Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: stanman
Forum: Installation/Configuration 24th October 2012, 23:25
Replies: 1
Views: 751
Posted By stanman
ispconfig2 new site not added

Hi,
I'm having an issue adding a new site to my ispconfig2 server.
It's running ubu 8.04 lts and is fairly old, but working.

After adding a new site, user and email alias. I don't see any...
Forum: Installation/Configuration 10th June 2012, 14:34
Replies: 1
Views: 1,215
Posted By stanman
Solved this... Turned out the admispconfig...

Solved this...

Turned out the admispconfig user can't edit /etc/passwd and /etc/group if there's no empty line at the end.... Well... I think so. I restored both files before and probably edited...
Forum: Installation/Configuration 10th June 2012, 00:20
Replies: 1
Views: 1,215
Posted By stanman
cannot add users

Hi,
In the admin gui, I can add a new user to an existing site, assign a name, an email address, everything.
However the user cannot logon to receive mail.
When I look into the...
Forum: Installation/Configuration 5th July 2009, 20:36
Replies: 8
Views: 2,832
Posted By stanman
Talking Till, Thanks for your help, i finally found...

Till,

Thanks for your help, i finally found out what was wrong. In /etc/postfix/transport I had to point to the internal server when the box was in my lan. Now it's in the data center I had to...
Forum: Installation/Configuration 5th July 2009, 18:23
Replies: 8
Views: 2,832
Posted By stanman
dig gives me the right ip for the subdomain. Mayb...

dig gives me the right ip for the subdomain. Mayb i can explain some more, so you could hopefully help me out of this.
first i had ispconfig running at my home location, forwarding mail to a...
Forum: Installation/Configuration 5th July 2009, 18:01
Replies: 8
Views: 2,832
Posted By stanman
i've deleted the cname and added an a record to...

i've deleted the cname and added an a record to point to the right ip.
The hostname doesn't appear in my /etc/hosts (so no wrong ip in there)

when i send an email the the subdomain, i can see in...
Forum: Installation/Configuration 5th July 2009, 17:22
Replies: 8
Views: 2,832
Posted By stanman
dns

Hmm... something is strange. I did that before, but it didn't work out. Now I've removed the A record an added a CNAME pointing to the new ip address. Stil in /var/log/mail.log postfix tries to send...
Forum: Installation/Configuration 4th July 2009, 02:39
Replies: 8
Views: 2,832
Posted By stanman
ispconfig postfix dns

Hi in here.
I've moved the ispconfig from one site to another. On one domain i forwarded to a different internal mailserver. Now i need to change that ip of empty ispconfig's/postfix' cache,...
Forum: HOWTO-Related Questions 12th June 2009, 08:49
Replies: 1
Views: 3,302
Posted By stanman
oh yes: when i connect to the mysql sa_bayes db,...

oh yes: when i connect to the mysql sa_bayes db, I can view the tables (which are empty ofcourse, but they're there and i can connect with the sa_user)
Forum: HOWTO-Related Questions 12th June 2009, 08:33
Replies: 1
Views: 3,302
Posted By stanman
Perfect SpamSnake p05, mysql connect

hi,
I'm trying the Perfect SpamSnake how to and everything is looking good.
Exept when I reach :

Now for recovering the bayes_dbm to bayes_sql.

sa-learn -p...
Forum: General 27th October 2008, 08:45
Replies: 78
Views: 107,684
Posted By stanman
ok, i'll keep on running 2 for the time being.

ok, i'll keep on running 2 for the time being.
Forum: General 26th October 2008, 23:56
Replies: 78
Views: 107,684
Posted By stanman
ispconfig 2.n.n. to 3.n.n.

What if i wanted to go an run 3.n.n., but i already have sites on a 2.n.n. ispconfig box? How difficult will it be to 'upgrade'?

(have just finished a ispconfig 2 migration from a physical server...
Forum: Installation/Configuration 15th October 2008, 23:59
Replies: 187
Views: 168,091
Posted By stanman
openvz and moving ispconfig

Hi,
On my openvz server with ubuntu-minimal i'm planning to migrate the physical ispconfig server. Could i do this using this post? Or are there any known differences?

Great tutorial
Forum: General 7th July 2008, 15:39
Replies: 13
Views: 4,879
Posted By stanman
thanks there. I've restarted apache2, because...

thanks there. I've restarted apache2, because httpd -t gave back a bad username $APACHE_RUN_USER...

now the site is showing the right content
Forum: General 7th July 2008, 15:31
Replies: 13
Views: 4,879
Posted By stanman
same here

strangest thing happend to me too... :(

I've installed ubuntu 8.04 LTS server (Hardy heron) and installed ISPConfig. It looks and feels great. But somehow, after adding a new site this site is...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.