Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 35
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Br8knitOFF
Forum: Installation/Configuration 19th October 2010, 15:58
Replies: 4
Views: 1,895
Posted By Br8knitOFF
Simon, Make sure you don't have 'Use Secure...

Simon,
Make sure you don't have 'Use Secure Authentication' checked for your SMTP server.

Email address is your user name and use STARTTLS.

Also, for the 'relay access denied', make sure you...
Forum: Installation/Configuration 19th October 2010, 00:45
Replies: 8
Views: 1,820
Posted By Br8knitOFF
Till, Found the problem. While...

Till,
Found the problem.

While investigating a postfix timeout error, my provider was poking around inside my VM and did an 'update-rc.d cron remove' because the VM was hanging upon reboot.
...
Forum: Installation/Configuration 18th October 2010, 22:06
Replies: 8
Views: 1,820
Posted By Br8knitOFF
Till, Also, switched System, Server Config,...

Till,
Also, switched System, Server Config, server, server logging to debug, and still seeing nothing in /var/log/ispconfig/ispconfig.log.

Thanks,
//Todd
Forum: Installation/Configuration 18th October 2010, 21:43
Replies: 8
Views: 1,820
Posted By Br8knitOFF
Till, Another strange thing is that in...

Till,
Another strange thing is that in monitoring, it's showing data from back on 10/13/10.
Forum: Installation/Configuration 18th October 2010, 20:41
Replies: 8
Views: 1,820
Posted By Br8knitOFF
Hmmm- no. Machine resolves and gets a reply from...

Hmmm- no. Machine resolves and gets a reply from localhost correctly:

lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1/128...
Forum: Installation/Configuration 18th October 2010, 20:26
Replies: 8
Views: 1,820
Posted By Br8knitOFF
Till, Just double-checked the mysql root pwd...

Till,
Just double-checked the mysql root pwd inside '/usr/local/ispconfig/server/lib/mysql_clientdb.conf' and it was correct...

Thanks,
//Todd
Forum: Installation/Configuration 18th October 2010, 20:23
Replies: 8
Views: 1,820
Posted By Br8knitOFF
No- haven't changed mysql root pwd. However-...

No- haven't changed mysql root pwd.

However- another strange thing is that I guess my provider rebooted my XEN VM, which is the one running ISPConfig and apache didn't start up.

However, I've...
Forum: Installation/Configuration 18th October 2010, 18:49
Replies: 8
Views: 1,820
Posted By Br8knitOFF
ISPConfig 3.0.2.2

Build new Debian Lenny Perfect Server about a month ago, using Falko's excellent guides, and everything has been great. I successfully migrated all of my clients and about 15 DB's over.

However,...
Forum: Installation/Configuration 29th March 2010, 15:56
Replies: 4
Views: 6,829
Posted By Br8knitOFF
Falko, As usual, you came through BIG time-...

Falko,
As usual, you came through BIG time- thank you so much!

I ran into this problem once before a LONG time ago, but couldn't for the life of me remember what the fix was.

Popped into...
Forum: Installation/Configuration 29th March 2010, 13:56
Replies: 16
Views: 5,484
Posted By Br8knitOFF
I have a similar problem, except it continues to...

I have a similar problem, except it continues to add the domain WITH the www host portion, thus causing all inbound mail to be rejected... very frustrating!

However, if I change the settings for...
Forum: Installation/Configuration 27th March 2010, 15:31
Replies: 4
Views: 6,829
Posted By Br8knitOFF
/etc/postfix/local-host-names again

Been looking around for a solution for my problem and have seen a lot of suggestions and similar problems, but nothing appears to be a fix.

Brand new ISPConfig system (2.2.35) running on debian...
Forum: Installation/Configuration 24th September 2008, 17:58
Replies: 19
Views: 9,824
Posted By Br8knitOFF
Falko, Thanks again for your time and effort. ...

Falko,
Thanks again for your time and effort.

I got my system rockin' again. I backed up my db's, webroot and ran the uninstall.

While it did remove *most* everything, I cleaned up everything...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2008, 19:59
Replies: 19
Views: 9,824
Posted By Br8knitOFF
Falko, What would you suggest as the...

