Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: maxeaves
Forum: Installation/Configuration 3rd September 2012, 16:19
Replies: 3
Views: 833
Posted By maxeaves
now fixed

Arh - thanks FalKo...

I figured it out in the end...turned up the logging in Amavisd...and the usually issue of "I am ~sure~ I disabled SELinux"...and then finding out that you've forgotten to...
Forum: Installation/Configuration 31st August 2012, 16:16
Replies: 3
Views: 833
Posted By maxeaves
Forgot to mention this is a Centos 6.3...

Forgot to mention this is a Centos 6.3 installation, and the instructions were followed to the letter on the "How to build a perfect Centos 6.3 installation with nginx". I'm also running the latest...
Forum: Installation/Configuration 31st August 2012, 16:02
Replies: 3
Views: 833
Posted By maxeaves
amavisd problems

Applogies...posted the posting in the wrong area....

I'm having issues with getting amavisd to play nicely.

Aug 31 14:31:55 vps amavis[21016]: (21016-01) (!)connect_to_sql: unable to connect to...
Forum: Installation/Configuration 31st August 2012, 15:20
Replies: 1
Views: 963
Posted By maxeaves
amavisd problems

Hello Falko and team,

Sorry to bother you, but ISPConfig 3.0.4.6 is giving me problems. I'm running Centos 6.3 with the Nginx build - built using the instructions online, and I'm strugging to get...
Forum: Installation/Configuration 28th November 2011, 17:11
Replies: 2
Views: 661
Posted By maxeaves
Hello Till, Thanks for the...

Hello Till,

Thanks for the encouragement....went through and used egrep to fix the problem - find the incorrect password and fixed the problem....I have a more stable server....now just to fix...
Forum: Installation/Configuration 28th November 2011, 11:39
Replies: 2
Views: 661
Posted By maxeaves
really badly broken my ispconfig install

Arh - ispconfig is driving me slightly mad at the moment. Ever since I tried to update to 3.0.4, my server has been 'dead' and is not responding....

Till - are you able to help out on a 'cost'...
Forum: Installation/Configuration 12th November 2011, 19:10
Replies: 3
Views: 702
Posted By maxeaves
Thanks for that; got the system up and...

Thanks for that; got the system up and running....next to try and figure out why Dovecot has now got itself all in a flap!
Forum: Installation/Configuration 12th November 2011, 15:10
Replies: 3
Views: 702
Posted By maxeaves
Updating to 3.0.4 failures

Hello Till & co,

I've had a quick flick through my manual for ISPConfig - and I want to update to 3.0.4, but as I've changed my root mysql password, it all seems to be going rather tits up for me,...
Forum: Installation/Configuration 19th October 2011, 14:20
Replies: 3
Views: 1,674
Posted By maxeaves
All fixed - that is lovely - and even better,...

All fixed - that is lovely - and even better, I've managed to fix my database issues using myisamchk command - so I am now a totally happy bunny!

Thanks Till.

Max
Forum: Installation/Configuration 19th October 2011, 12:55
Replies: 3
Views: 1,674
Posted By maxeaves
Till - thank you very much for that; that is much...

Till - thank you very much for that; that is much appreciated.

Best Wishes


Max
Forum: Installation/Configuration 19th October 2011, 12:28
Replies: 3
Views: 1,674
Posted By maxeaves
MySQL root password

I need some help please with an ISPConfig that Till set-up - and it is mainly to do with the MySQL database that it is using.

I know that an ISPConfig was setup on the database concerned, but this...
Forum: Installation/Configuration 25th March 2011, 20:44
Replies: 1
Views: 878
Posted By maxeaves
its friday....and I cannot even sending a posting...

its friday....and I cannot even sending a posting on this forum.....I need sleep....

ignore me....its just madness....
Forum: Installation/Configuration 25th March 2011, 20:42
Replies: 1
Views: 878
Posted By maxeaves
Having problems with virtualhosts in Apache in ISPConfig

okay - after that somewhat ranty posting, I now know I need a local DNS server running on my ISPConfig box.....

I've asked my ISP to allow me to update the records for those zones....and I'll see...
Forum: Installation/Configuration 1st March 2011, 11:31
Replies: 5
Views: 1,410
Posted By maxeaves
oh god - the penny now drops - Sorry, this...

oh god - the penny now drops -

Sorry, this is my first time in setting up my own server for use with mail and my first time using postfix; I will give that a go and get back to you with my...
Forum: Installation/Configuration 28th February 2011, 21:17
Replies: 5
Views: 1,410
Posted By maxeaves
It is as though for some reason....this domain of...

It is as though for some reason....this domain of mine - is not actually in the list of approved final destinations, although all the DNS correctly point to this IP address. I've tried removing the...
Forum: Installation/Configuration 28th February 2011, 21:13
Replies: 5
Views: 1,410
Posted By maxeaves
Hi there, Yep - That failed.... ...

Hi there,

Yep - That failed....

Sanitised log output:

Feb 28 20:06:18 1400gtr postfix/smtp[5557]: 770913330120: to=<user@domain.co.uk>, relay=none, delay=0.01, delays=0/0/0/0, dsn=5.4.6,...
Forum: Installation/Configuration 28th February 2011, 20:50
Replies: 5
Views: 1,410
Posted By maxeaves
Having lots of problems with Postfix not delivering message

Dear All,

I've just come off an old Plesk server, and have talking the drop in building my own webserver and mailserver using ISPConfig. I followed the instructions on the main site for building...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.