Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: webcave
Forum: General 2nd January 2009, 19:34
Replies: 5
Views: 3,356
Posted By webcave
physical machine own server not vm ware or...

physical machine own server not vm ware or anything

its also Debian etch 4.0 64 bit
Forum: General 2nd January 2009, 07:08
Replies: 5
Views: 3,356
Posted By webcave
by physical you mean like I own the server right...

by physical you mean like I own the server right yeah and the whole server is set up with 800 clients and my site and I have the server ran from home
Forum: General 1st January 2009, 21:47
Replies: 5
Views: 3,356
Posted By webcave
Too Many files open

Hey,

Ive been running smooth for like 5 months now and the other day i kept getting forbidden errors so the error log shows



i have also increased the fs.file-max limit to 90000000 and it...
Forum: General 27th August 2008, 23:16
Replies: 2
Views: 2,118
Posted By webcave
Thanks for your help i got it! :D

Thanks for your help i got it! :D
Forum: General 27th August 2008, 06:54
Replies: 2
Views: 2,118
Posted By webcave
configuring the vhost

Hey i have configured my vhost to put this on all the vhost files

php_admin_value open_basedir /var/www/ads:/var/www/{WEB}
php_admin_value output_buffering 4098
php_admin_value auto_prepend_file...
Forum: Tips/Tricks/Mods 14th August 2008, 00:48
Replies: 13
Views: 7,042
Posted By webcave
I worked on this code some so here i have some...

I worked on this code some so here i have some good stuff for you :)

Ok first code i will give you is to not auto add it to every account but FORCE it on every account no matter what before they...
Forum: Installation/Configuration 12th August 2008, 18:40
Replies: 3
Views: 2,452
Posted By webcave
that changes the port which ispconfig runs on im...

that changes the port which ispconfig runs on im trying to get my site to run on port 82 :s


Error i get when trying to put it at :82

Invalid domain name: "webcave.org:82"

Next >>
Forum: Installation/Configuration 12th August 2008, 06:20
Replies: 3
Views: 2,452
Posted By webcave
Configuring HTTPD to run on port 82

Hello,

I need to run httpd on port 82 instead of port 80 because of fios issues. and i worked on it 3 hours so far i cant come up with any solution, i even tried adding it to vhost manually and...
Forum: General 11th August 2008, 18:11
Replies: 4
Views: 2,375
Posted By webcave
Ok i looked into that and there was a error with...

Ok i looked into that and there was a error with my coding so i fixed it works now:D
Forum: General 11th August 2008, 02:08
Replies: 4
Views: 2,375
Posted By webcave
yeah i know but i have the auto user signup and a...

yeah i know but i have the auto user signup and a user signs up and the virtual host needs to be refreshed
Forum: General 10th August 2008, 18:25
Replies: 4
Views: 2,375
Posted By webcave
Refrshing Vhost

Hello,

I have debian etch 4.0 64-bit and im having a bit of trouble refreshing the vhost is there a way i can make a cron to have it refresh ever 30 minutes or so?

any help would be greatly...
Forum: Installation/Configuration 6th August 2008, 21:29
Replies: 10
Views: 10,106
Posted By webcave
I reinstalled Centos more carefully and made sure...

I reinstalled Centos more carefully and made sure everything was for 64 bit took me a long time i installed centos about 8 times
Forum: Tips/Tricks/Mods 6th August 2008, 18:43
Replies: 179
Views: 101,097
Posted By webcave
I dont even know where to put the files :S its...

I dont even know where to put the files :S
its on CENTOS 5.2 so i put them in the /var/www/html dir and i get all these errors and have no idea what to put in the files for config can u help?
Forum: Tips/Tricks/Mods 6th August 2008, 06:32
Replies: 179
Views: 101,097
Posted By webcave
i dont really know how to install this any help...

i dont really know how to install this any help please :S?
Forum: General 1st August 2008, 17:09
Replies: 2
Views: 2,034
Posted By webcave
I cant seem to find where that check box is for...

I cant seem to find where that check box is for ssl

and i chenged everything in httpd.conf from port 81 to port 82 and restarted Apache and it dident work :S

Thanks in advance

EDIT: searched...
Forum: General 1st August 2008, 06:58
Replies: 2
Views: 2,034
Posted By webcave
How to change domain help please :)

Hey,

Im trying to figure out a couple of things and can anybody help me :)

1. How can i change the domain name (the www.whatever.com)

2. How can i dissable and enable SSL (https and http)
...
Forum: Installation/Configuration 1st August 2008, 06:26
Replies: 10
Views: 10,106
Posted By webcave
reinstalled centos and it works now this is great...

reinstalled centos and it works now this is great thanks for the snappy support till all my thanks to you :) :cool:
Forum: Installation/Configuration 1st August 2008, 03:38
Replies: 10
Views: 10,106
Posted By webcave
How would I go about installing the correct one...

How would I go about installing the correct one any links on info or do you know?
Forum: Installation/Configuration 30th July 2008, 23:17
Replies: 10
Views: 10,106
Posted By webcave
got passed that now this :( xecute.lo...

got passed that now this :(

xecute.lo sapi/apache/sapi_apache.lo sapi/apache/mod_php5.lo sapi/apache/php_apache.lo main/internal_functions.lo -lcrypt -lcrypt -lrt -lmysqlclient -lz -lresolv -lm...
Forum: Installation/Configuration 30th July 2008, 22:47
Replies: 10
Views: 10,106
Posted By webcave
ok i got passed that but now i have another...

ok i got passed that but now i have another problem


Configuring extensions
checking whether to enable LIBXML support... yes
checking libxml2 install dir... no
checking for xml2-config path......
Forum: Installation/Configuration 30th July 2008, 18:21
Replies: 10
Views: 10,106
Posted By webcave
its already installed yum install libxml ...

its already installed

yum install libxml
already installed

yum install libxml-devel
already installed
Forum: Installation/Configuration 30th July 2008, 08:50
Replies: 10
Views: 10,106
Posted By webcave
CentOS 5.2 Install line 888 fresh install

Hey guys i just followed the whole perfect guide thing and now i get this error on centos 5.2 and ideas?


---Configuring extensions---

checking whether to enable LIBXML support... yes...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.