Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 31
Search took 0.06 seconds.
Search: Posts Made By: t_ras
Forum: Installation/Configuration 21st July 2009, 10:44
Replies: 2
Views: 1,539
Posted By t_ras
Thanks, and it seemt it started filtering it...

Thanks, and it seemt it started filtering it indeed.
Forum: Installation/Configuration 20th July 2009, 20:23
Replies: 2
Views: 1,539
Posted By t_ras
Using content filter

I want to filter all messages with subject "You've received a greeting ecard". How can I do ti through content filter/

Also, BTW, is there some userguide for Ispconfig3? (I found only for 2)
Forum: Installation/Configuration 14th July 2009, 08:51
Replies: 7
Views: 1,410
Posted By t_ras
hooo, I got it now, these are virtual users!! ...

hooo, I got it now, these are virtual users!!
Thanks
Forum: Installation/Configuration 14th July 2009, 08:49
Replies: 7
Views: 1,410
Posted By t_ras
I want to log in only with user (as I used to do...

I want to log in only with user (as I used to do with ispconfig2).
and thanks for the help :)
Forum: Installation/Configuration 14th July 2009, 08:47
Replies: 7
Views: 1,410
Posted By t_ras
OK, it works through telnet 110, with domain....

OK, it works through telnet 110, with domain. Still any way to work just with user?
Forum: Installation/Configuration 14th July 2009, 08:44
Replies: 7
Views: 1,410
Posted By t_ras
Brilliant! it works from squirrelmail,thank you!...

Brilliant! it works from squirrelmail,thank you!
but how do I log through pop3 or IMAP from an external client then,also with domain?
Any way to change this?
Forum: Installation/Configuration 14th July 2009, 08:36
Replies: 7
Views: 1,410
Posted By t_ras
log in fails for mail for all users

Kubuntu 9.04 ispconfig3
Just finished installation through "perfect setup" howto.
I created a new mailbox, but doesn't matter is I try to login through squirrelmail or telnet to 110 or use and...
Forum: Installation/Configuration 8th March 2009, 11:42
Replies: 2
Views: 2,132
Posted By t_ras
Thumbs up Ok, After several times of deleting and...

Ok,
After several times of deleting and retrying the oveus did it:

apt-get udpate
apt-get upgrade
apt-get install -f
Forum: Installation/Configuration 8th March 2009, 09:43
Replies: 2
Views: 2,132
Posted By t_ras
I see also that files where not created in root...

I see also that files where not created in root (only the ispconfig folder)
Forum: Installation/Configuration 8th March 2009, 08:59
Replies: 2
Views: 2,132
Posted By t_ras
Unhappy installation gets sigmantation foult on PHP

Athalon 64bit, Ubuntu 8.10, ISPConfig 2.2.29, GCC 4:4.3.1-1 Ubuntu2

I installed everything required properly through this (http://www.howtoforge.com/perfect-server-ubuntu-8.10) howto. All went...
Forum: Installation/Configuration 7th May 2008, 15:30
Replies: 5
Views: 2,971
Posted By t_ras
OK, I hacked ispconfig_isp_user.lib.php to not...

OK, I hacked ispconfig_isp_user.lib.php to not check is users exists and it worked. lets hoep it doesn't mean any troubles...
Forum: Installation/Configuration 7th May 2008, 14:35
Replies: 5
Views: 2,971
Posted By t_ras
It is also not in...

It is also not in /home/admispconfig/ispconfig/users or /etc/passwd
Forum: Installation/Configuration 6th May 2008, 21:59
Replies: 5
Views: 2,971
Posted By t_ras
BTW it is also not in virtusertable

BTW it is also not in virtusertable
Forum: Installation/Configuration 6th May 2008, 21:14
Replies: 5
Views: 2,971
Posted By t_ras
ISPC making me mad!

Ubuntu8.04,AMD64
I added a user with the right email address but wrong username. I deleted it, also emptied recycle bin.
The user is not in any table I could find in the MySQL server, it does not...
Forum: Installation/Configuration 7th November 2006, 18:41
Replies: 1
Views: 2,718
Posted By t_ras
The Perfect Setup - SuSE 10.1 64 bit

I only found The Perfect Setup - SuSE 10.1 32 bit, is it not relevant to 64 bit?
Forum: General 8th July 2006, 09:48
Replies: 10
Views: 3,901
Posted By t_ras
no, I deleted from there too.

no, I deleted from there too.
Forum: General 8th July 2006, 09:18
Replies: 10
Views: 3,901
Posted By t_ras
nope, I tryed that too...

nope, I tryed that too...
Forum: General 7th July 2006, 19:35
Replies: 10
Views: 3,901
Posted By t_ras
cant create user

after giving up trying to get mail for a local user I decided to delete the user and create it as vuser in a site in ISPConfig, but every time itryed to create it, it says it allready exist.
I...
Forum: Installation/Configuration 30th June 2006, 12:54
Replies: 3
Views: 6,030
Posted By t_ras
Thanks for quick replay! I tryed...

Thanks for quick replay!

I tryed "maildirmake Maildir" and it creates maildir, but I still don't get mail.
I tryed sending from telnet 25 and resieving from telnet 110,
sending seems to be ok,...
Forum: Installation/Configuration 30th June 2006, 12:11
Replies: 3
Views: 6,030
Posted By t_ras
maildir not created

Hi to all
I have a problem;

I did "perfect installation for ubunto 6.06" or something like this, on AMD64 machine.
now I can send mail (with TLS) virutal users (created via ISPconfig) can get...
Forum: Installation/Configuration 23rd June 2006, 10:57
Replies: 7
Views: 5,209
Posted By t_ras
Now I dont get it even in port 81, should I have...

Now I dont get it even in port 81, should I have a diferent IP for apache if I use port 80?
Forum: Installation/Configuration 12th June 2006, 20:56
Replies: 7
Views: 5,209
Posted By t_ras
thanks, I havnt install yet but I will try

thanks, I havnt install yet but I will try
Forum: Installation/Configuration 11th June 2006, 20:49
Replies: 7
Views: 5,209
Posted By t_ras
running on port 80

How do I configure ISPConfig to run on port 80?

Thakns
Forum: Installation/Configuration 22nd February 2006, 20:26
Replies: 3
Views: 3,985
Posted By t_ras
Chain INBOUND (1 references) target prot...

Chain INBOUND (1 references)
target prot opt source destination
ACCEPT tcp -- anywhere anywhere state RELATED,ESTAB LISHED
ACCEPT udp -- ...
Forum: Installation/Configuration 22nd February 2006, 11:35
Replies: 3
Views: 3,985
Posted By t_ras
ports closed

I installed+uninstalled+resintalled ISPconfig and now I cant connect to port80/81.
I do have connection for other ports (25/110...)
I tryed installing firestarter and opening the ports, but it...
Showing results 1 to 25 of 31

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.