Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 132
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: pebkac
Forum: General 27th November 2013, 04:02
Replies: 2
Views: 1,140
Posted By pebkac
Exclamation I have this exact problem and would love to find...

I have this exact problem and would love to find a fix for this. How can we make it not add the index.html???


--Steve
Forum: General 19th November 2013, 17:51
Replies: 2
Views: 430
Posted By pebkac
BTW, this is the perfect ispconfig ubuntu12.04...

BTW, this is the perfect ispconfig ubuntu12.04 setup
Forum: General 18th November 2013, 20:08
Replies: 2
Views: 430
Posted By pebkac
MySQL Startup on reboot

I'm trying to determine what controls the MySQL service upon boot up. I need to modify the start time for it but have not been able to figure out where to do so. I need my encryption software to...
Forum: General 18th September 2013, 17:55
Replies: 1
Views: 746
Posted By pebkac
Question SPAM from www-data

I need to figure out where a bunch of SPAM is coming from so I can kill it. I have ran rkhunter and all is good. I guess I'm hoping that I can access a log that will show me exactly where the SPAM is...
Forum: Installation/Configuration 12th September 2013, 21:48
Replies: 4
Views: 737
Posted By pebkac
Can anyone confirm that I can use a Wildcard SSL...

Can anyone confirm that I can use a Wildcard SSL cert for many hosts on one server?
Forum: General 20th June 2013, 18:11
Replies: 1
Views: 562
Posted By pebkac
Question Truecrypt

Would there be any adverse effects to ISPConfig if the entire disk that runs a server is encrypted with Truecrypt?

--Steve
Forum: Installation/Configuration 16th May 2013, 16:29
Replies: 1
Views: 614
Posted By pebkac
SSL Not working right

Steps I took:

Enabled SSL and chose an IP for the site.
On SSL tab selected create SSL
Took that request and entered it in startssl
The gave me a cert, which I entered into the SSL tab and...
Forum: Installation/Configuration 14th May 2013, 02:51
Replies: 4
Views: 737
Posted By pebkac
Thanks, good to know. I did see in the ISPConfig...

Thanks, good to know. I did see in the ISPConfig Docs that it says you cannot, but I hope that is for a different scenario.

--Steve
Forum: Installation/Configuration 12th May 2013, 00:50
Replies: 4
Views: 737
Posted By pebkac
Question SSL with many sites

I have a main TLD, example.com. Additionally I have many sub domain sites, i.e. abc.example.com, 123.example.com xyz.example.com. I have a wild card SSL from StartSSL. I have my ISPConfig server...
Forum: General 10th November 2012, 19:12
Replies: 7
Views: 2,154
Posted By pebkac
They are both physical servers.

They are both physical servers.
Forum: General 9th November 2012, 16:40
Replies: 7
Views: 2,154
Posted By pebkac
I've restarted mysql many times, not the server...

I've restarted mysql many times, not the server though. I do have a firwall in front of it, but I can telnet to 3306 with no problems.
Forum: General 8th November 2012, 16:40
Replies: 7
Views: 2,154
Posted By pebkac
Master: root@abda:/home/sysadmin# netstat -tap ...

Master:
root@abda:/home/sysadmin# netstat -tap
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program...
Forum: General 6th November 2012, 19:21
Replies: 7
Views: 2,154
Posted By pebkac
Question MySQL Database Replication With SSL Encryption

I have two ISPConfig 3 Servers running Ubuntu 12.04. I followed this How-to to a tee, minus the install of MySQL since it is already installed....
Forum: Installation/Configuration 30th October 2012, 08:34
Replies: 3
Views: 1,028
Posted By pebkac
Oh, sorry about that. I see that now...well it...

Oh, sorry about that. I see that now...well it works as it should. So when I create SSL for sites its all down on the SSL tab? And I can use StartSSL certs to do so?

--Steve
Forum: Installation/Configuration 30th October 2012, 05:13
Replies: 3
Views: 1,028
Posted By pebkac
Question Configuring SSL

Hey all,

I've decided to use SSL on one of my servers. It was already running and hosting the site on Perfect Ubuntu 12.04 ISPConfig server. I followed this tutorial...
Forum: Installation/Configuration 25th October 2012, 07:50
Replies: 18
Views: 3,108
Posted By pebkac
I have since uncommented it, and was having the...

I have since uncommented it, and was having the problem until I commented out the override...hope that is they it should be now. I also dont have any spam filtering enabled on this domain.
Forum: Installation/Configuration 25th October 2012, 07:38
Replies: 18
Views: 3,108
Posted By pebkac
I did the other day because I was working through...

I did the other day because I was working through a problem with another Spam service I am testing and my mail seemed to be looping and I thought it might be Amavisd. Is that how that receive...
Forum: Installation/Configuration 25th October 2012, 02:29
Replies: 18
Views: 3,108
Posted By pebkac
I fixed my issue by commenting out this line in...

I fixed my issue by commenting out this line in main.cf

receive_override_options = no_address_mappings

Thanks!
Forum: Installation/Configuration 25th October 2012, 01:21
Replies: 18
Views: 3,108
Posted By pebkac
Also, I get the same exact problem with the one...

Also, I get the same exact problem with the one alias account I have. And it is set as this: billing@codomain.com goes to user@codomain.com
Forum: Installation/Configuration 25th October 2012, 01:08
Replies: 18
Views: 3,108
Posted By pebkac
Question I have this problem also. I've used ISPConfig for...

I have this problem also. I've used ISPConfig for sometime and never had this problem with forwards. I have a forward setup, it is just a forward. When I send a test email from my gmail account I get...
Forum: General 23rd October 2012, 21:45
Replies: 1
Views: 1,673
Posted By pebkac
I've had this convo over at the postfix users...

I've had this convo over at the postfix users group....could anyone gleen any info from here for my problem??
...
Forum: General 23rd October 2012, 05:48
Replies: 1
Views: 1,673
Posted By pebkac
Question 5.4.0 Error: too many hops (Mode: normal) (Mode: queuesafe)

This is driving me crazy! I'm trying to have my mail sanitized by SpamSoap, then delivered to my server. Everything seems to be set right yet the mail does not reach me. Here are logs for the mail,...
Forum: General 19th October 2012, 19:07
Replies: 5
Views: 1,534
Posted By pebkac
Thanks for the replies. I'm so confused now...

Thanks for the replies. I'm so confused now though. Here is my exact scenario:

I have an external SPAM/Continuity/Encryption service I am testing. I have set my MX records for this domain to point...
Forum: General 17th October 2012, 10:15
Replies: 5
Views: 1,534
Posted By pebkac
i have since figured that out. however it is...

i have since figured that out. however it is still sending from itself and not the smarthost. I restared postfix to no avail. any ideas?
Forum: General 16th October 2012, 19:39
Replies: 5
Views: 1,534
Posted By pebkac
I found this,...

I found this, http://forum.soft32.com/linux2/postfix-smarthost-relayhost-domain-ftopict29748.html

But we dont have a transport file in /etc/postfix, we do have a mysql_virtual_transport...but not...
Showing results 1 to 25 of 132

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.