Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 82
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: arraken
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 14th April 2014, 11:34
Replies: 9
Views: 204
Posted By arraken
Hi! Yes, I created the 000default website in...

Hi!

Yes, I created the 000default website in ISPConfig - this is the vhost for it. I thought that is the way to do it.

I also have a default vhost of nginx. The file ist just called "default"....
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 11th April 2014, 22:04
Replies: 9
Views: 204
Posted By arraken
contents of 000default.tld.vhost server { ...

contents of 000default.tld.vhost

server {
listen 1.2.3.4:80;


server_name 000default.at www.000default.at;

root /var/www/000default.at/web;
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 11th April 2014, 15:09
Replies: 9
Views: 204
Posted By arraken
I have still been unable to solve this problem. I...

I have still been unable to solve this problem. I also found out that when I type the IP address of my webserver into the browser, i also get redirected to the client's domain.

Here is the vhost...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th April 2014, 19:04
Replies: 9
Views: 204
Posted By arraken
well, that didn't really work: when I choose the...

well, that didn't really work: when I choose the IP in my 000default.tld domain, every domain on my server suddenly pointed to this domain. I quickly selected the IP instead of * for every website...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th April 2014, 18:47
Replies: 9
Views: 204
Posted By arraken
Ok, it partially works. All my websites use * as...

Ok, it partially works. All my websites use * as ipv4 address. When i use * in my 000default.tld website, I still get redirected to the client's website strangely.

But when i manually edit the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th April 2014, 17:43
Replies: 9
Views: 204
Posted By arraken
nginx default domain

Hi!

When I visit a domain that points to my webserver, but has no website created in ISPConfig, I get redirected to a site that belongs to a client.

I found some posts about apache which...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 3rd April 2014, 13:41
Replies: 1
Views: 151
Posted By arraken
move emails between servers

Hi!

I have a question regarding the transfer of emails between servers.

I have a client on an old ispconfig3 server with courier installed. I want to move the client to a new server with...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 3rd April 2014, 10:49
Replies: 7
Views: 161
Posted By arraken
Hi! I have a similar problem, but with...

Hi!

I have a similar problem, but with nginx. When I visit a domain that points to my webserver, but has no website in ISPConfig, I get redirected to a site that belongs to a client.

You said...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 27th March 2014, 09:07
Replies: 14
Views: 479
Posted By arraken
Hi till, I already tried to delete the...

Hi till,

I already tried to delete the .ispconfig_lock. The problem is, that afterwards, the aps install function gets started again, and the problem repeats. So the problem seems to be that the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 27th March 2014, 08:18
Replies: 14
Views: 479
Posted By arraken
Ok, one day later, i still get the same errors in...

Ok, one day later, i still get the same errors in my log every 10 seconds:

26.03.2014-20:15 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.03.2014-20:15 - DEBUG -...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 26th March 2014, 20:26
Replies: 14
Views: 479
Posted By arraken
Hi! the aps plugin seems to be installed:...

Hi!

the aps plugin seems to be installed: here's the output of ls /usr/local/ispconfig/server/plugins-enabled/

apps_vhost_plugin.inc.php cron_jailkit_plugin.inc.php ...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 26th March 2014, 14:16
Replies: 14
Views: 479
Posted By arraken
Hi! I still can't install packages with APS...

Hi!

I still can't install packages with APS installer - on none of my nginx ispconfig servers. When i set the ispconfig log level to debug, I only get the following output when I try to do an...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 14th March 2014, 13:58
Replies: 6
Views: 670
Posted By arraken
Ok, I did some additional configuration to make...

Ok, I did some additional configuration to make it work for my phpmyadmin and roundcube interfaces as well. Here's my configuration that let's my users connect to the following urls:
...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 14th March 2014, 10:56
Replies: 6
Views: 670
Posted By arraken
Ok, I'm having a first success with this nginx...

Ok, I'm having a first success with this nginx directive:

location / {
proxy_pass http://ispconfig.mydomain.tld:8080/;
proxy_set_header X-Real-IP $remote_addr;
# original host...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 14th March 2014, 10:02
Replies: 6
Views: 670
Posted By arraken
Ok, after i successfully handled this in apache,...

Ok, after i successfully handled this in apache, I need to achieve the same configuration in nginx...

So, to reiterate: I want to be able to access the ISPConfig admin panel via...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 11th March 2014, 15:15
Replies: 3
Views: 396
Posted By arraken
Hi, Yes, the user is a member of the admin...

Hi,

Yes, the user is a member of the admin group, and has admin as default. It still doesn't work however. It's not that big of a deal at the moment, but is it planned to add that feature in the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 11th March 2014, 12:09
Replies: 3
Views: 396
Posted By arraken
admin user cannot use "login as client" function

Hi!

I just created a new ISPConfig user, and gave him admin rights under "System -> User Management -> CP Users -> Type = admin".

However, this user cannot use the function "login as..." under...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 10th March 2014, 09:56
Replies: 14
Views: 479
Posted By arraken
1. Yes, folder rights are correct 2. How can i...

1. Yes, folder rights are correct
2. How can i check if ispconfig php is running as user ispconfig?
3. Curl php module is installed. Can I test if it is working somehow?
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 10th March 2014, 09:32
Replies: 14
Views: 479
Posted By arraken
I think I found the problem, and you are right -...

I think I found the problem, and you are right - the filesystem and db are out of sync: the "/usr/local/ispconfig/server/aps_packages" folder is empty, but the table "aps_packages" has 158 entries. I...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 10th March 2014, 09:19
Replies: 14
Views: 479
Posted By arraken
there is also no database created, and no files...

there is also no database created, and no files are added to the webfolder.
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 10th March 2014, 09:17
Replies: 14
Views: 479
Posted By arraken
no, there are no installed packages listed

no, there are no installed packages listed
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 10th March 2014, 08:40
Replies: 14
Views: 479
Posted By arraken
APS Installer not installing packages - no error message

Hi!

I just reinstalled my ispconfig master server (switched from apache to nginx). After reconnecting the slave servers, the main functions seem to work, however the APS installer does not.
...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 5th March 2014, 14:49
Replies: 7
Views: 973
Posted By arraken
Haha, sorry, I didn't see you already replied to...

Haha, sorry, I didn't see you already replied to my post with the same solution I found! :)

So the only question remaining is: how can I make the changes in the vhost file permanent, so they don't...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 5th March 2014, 14:39
Replies: 7
Views: 973
Posted By arraken
Ok, it seems I solved this: In the vhost...

Ok, it seems I solved this:

In the vhost file, I had to apply the following redirect rule "RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/php5-fcgi/". This was discussed in connection with subdomains here:
...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 5th March 2014, 13:17
Replies: 7
Views: 973
Posted By arraken
Some additional Information: If I set apache...

Some additional Information:
If I set apache log-level to debug, I get the following results in the error.log:

[Wed Mar 05 13:09:58 2014] [debug] core.c(3112): [client 1.2.3.4] r->uri =...
Showing results 1 to 25 of 82

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.