Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: kentor
Forum: HOWTO-Related Questions 16th July 2009, 15:22
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
hmmm.. same exact error.. I thought maybe MX...

hmmm.. same exact error..

I thought maybe MX records are wrong but they also seem ok:

mail.mydomain.com A 75.101.xxx.xx 3600
mydomain.com MX mail.mydomain.com 10 3600

Also, I saw someone...
Forum: HOWTO-Related Questions 15th July 2009, 16:31
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
i added "75.101.163.xx ...

i added "75.101.163.xx ec2-75-101-163-xx.compute-1.amazonaws.com" to /etc/hosts and now this warning is gone:

domU-12-31-39-00-5D-07 postfix/smtpd[2641]: warning: 75.101.163.xx: address not...
Forum: HOWTO-Related Questions 14th July 2009, 13:53
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
its already there.. maybe im missing something....

its already there.. maybe im missing something. the server is setup on amazon ec2... if i dns mail.mydomain.com i get 75.101.163.xx, if i reverse dns that ip i get something like...
Forum: HOWTO-Related Questions 13th July 2009, 18:59
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
here is the new log: wow the email...

here is the new log:



wow the email bounced back from my setup and not from gmail this time... this the email i got:

from Mail Delivery System <MAILER-DAEMON@mydomain.com>
to my@gmail.com...
Forum: HOWTO-Related Questions 13th July 2009, 13:38
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
ok I haven't really changed anything but some...

ok I haven't really changed anything but some more time has passed since my last post and now it seems like *google* doesn't appear in the logs anymore.

on the other hand I keep seeing connection...
Forum: HOWTO-Related Questions 12th July 2009, 21:54
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
Ok i've added the symbolic link. Unfortunately...

Ok i've added the symbolic link. Unfortunately the email is still bouncing back =/
There are 3 things that are bothering me which i'm not sure how to fix...

I still see sales@example.com in the...
Forum: HOWTO-Related Questions 11th July 2009, 19:54
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
I changed /tmp/clamd.socket to...

I changed /tmp/clamd.socket to /var/run/clamav/clamd.sock and restarted clamd but the old path still appears in the error log =/

here are all the errors:

Jul 11 12:44:50 domU-12-31-39-00-5D-07...
Forum: HOWTO-Related Questions 10th July 2009, 16:46
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
ok i had the socket path wrong cuz amavisd.conf /...

ok i had the socket path wrong cuz amavisd.conf / clamd.conf have to match.
i can see that the file "clamd.sock" exists in /var/run/clamav/clamd.sock which is what it is set to in /etc/amavisd.conf...
Forum: HOWTO-Related Questions 10th July 2009, 14:41
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
Ooops =\ I had all the mx records setup for...

Ooops =\ I had all the mx records setup for google apps in the poweradmin settings before... i forgot about that =/ so now I removed all of them. I've restarted postfix/clamd . I'm not sure if I need...
Forum: HOWTO-Related Questions 10th July 2009, 14:11
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
Thanks for replying falko. From what I see,...

Thanks for replying falko.

From what I see, clamd is already running:

[root@xxx.amazonec2.compute-1.internal vmail]# /etc/init.d/clamd start
Starting Clam AntiVirus Daemon: ERROR:...
Forum: HOWTO-Related Questions 9th July 2009, 22:08
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
still not working =/

I checked the /var/log/maillog file and it was giving me some warning so i fixed it using this -> http://www.howtoforge.com/forums/showpost.php?p=42337&postcount=12 but It still won't receive emails...
Forum: HOWTO-Related Questions 9th July 2009, 19:46
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
yea its pretty strange hehe so I'm done...

yea its pretty strange hehe

so I'm done following the whole guide. I am able to send emails from the box using "mailx receiver@here.com" but am unable to receive emails to sales@mydomainname.com...
Forum: HOWTO-Related Questions 8th July 2009, 19:23
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
w00t its working now :) if you're interested...

w00t its working now :)
if you're interested in how to fix this -> http://blogs.lessthandot.com/index.php/SysAdmins/OS/Linux/centos-postfix-mysql-and-a-typo
Forum: HOWTO-Related Questions 8th July 2009, 17:56
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
ahhhhhhhh so postfix IS running... hehe.. ...

ahhhhhhhh
so postfix IS running... hehe..

the mysql error is still there though =/
Forum: HOWTO-Related Questions 8th July 2009, 14:48
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
From what I remember, I didn't get any errors,...

From what I remember, I didn't get any errors, only warnings. I applied it again and I got the warnings again (like in the guide)

[root@domU-12-31-39-00-5D-07 src]# rpm -ivh...
Forum: HOWTO-Related Questions 8th July 2009, 14:09
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
error

the errors in /var/log/maillog are

Jul 8 08:06:32 domU-12-31-39-00-5D-07 postfix/master[2128]: warning: process /usr/libexec/postfix/proxymap pid 7658 exit status 1
Jul 8 08:06:32...
Forum: HOWTO-Related Questions 7th July 2009, 21:43
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
Red face stuck at 2nd page

Ok so now im following this guide -> http://www.howtoforge.com/virtual-users-domains-postfix-courier-mysql-squirrelmail-centos-5.3-x86_64-p2 but on the 2nd page im stuck when it says to do...
Forum: HOWTO-Related Questions 4th July 2009, 22:46
Replies: 27
Views: 10,137
Posted By kentor
problem with mail server setup

Hello,

I started following the guide on Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail (CentOS 5.3 x86_64)...
Forum: Installation/Configuration 3rd July 2009, 16:09
Replies: 1
Views: 1,870
Posted By kentor
Mail Server setup Cent OS 5.2

Hello,

I'm trying to find a guide that will help me setup an MTA on EC2. The users using email/having an inbox will be users who sign up on the application (Flex on Rails), so its not linux system...
Showing results 1 to 19 of 19

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.