Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 30
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: justjim
Forum: HOWTO-Related Questions 15th June 2007, 19:31
Replies: 1
Views: 2,384
Posted By justjim
The Perfect Setup - Regular Maintenance?

I'm currently running the SUSE 9.3 Perfect Setup.
Everything has been running fine for quite a while now. But I'm curious as to what I should be doing on a regular basis to keep this system running...
Forum: HOWTO-Related Questions 14th July 2006, 07:15
Replies: 6
Views: 3,153
Posted By justjim
Unknown filter was not added: PHP

OK, I changed the alloted size limit for one of my sites and haven't seen the following again:
Unknown filter was not added: PHP

However, I am still seeing many occurances of:
Destroying config...
Forum: HOWTO-Related Questions 13th July 2006, 17:50
Replies: 6
Views: 3,153
Posted By justjim
Unknown filter was not added: PHP

What setting do I need to change for one of my sites?
Thanks!
Forum: HOWTO-Related Questions 13th July 2006, 03:01
Replies: 6
Views: 3,153
Posted By justjim
Unknown filter was not added: PHP

Falko,

I already tried this it made no difference for either error.
I am still getting lots of the following two lines in my appache log:

[error] an unknown filter was not added: PHP
&...
Forum: HOWTO-Related Questions 11th July 2006, 23:53
Replies: 6
Views: 3,153
Posted By justjim
Unknown filter was not added: PHP

Hello,

I recently started having this show up in my Apache logs:

Creating new config (0x818b9a8) for (null)
Getting safe_mode=0 for 0x818b9a8 (0)
Merge dir (0x80f4b50) (0x818b9a8)
Merge dir...
Forum: HOWTO-Related Questions 10th July 2006, 20:41
Replies: 1
Views: 6,262
Posted By justjim
550-Verification failed

Most of the time my email works for both incoming and outgoing. However, occassionally I will receive the following message...

Note: I have already created an A record and MX record with my host...
Forum: General 6th July 2006, 03:32
Replies: 24
Views: 7,328
Posted By justjim
My Backup List

Falko,

Thanks for your reply. However, I have already reviewed all of these files. These all refer to the setup of an additional system or server for backup and redundancy purposes.

What I want...
Forum: General 4th July 2006, 04:43
Replies: 24
Views: 7,328
Posted By justjim
My Backup List

What changes would I need to make to this script to make it write out to a USB hard drive instead of burning to a CD/DVD?

Also, does this script backup all system data including the ISPCONFIG...
Forum: HOWTO-Related Questions 4th July 2006, 04:11
Replies: 2
Views: 3,646
Posted By justjim
How Do I Set Up A USB Drive for Backups?

Hello,

I finally got everything working correct on my server, so now I would like to begin performing backups regularly. I purchased a 160GB USB HDD for this purpose, but I'm having troubles...
Forum: HOWTO-Related Questions 27th June 2006, 04:19
Replies: 18
Views: 6,788
Posted By justjim
Mail Errors - Ubuntu "Perfect" Setup

Hello,

Creating the "A" record for server1.greatgolfswing.com corrected this problem.

Thanks again for your help!
Best wishes!

- Jim
Forum: HOWTO-Related Questions 27th June 2006, 01:46
Replies: 18
Views: 6,788
Posted By justjim
Mail Errors - Ubuntu "Perfect" Setup

Falko,

Thanks for your reply! Which previous post are you referring to? I could not find one that mentions this!

OK! I have created an A record for server1.greatgolfswing.com
I will try this...
Forum: HOWTO-Related Questions 25th June 2006, 18:21
Replies: 18
Views: 6,788
Posted By justjim
Mail Errors - Ubuntu "Perfect" Setup

I tried both of these options, but neither worked. As a last resort, I uninstalled Ubuntu and reloaded my server with SUSE 9.3. Now, instead of the error reporting:...
Forum: HOWTO-Related Questions 23rd June 2006, 01:46
Replies: 18
Views: 6,788
Posted By justjim
Mail Errors - Ubuntu "Perfect" Setup

Here is the contents of that file:

root:x:0:0:root:/root:/bin/bash
daemon:x:1:1:daemon:/usr/sbin:/bin/sh
bin:x:2:2:bin:/bin:/bin/sh
sys:x:3:3:sys:/dev:/bin/sh...
Forum: HOWTO-Related Questions 22nd June 2006, 03:34
Replies: 18
Views: 6,788
Posted By justjim
Mair Errors - Ubuntu "Perfect" Setup

Where are the user's home directories established?

