Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ManuelW
Forum: Installation/Configuration 29th October 2005, 11:41
Replies: 3
Views: 21,586
Posted By ManuelW
you have to uncomment tlsmgr unix - ...

you have to uncomment

tlsmgr unix - - n 1000? 1 tlsmgr

in /etc/postfix/master.cf
Forum: Installation/Configuration 22nd October 2005, 19:12
Replies: 1
Views: 4,731
Posted By ManuelW
setup autoresponder and delete incoming mail

I would like to setup a mailbox in ispconfig, which answers automatic to recived Mail and deletes or moves the Mail to /dev/null.

I tryed to setup a autoresponder and a forwarder, but i cant setup...
Forum: Installation/Configuration 21st October 2005, 00:04
Replies: 1
Views: 4,798
Posted By ManuelW
Lost arrived mails

Hiho,
i have some troubles with my mailserver.
i followed all steps from the suse 9.3 perfect howto, but the mailserver wont work correctly.

here the messages from logfile


I can connect to...
Forum: Installation/Configuration 20th October 2005, 00:25
Replies: 9
Views: 4,280
Posted By ManuelW
i have now downgraded the apache and i think it...

i have now downgraded the apache and i think it work now with php4 and php5.

i will try it out completely tomorrow :)

thx and gn8
Forum: Installation/Configuration 19th October 2005, 23:35
Replies: 9
Views: 4,280
Posted By ManuelW
omg, it dont work with php4 too. I only try to...

omg, it dont work with php4 too.
I only try to load a .html page.
if i disable all the php modules i can load it.

i think its a problem with the apache ?

my apache version 2.0.54-7.1
Forum: Installation/Configuration 19th October 2005, 23:01
Replies: 9
Views: 4,280
Posted By ManuelW
so ok, i played a little bit aroud with the...

so ok, i played a little bit aroud with the apache and php.

i find out, the problem came from php5.
if i delete the php5 entry in /etc/sysconfig/apache2 it works without errors.

i have php...
Forum: Installation/Configuration 19th October 2005, 22:26
Replies: 9
Views: 4,280
Posted By ManuelW
of course, i tryed with restart the isp system...

of course, i tryed with restart the isp system too.
Forum: Installation/Configuration 19th October 2005, 20:12
Replies: 9
Views: 4,280
Posted By ManuelW
yes i have done. and a entry exists in the...

yes i have done.

and a entry exists in the apache and named config files.
Forum: Installation/Configuration 19th October 2005, 19:39
Replies: 9
Views: 4,280
Posted By ManuelW
Errormessages from Apache

Hi,
i installed today a Webserversystem by you Howto, perfect Setup - SuSE 9.3

I installed ISPConfig, login and setup a web and upload my Files.
But i cant arrive the Webpage, i get only a white...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.