Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 23 of 23
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Txchaser
Forum: Installation/Configuration 19th May 2008, 15:20
Replies: 5
Views: 3,188
Posted By Txchaser
Attached are the error logs as of this morning....

Attached are the error logs as of this morning. Couple of thigs stick out to me.
mail.err - May 18 12:21:20 svr1 imapd: authentication error: No such file or directory

Not sure where to find this...
Forum: Installation/Configuration 18th May 2008, 17:07
Replies: 5
Views: 3,188
Posted By Txchaser
Looks like renaming the file correctly I am now...

Looks like renaming the file correctly I am now able to check and recieve mail to my server from outside services. But when sending mail from server to outside service it still acts like it sends...
Forum: Installation/Configuration 18th May 2008, 16:59
Replies: 5
Views: 3,188
Posted By Txchaser
I have followed the gude and made sure to set up...

I have followed the gude and made sure to set up users and still having the same trouble. I have also looked at a few other post on the net and can not find where the porblem may lie. In mail.err log...
Forum: Installation/Configuration 16th May 2008, 21:39
Replies: 5
Views: 3,188
Posted By Txchaser
Mail service on Suse 10.3 something wrong

I followed falko's how to on installing opensuse 10.3 and have gotten past a few problems that I ran into. I have not installed ISPconfig and plan not to. But, I have installed SquirrelMail as well...
Forum: Installation/Configuration 18th April 2008, 01:05
Replies: 20
Views: 12,008
Posted By Txchaser
Well after hours and countless fresh installs of...

Well after hours and countless fresh installs of the OS I have finally made it through the mysql install. As Olli was saying it didnt seem like mysql was starting up which might have been but we got...
Forum: Installation/Configuration 17th April 2008, 20:27
Replies: 20
Views: 12,008
Posted By Txchaser
Yes apparmor turned off still getting the same...

Yes apparmor turned off still getting the same thing also another question, now scince this is the 4th time on fresh install about to be a 5t it looks like, mysql is looking for socket in...
Forum: Installation/Configuration 16th April 2008, 21:57
Replies: 20
Views: 12,008
Posted By Txchaser
The how-to I am refering to is the one posted by...

The how-to I am refering to is the one posted by falko http://www.howtoforge.com/perfect_server_opensuse10.3_p4
Forum: Installation/Configuration 16th April 2008, 19:19
Replies: 20
Views: 12,008
Posted By Txchaser
Hi Olli I decided I would start all over with...

Hi Olli
I decided I would start all over with fresh install from begining re-install OS and everything. I have no problems following the how-to but when it coes to installing mysql I get the...
Forum: Installation/Configuration 16th April 2008, 14:35
Replies: 20
Views: 12,008
Posted By Txchaser
Hey olli thanks for all of your help I belive I...

Hey olli thanks for all of your help I belive I have messed up somewhere and am wanting to know if there is a way to delete the mysql install and start with fresh install following the how-to and the...
Forum: Installation/Configuration 16th April 2008, 13:02
Replies: 20
Views: 12,008
Posted By Txchaser
Have searched all through my server and cant seem...

Have searched all through my server and cant seem to locate my.cf ... and tried to do a find for it as well : find / -name
unless I overlooked it somewhere where would it be ?
Forum: Installation/Configuration 15th April 2008, 22:37
Replies: 20
Views: 12,008
Posted By Txchaser
hope this was the correct log file

mysqld log:
080415 12:41:23 mysqld started

InnoDB: The first specified data file ./ibdata1 did not exist:

InnoDB: a new database to be created!