I only have two users set up on the system (root & admin), plus another two setup within ISPConfig (jdstockton4 & testclient). I'm not aware of...
Forum: HOWTO-Related Questions 21st June 2006, 03:27
Replies: 18
Views: 6,788
Posted By justjim
Default Mail Errors - Ubuntu "Perfect" Setup

Here is the output of ls -la /var/www:

total 32
drwxr-xr-x 8 root root 4096 2006-06-10 12:06 .
drwxr-xr-x 16 root root 4096 2006-05-29 15:42 ..
drwxr-xr-x 2 root root...
Forum: HOWTO-Related Questions 20th June 2006, 01:32
Replies: 18
Views: 6,788
Posted By justjim
Mail Errors - Ubuntu "Perfect" Setup

Yes, I do have ISPConfig installed.

- Jim
Forum: HOWTO-Related Questions 19th June 2006, 05:41
Replies: 18
Views: 6,788
Posted By justjim
Mail Errors - Ubuntu "Perfect" Setup

I guess I'm not following what you are instructing:

When I do a ps aux, I get what is in the attached file:

-----------------------------------------
What am I looking for here?

Also, which...
Forum: HOWTO-Related Questions 18th June 2006, 02:22
Replies: 11
Views: 29,037
Posted By justjim
Captcha images not displaying

I was able to get this problem resolved today!

It was a path problem. The really odd thing about it was that the script that I was having problems with works perfectly on my other professionally...
Forum: HOWTO-Related Questions 18th June 2006, 02:18
Replies: 18
Views: 6,788
Posted By justjim
Mail Errors - Ubuntu "Perfect" Setup

I seem to be running into occasional problems where scripts work on my sites that are professionally hosted, but they don't seem to work correctly on my Ubuntu "Perfect" server.

Here is my latest...
Forum: HOWTO-Related Questions 17th June 2006, 02:26
Replies: 11
Views: 29,037
Posted By justjim
Captcha images not displaying

I removed the ";" symbol in from of the following line of the php.ini file:
extension=php_gd2.dll

As far as I can tell, the other packages are also installed.
Any other ideas?

Thanks again!
Forum: HOWTO-Related Questions 16th June 2006, 02:23
Replies: 11
Views: 29,037
Posted By justjim
Captcha Images not displaying

I have installed php4-gd and php5-gd.

Which log would I find errors concerning this?
In /var/log/apahe2/error.log I am seeing a lot of errors saying:
[error] an unknown filter was not added: php...
Forum: HOWTO-Related Questions 15th June 2006, 04:49
Replies: 11
Views: 29,037
Posted By justjim
Captcha Images not displaying

Falko,

Thanks for replying.
Captcha images are those garbled images that are displayed when you need to confirm an item to prove that the request is by a human instead of being auto-generated.
...
Forum: HOWTO-Related Questions 13th June 2006, 19:51
Replies: 11
Views: 29,037
Posted By justjim
Captcha Images not displaying!

Hello,
I have a web site with captcha enabled and everything works when I have the site hosted through my provider.

However, when I set the site up on my Ubuntu "Perfect" system, the captcha...
Forum: Installation/Configuration 11th December 2005, 17:37
Replies: 26
Views: 9,009
Posted By justjim
OK. I appreciate the assistance. How do I go...

OK. I appreciate the assistance.

How do I go about doing this?:
"The only other solution might be that you create an IP based vhost for port 5555 manually in your httpd.conf that points to the...
Forum: Installation/Configuration 11th December 2005, 04:59
Replies: 26
Views: 9,009
Posted By justjim
That's exactly what I've tried explaining...

That's exactly what I've tried explaining already!

My ISP blocks port 80. Therefore, my domain host is forwarding everything destined for www.greatgolfswing.com to http://70.187.21.206:5555/

I...
Showing results 1 to 25 of 30

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.