Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: neilsaab
Forum: General 2nd February 2014, 21:46
Replies: 1
Views: 214
Posted By neilsaab
Recover emails

Hi, is there an easy way to recover emails from ISPConfig3? I've had to set up a new server from scratch and I've got all the sites back up and running, I can still access the drive of the old server...
Forum: Installation/Configuration 12th November 2013, 19:16
Replies: 7
Views: 245
Posted By neilsaab
I am also having issues with dns. Mine is only a...

I am also having issues with dns. Mine is only a single server setup at the mo with Fedora 15, but dns doesn't resolve if I use my name servers. Currently got other name servers pointing to the sites.
Forum: Installation/Configuration 9th April 2009, 18:00
Replies: 4
Views: 2,333
Posted By neilsaab
Thanks Falko, worked a treat. I knew it would be...

Thanks Falko, worked a treat. I knew it would be something silly I'd missed.
Forum: Installation/Configuration 8th April 2009, 15:59
Replies: 4
Views: 2,333
Posted By neilsaab
Thanks for the response. The strange...

Thanks for the response.

The strange hostname is due to Virgin. In order to use a static IP they insist on setting the hostname via dhcp.

Both hostname and hostname -f give...
Forum: Installation/Configuration 7th April 2009, 12:13
Replies: 4
Views: 2,333
Posted By neilsaab
Email Issues

Hi guys,

I am having some email issues with my installation of ispconfig 2.2.25. If I send an email to any of my users on any of my domains, the email obviously reaches the server but I then get...
Forum: Installation/Configuration 21st October 2008, 08:00
Replies: 2
Views: 2,117
Posted By neilsaab
Thank you for your reply. That was something I...

Thank you for your reply. That was something I tried yesterday and it didn't work. I tried again this morning and it has cleared the fault, so I guess the browser had it cached or something.
...
Forum: Installation/Configuration 20th October 2008, 15:30
Replies: 2
Views: 2,117
Posted By neilsaab
PHP and open_basedir fault

Hi Guys hope someone can help.

I have a Fedora8 server running with ISPConfig on and all was working well. I installed MyPhpAdmin through the update page and now I get this fault on a website that...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.