxxx.co.uk): Module is for different version 1.2.16: /usr/lib/dovecot/lda/lib90_sieve_plugin.so

So I guess I've had an automatic update of...
Forum: Server Operation 18th May 2011, 15:31
Replies: 11
Views: 3,088
Posted By mike_p
Incoming mail stuck in queue

Up until last night, my server has been working beautifully (ISPConfig3, Centos 5 etc).

However today it appears all incoming mail is getting stuck in the queue and is marked "(temporary...
Forum: General 25th February 2011, 10:15
Replies: 3
Views: 1,635
Posted By mike_p
Yes, it does appear to have the '#' in...

Yes, it does appear to have the '#' in /usr/local/ispconfig/server/conf/vhost.conf.master
Perhaps that has been left in by accident after testing?
Forum: Installation/Configuration 18th February 2011, 09:40
Replies: 22
Views: 4,814
Posted By mike_p
If it didn't work, what error message did it give?

If it didn't work, what error message did it give?
Forum: General 17th February 2011, 19:23
Replies: 1
Views: 1,239
Posted By mike_p
More on presentation of logs ...

1/ Formatting logs.

I think we can improve on the 'raw' display of logs, so I've been experimenting with better formatting.

I've written a simple function to go in the show_log.php script that...
Forum: Installation/Configuration 17th February 2011, 08:23
Replies: 22
Views: 4,814
Posted By mike_p
I suspect you've set up more than one website on...

I suspect you've set up more than one website on the server and you're seeing the first site. Try editing the index.html for the first site and seeing if that shows in your browser.

If that...
Showing results 1 to 25 of 140

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.