Falko,
What would you suggest as the easiest/quickest way to fix this by re-migrating everything over?

I have the hardware the old working installation is installed on sitting here in my office,...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2008, 14:57
Replies: 19
Views: 9,824
Posted By Br8knitOFF
Okay- cert stuff is fixed. Didn't do a...

Okay- cert stuff is fixed.

Didn't do a self-signed cert, though...

[Fri Sep 19 07:53:07 2008] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Fri Sep 19 07:53:13 2008] [notice] Apache configured --...
Forum: Installation/Configuration 18th September 2008, 22:15
Replies: 19
Views: 9,824
Posted By Br8knitOFF
Yes- will fix the cert stuff tonight. I...

Yes- will fix the cert stuff tonight.

I fixed the bind problem- VERY strange, but after deleting an odd CNAME record in the zone file in question, it loaded good.

I don't remember if I added...
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 17:50
Replies: 19
Views: 9,824
Posted By Br8knitOFF
Yes- look like most of them are ca errors: ...

Yes- look like most of them are ca errors:

[Tue Sep 16 06:08:04 2008] [error] mod_ssl: SSL handshake failed (server liasis.5minutemajor.net:81, client 24.28.4.49) (OpenSSL library error follows)...
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 03:02
Replies: 17
Views: 5,022
Posted By Br8knitOFF
Okay- couple of things: 1. Looks like the...

Okay- couple of things:

1. Looks like the IP address you're using for your MX record is blacklisted by at least AT&T, and most likely others. That will certainly contribute to email problems. ...
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 01:14
Replies: 17
Views: 5,022
Posted By Br8knitOFF
Okay- tail your mail.log, and send yourself...

Okay- tail your mail.log, and send yourself something.

Need to see what postfix is saying about the inbound mail, where/what it's handing it off to, etc. to track the problem down.

'tail -f...
Forum: Installation/Configuration 17th September 2008, 00:27
Replies: 17
Views: 5,022
Posted By Br8knitOFF
What is the domain name? Do you have MX records...

What is the domain name? Do you have MX records setup that point to your new server? If so, do you have a firewall in front of it? If so, do you have tcp 25 open and pointing to it?

//Todd
Forum: Installation/Configuration 16th September 2008, 23:47
Replies: 5
Views: 8,448
Posted By Br8knitOFF
Try the username created by ISPConfig for that...

Try the username created by ISPConfig for that user. (i.e. web4_postmaster)

Take a look at your /etc/passwd for the actual user name...

//Todd
Forum: Installation/Configuration 16th September 2008, 23:44
Replies: 17
Views: 5,022
Posted By Br8knitOFF
Then you're good to go. web2_sales2 is the...

Then you're good to go.

web2_sales2 is the user name that email account needs to use to authenticate...

//Todd
Forum: Installation/Configuration 16th September 2008, 22:52
Replies: 17
Views: 5,022
Posted By Br8knitOFF
Not exactly. Did you actually try to...

Not exactly.

Did you actually try to authenticate a session via telnet localhost 25?

Try the telnet localhost at port 25, and go through to try to authenticate as in that link- line begins...
Forum: Installation/Configuration 16th September 2008, 22:23
Replies: 5
Views: 8,448
Posted By Br8knitOFF
The second entry gets added by ispconfig- I'd...

The second entry gets added by ispconfig- I'd comment out the first one.

Have you tried this:
http://www.postfix.org/SASL_README.html#server_test

Also- ditch Outlook Express. It's a sorry...
Forum: Installation/Configuration 16th September 2008, 22:18
Replies: 17
Views: 5,022
Posted By Br8knitOFF
Have you already tried this to confirm your sasl...

Have you already tried this to confirm your sasl config is good:
http://www.postfix.org/SASL_README.html#server_test

Also- check this thread.
...
Forum: Installation/Configuration 16th September 2008, 22:03
Replies: 17
Views: 5,022
Posted By Br8knitOFF
What are you using to test? At what point does...

What are you using to test? At what point does it fail? Is your server kicking back errors?

What does your mail.log report?

//Todd
Showing results 1 to 25 of 35

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.