080415 12:41:23 InnoDB: Setting file...
Forum: Installation/Configuration 15th April 2008, 20:30
Replies: 20
Views: 12,008
Posted By Txchaser
thanks for fast replies :)

svr1:~ # netstat -tap | grep mysql
svr1:~ #

This is all I get. Im not sure what is going on, I forgot to mention that this was another problem as well on one of the other installs I tried. It is...
Forum: Installation/Configuration 15th April 2008, 20:08
Replies: 20
Views: 12,008
Posted By Txchaser
output of ls -la /var/lib/mysql/

svr1:~ # ls -la /var/lib/mysql/
total 20548
drwxr-xr-x 6 mysql mysql 4096 Apr 10 09:58 .
drwxr-xr-x 29 root root 4096 Apr 15 11:02 ..
drwx------ 2 mysql mysql 4096 Apr 10 09:58...
Forum: Installation/Configuration 15th April 2008, 19:33
Replies: 20
Views: 12,008
Posted By Txchaser
thanks for reply heres the output you were wanting

svr1:~ # cat /etc/my.cnf
# Example MySQL config file for medium systems.
#
# This is for a system with little memory (32M - 64M) where MySQL plays
# an important part, or systems up to 128M where...
Forum: Installation/Configuration 15th April 2008, 19:08
Replies: 20
Views: 12,008
Posted By Txchaser
Problem installing MySQL on suse 10.3

This is now the 3rd time I have wiped out and done a clean install of suse and keep running into the same poroblem when trying to install mysql.
I get as far as inputting the admin. pass once i try...
Forum: Installation/Configuration 13th April 2008, 20:41
Replies: 11
Views: 8,727
Posted By Txchaser
I have run the code : postmap...

I have run the code : postmap /etc/postfix/virtusertable
and restarted postfix. When trying to get the out put of : ls -la /var/spool/postfix/etc/postfix
this is what I get: ls: cannot access...
Forum: Installation/Configuration 12th April 2008, 17:52
Replies: 11
Views: 8,727
Posted By Txchaser
output of ls -la /etc/postfix

svr1:~ # ls -la /etc/postfix
total 396
drwxr-xr-x 3 root root 4096 Apr 11 19:12 .
drwxr-xr-x 79 root root 12288 Apr 11 23:59 ..
-rw-r--r-- 1 root root 11942 Nov 25 2006 LICENSE
-rw-r--r-- 1...
Forum: Installation/Configuration 11th April 2008, 18:00
Replies: 11
Views: 8,727
Posted By Txchaser
Question Still no luck

sry took a while to reply I have been away. I tried starting the posfix like you had said and still no luck on sending an e-mail out to anyone. Anything else I should check?
Forum: Installation/Configuration 5th April 2008, 23:58
Replies: 11
Views: 8,727
Posted By Txchaser
error log from past couple days

ok think i found the right error log. Here is what it shows from the last couple of days. This is from mail.err log -- mail.info is attached


Apr 3 09:56:22 linux postfix/postfix-script:...
Forum: Installation/Configuration 4th April 2008, 16:52
Replies: 11
Views: 8,727
Posted By Txchaser
searching for log

I have been searching for the error log. Where would this log be located?
Forum: Installation/Configuration 4th April 2008, 14:58
Replies: 11
Views: 8,727
Posted By Txchaser
Question Can not send mail out to any outside domain

I have ISP Config installed and set up. I think everything is correct but it must not be. I installed Squirrelmail, made sure all ports are open on ISP Config. checked my local ports and everything...
Forum: Installation/Configuration 17th March 2008, 15:59
Replies: 3
Views: 2,305
Posted By Txchaser
output of ifconfig

eth0
Link encap:Ethernet HWaddr 00:--:--: ect.
inet addr: 192.168.1.105 Bcast: 192.168.1.255 Mask: 255.255.255.0
inet6 addr: fe80::290:27ff:ffec:7459/64 Scope: Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST...
Forum: Installation/Configuration 16th March 2008, 19:27
Replies: 3
Views: 2,305
Posted By Txchaser
Question Configure network settings and eth cards

I am needing help in cofiguring my eth cards to connect to the internet. I have tried for days and with various settings with no luck. I am installing opensuse and am using zone edit for dynamic DNS....
Showing results 1 to 23 of 23

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.