Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 23 of 23
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: matehortua
Forum: Installation/Configuration 23rd February 2007, 06:07
Replies: 27
Views: 11,736
Posted By matehortua
Wink relay rules is the answer

brainz,

I suppose you have Postfix as your mail server, (in any case you should when asking this kind of questions give more info, like OS, mailserver, versions)

but the important thing is...
Forum: Server Operation 4th April 2006, 01:39
Replies: 1
Views: 4,357
Posted By matehortua
pop3d LOGIN FAILED

hi im having some trouble getting the mail. the mail is going out whitout problems
but not getting in:

these are the logs

Apr 3 18:29:33 bame pop3d: Connection, ip=[::ffff:xxx.xxx.xx.xx.]...
Forum: Installation/Configuration 4th April 2006, 01:33
Replies: 2
Views: 2,531
Posted By matehortua
Wink i did a redirect on the...

i did a redirect on the http://www.mydomain.com:81/webmail/index.htm
to http://www.mydomain.com/webmail/
Forum: General 21st October 2005, 22:38
Replies: 8
Views: 5,081
Posted By matehortua
Talking im using MAMBO and its working perfect on a site...

im using MAMBO and its working perfect on a site on my ISPconfig server.

so you can give your clients a fresh MAMBO install so they can make their page.
Forum: Installation/Configuration 19th October 2005, 01:13
Replies: 5
Views: 3,309
Posted By matehortua
tanx to both... till and falko my problem...

tanx to both... till and falko

my problem was that i erased the prefix so when i created the users for the 2 domains there was a duplicate entry.

so the solution was enable again the prefix ...
Forum: Installation/Configuration 18th October 2005, 17:07
Replies: 5
Views: 3,309
Posted By matehortua
i`ve just find this post: ...

i`ve just find this post: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=737
where falko said



im not using prefixes so my users are as I create them ( example: sales )
so i dont know...
Forum: Installation/Configuration 18th October 2005, 16:59
Replies: 5
Views: 3,309
Posted By matehortua
same user different domain

hi all

i have this problem:

i need the same username for different domains
sales@domain1.com and sales@domain2.com

but ISPconfig wont let me.

and then when i erase a user for...
Forum: HOWTO-Related Questions 12th October 2005, 20:49
Replies: 26
Views: 15,993
Posted By matehortua
on my suse 9.3 box i work with: useradd and i...

on my suse 9.3 box i work with: useradd and i dont have adduser.
remember that YAST exists and i create users like this:
empty home and /bin/false login.

hope it helps
Forum: Server Operation 12th October 2005, 20:31
Replies: 4
Views: 4,785
Posted By matehortua
how to hardware analisys?

hi everyone

i want to know what are the hardware prerequisites for a server that is using ISPconfig

to be more precise how do i make an analisys of the "work" my server does (traffic, ram,...
Forum: Installation/Configuration 11th October 2005, 22:48
Replies: 5
Views: 15,335
Posted By matehortua
postfix problem with ISPconfig domains

Falko, men is not working.

this is my escenario. i have suse 9.3 installed whit the falko guide, then i installed ISPconfig and its working OK whit the webpages and DNS.
but some of my users...
Forum: Installation/Configuration 11th October 2005, 17:13
Replies: 5
Views: 15,335
Posted By matehortua
myhostname= acuario.ims.com.co mydomain =...

myhostname= acuario.ims.com.co
mydomain = ims.com.co




yes i have mydestinations = /etc/postfix/local-host-names

and in the file local-host-names i have the line
optima.com.co and...
Forum: Installation/Configuration 8th October 2005, 01:30
Replies: 5
Views: 15,335
Posted By matehortua
internal domain error with mail

HI again, my other and this is very critical cause a webpage needs to send some contact mails

i created a host on my ISPconfig whit his DNS but the mail server is on another host outside my...
Forum: Installation/Configuration 8th October 2005, 01:28
Replies: 3
Views: 20,958
Posted By matehortua
no entropy for TLS key generation

HI everyone hope i get some help

when any user conects i get these logs

Oct 7 18:02:02 acuario postfix/smtpd[3320]: warning: connect to private/tlsmgr: No such file or directory
Oct 7...
Forum: Installation/Configuration 8th October 2005, 01:15
Replies: 3
Views: 4,885
Posted By matehortua
you can create them as system users with no login...

you can create them as system users with no login e.g (shell is /bin/false) and empty home you can do all that with Yast.

and when you send a mail to that user it " creates it" as a mail user, ...
Forum: Installation/Configuration 8th October 2005, 01:06
Replies: 5
Views: 4,281
Posted By matehortua
#telnet localhost 25 ehlo localhost ...

#telnet localhost 25

ehlo localhost
250-acuario.ims.com.co
250-PIPELINING
250-SIZE 10240000
250-VRFY
250-ETRN
250-STARTTLS
250 8BITMIME
Forum: Installation/Configuration 5th October 2005, 01:23
Replies: 5
Views: 4,281
Posted By matehortua
i think an Open Relay is when th mail server...

i think an Open Relay is when th mail server (postfix) sends mail from any domain to any destination.

i think it should restrict the sending of mails to:

mydestination =...
Forum: Installation/Configuration 30th September 2005, 01:28
Replies: 5
Views: 4,281
Posted By matehortua
postfix is on openrelay

I installed a suse 9.3 box with the exellent falko guide (the perfect setup)
then i installed ISPconfig and is working without problems.... at this moment

my only problem is that my mail-server...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2005, 23:20
Replies: 6
Views: 15,415
Posted By matehortua
sorry but what CONTROL PANEL??? where is the...

sorry but what CONTROL PANEL???
where is the control panel...

i have the same error




I have ISPconfig 2.0.9 on a suse 9.2 installed with the Falko guide
Forum: Installation/Configuration 14th September 2005, 01:08
Replies: 8
Views: 15,292
Posted By matehortua
OK and tanx my version is ISPconfig-2.0.7 ...

OK and tanx

my version is ISPconfig-2.0.7
on a suse 9.3
postfix 2.2.1-3

fresh installed with the Falko guide
;)
Forum: Installation/Configuration 12th September 2005, 23:11
Replies: 8
Views: 15,292
Posted By matehortua
yes its working tanx so my conclusion is that...

yes its working tanx
so my conclusion is that ISPconfig add those 3 lines and they are necsesary but the line
relay_domains = $#mydestination

has that # that damages everything. sooo the...
Forum: Installation/Configuration 7th September 2005, 23:46
Replies: 3
Dns
Views: 4,063
Posted By matehortua
Dns

im having some problem whit the DNS I put my settings as a Master Zone and they were working OK
but then i erase them to try something
and later when i want to put them again it says that SOA...
Forum: Installation/Configuration 7th September 2005, 22:00
Replies: 8
Views: 15,292
Posted By matehortua
ok i commented out again those 3 lines and I...

ok i commented out again those 3 lines and I found 1 big error in the line

relay_domains = $#mydestination (the # ISPconfig put it there )
i erase that # and is apparently working becouse...
Forum: Installation/Configuration 7th September 2005, 01:33
Replies: 8
Views: 15,292
Posted By matehortua
postfix ISPconfig problem

hi everyone

i have a suse 9.3 and i follow the Falko manual COMPLETELY and everythink worked OK (in this case mail).
by the way EXELLENT manual. Falko...
Showing results 1 to 23 of 23

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.