Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 89
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: thibotus01
Forum: Feature Requests 25th September 2013, 17:56
Replies: 1
Views: 691
Posted By thibotus01
Question ISPConfig monitor app for iOS?

Hi,

Are you planning to release the app on iOS ? Thanks
Forum: General 24th July 2011, 11:48
Replies: 1
Views: 715
Posted By thibotus01
Smile Problem solved: Had to "create certificate" and...

Problem solved: Had to "create certificate" and not "save certificate".
Forum: General 24th July 2011, 11:45
Replies: 1
Views: 715
Posted By thibotus01
SSL virtualhost not added

Hi,

When I Tick the "SSL" in the Web Domain option, The virtualhost for SSL is not added:

should be:
<IfModule mod_ssl.c>
###########################################################
# SSL...
Forum: Installation/Configuration 21st June 2011, 16:34
Replies: 7
Views: 1,609
Posted By thibotus01
Hum... That's what I thought but in default I got...

Hum... That's what I thought but in default I got :

<VirtualHost *:80>

If I put 443, all the websites will turn on https?
Forum: Installation/Configuration 21st June 2011, 16:07
Replies: 7
Views: 1,609
Posted By thibotus01
As I paste before, My default vhost for https is...

As I paste before, My default vhost for https is ispconfig. :confused:

error log : File does not exist: /usr/local/ispconfig/interface/web/phpmyadmin
Forum: Installation/Configuration 21st June 2011, 16:01
Replies: 7
Views: 1,609
Posted By thibotus01
Is it normal that I can't access to phpmyadmin...

Is it normal that I can't access to phpmyadmin via https ?

https = 404 (https://ispconfig.panel.com/phpmyadmin
http = works fine (http://ispconfig.panel.com/phpmyadmin)

I set the URL in the...
Forum: Installation/Configuration 21st June 2011, 10:51
Replies: 7
Views: 1,609
Posted By thibotus01
The panel has his own IP so it's fine. With...

The panel has his own IP so it's fine.

With SSL, it must be like this :

# Listen 80
NameVirtualHost *:80

<VirtualHost _default_:443>
Forum: Installation/Configuration 21st June 2011, 09:17
Replies: 7
Views: 1,609
Posted By thibotus01
Question Ispconfig panel Change to port 80

Hi,

I have just installed on default port 8080, but I'd like to change it to port 80, that I can access to the panel directly without ":8080".

How can I change this? I cannot find any correct...
Forum: Installation/Configuration 19th October 2010, 19:24
Replies: 25
Views: 6,021
Posted By thibotus01
Ca sent le français cet anglais ^^

Ca sent le français cet anglais ^^
Forum: Installation/Configuration 17th October 2010, 22:30
Replies: 25
Views: 6,021
Posted By thibotus01
I confirm the bug... I'll bet 100 euros :)

I confirm the bug... I'll bet 100 euros :)
Forum: Installation/Configuration 17th October 2010, 19:21
Replies: 25
Views: 6,021
Posted By thibotus01
I already fixed the problem when I announced on...

I already fixed the problem when I announced on the forum. I'll try again in few minutes... But I'm sure I have only changed the backup dir. I'm not that idiot.
Forum: Installation/Configuration 17th October 2010, 18:51
Replies: 25
Views: 6,021
Posted By thibotus01
Absoluetly not. I only change the backup folder...

Absoluetly not. I only change the backup folder exactly where you said... you should check your script maybe :o
Forum: Installation/Configuration 17th October 2010, 12:25
Replies: 25
Views: 6,021
Posted By thibotus01
it's always start like this before becoming much...

it's always start like this before becoming much expansive.

And the problem is not here, the problem is I have to buy something to get the information from a "free" open source project.
This...
Forum: Installation/Configuration 17th October 2010, 12:23
Replies: 25
Views: 6,021
Posted By thibotus01
Hum... I set /home/BACKUP in the server settings...

Hum... I set /home/BACKUP in the server settings like you said.

And it changed all directories in 000-apps.vhost :
/var/www with /home/

so I got this :


Starting web server:...
Forum: Installation/Configuration 17th October 2010, 12:09
Replies: 25
Views: 6,021
Posted By thibotus01
Thumbs down That's what I thought... And the manual is...

That's what I thought... And the manual is paid-for. No that much, but it's paid for, and it's like to make ISPCONFIG paid-for if we want to know how to use correctly.
Forum: Installation/Configuration 16th October 2010, 22:21
Replies: 25
Views: 6,021
Posted By thibotus01
Can we set the backup folder? /var/ is...

Can we set the backup folder?

/var/ is default folder, but my disk space is mostly in /home/ ...
Forum: Installation/Configuration 15th October 2010, 13:39
Replies: 25
Views: 6,021
Posted By thibotus01
Great, Thanks, I didn't have sudo. But it's...

Great, Thanks, I didn't have sudo.

But it's pitty that there is any information about the backup option. No error message, nothing and I have to open a topic for this... :cool:
Forum: Installation/Configuration 15th October 2010, 10:52
Replies: 25
Views: 6,021
Posted By thibotus01
3.0.3 - backup site not working?

Hi,

I'd like to test this new functionality, so I set a daily backup for one of my website, but I got nothing...

Checked in "backup" folder (webxx/backup), but there is nothing.

Where are...
Forum: General 13th October 2010, 11:29
Replies: 52
Views: 36,653
Posted By thibotus01
Hi, Thanks for this update! But I got the...

Hi,

Thanks for this update! But I got the same problem on each update...

can't restart Apache :

(98)Address already in use: make_sock: could not bind to address [::]:443
(98)Address already...
Forum: General 4th October 2010, 12:08
Replies: 18
Views: 4,295
Posted By thibotus01
Take a look on my last message. The rewrite...

Take a look on my last message.

The rewrite rule is in conflict with the wordpress rewrite system. And the problem will always be if you create "media" as a sub-domain with a website running...
Forum: General 4th October 2010, 11:54
Replies: 18
Views: 4,295
Posted By thibotus01
I found the problem ! Website running under...

I found the problem !

Website running under Wordpress, subdomain media.domain.com seems to be reserved and used by the CMS. By resulting a 403 error...

I tested twice on 2 websites running with...
Forum: General 3rd October 2010, 19:10
Replies: 18
Views: 4,295
Posted By thibotus01
The problem is still unsolved :/ I temporary...

The problem is still unsolved :/
I temporary use the "old rule".
Forum: Installation/Configuration 2nd October 2010, 12:15
Replies: 12
Views: 6,089
Posted By thibotus01
Hey, Can't get authentification either :( ...

Hey,

Can't get authentification either :(

I activated the debug, but I only have :


Edit : test & login.test & login.domain.fr work.
But : login.test.domain.fr doesn't work.
Forum: Feature Requests 13th September 2010, 14:30
Replies: 1
Views: 3,284
Posted By thibotus01
Lightbulb Alert after a failure restart of a service?

Hi,

Being alerted by a failure restart of a service would be cool.

If we edit website / DNS options, and ispconfig can't restart Apache / BIND for any reason, we don't receive any alert, and we...
Forum: General 12th August 2010, 09:04
Replies: 6
Views: 2,845
Posted By thibotus01
I migrate from MyDNS to BIND9. Problem solved...

I migrate from MyDNS to BIND9. Problem solved :cool:
Showing results 1 to 25 of 89

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.