Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: asovanek
Forum: General 20th June 2013, 14:52
Replies: 4
Views: 793
Posted By asovanek
It's correct. It creates database all fine.

It's correct. It creates database all fine.
Forum: General 20th June 2013, 14:28
Replies: 4
Views: 793
Posted By asovanek
Update. I reinstalled whole os again and followed...

Update. I reinstalled whole os again and followed the steps in this tutorial. http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-wheezy-apache2-bind-dovecot-ispconfig-3-p5

Still got the same...
Forum: General 19th June 2013, 18:54
Replies: 4
Views: 793
Posted By asovanek
Ispconfig 3 mysql user problem

I created a database user, and after login through phpmyadmin with root access I couldn't find new user created. I found the user in table of ispconfig database but it didn't creat a mysql user. Some...
Forum: General 11th June 2013, 16:21
Replies: 2
Views: 561
Posted By asovanek
Sorry for late reply i was on a trip. Yes I added...

Sorry for late reply i was on a trip. Yes I added ip, didn't select *
Forum: General 4th June 2013, 21:48
Replies: 0
Views: 409
Posted By asovanek
Apache2 VirtualHost problem

The problem is next.

I installed ispconfig 3, and it's superb. When i created first site, it all looked ok. But then it comes the problem when i created second site. If i try to access to the...
Forum: General 4th June 2013, 21:39
Replies: 2
Views: 561
Posted By asovanek
Apache2 VirtualHost problem

I have installed successfully ispconfig 3, and the problems are as follows. When i created first site, example firstsite.com. It's opening ok. But the problem is when i create second site...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.